Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Η κατάσταση γύρω από ορισμένους τομείς της ζωής σας θα εξελιχθεί με έναν ασυνήθιστο τρόπο για τους εκπροσώπους του Ταύρου. Η ενέργειά σας βρίσκεται στο ζενίθ αυτήν την περίοδο και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεστε να το διαχειριστείτε. Είναι απαραίτητο αυτό το μήνα να μάθετε πως να διαχειρίζεστε τα υψηλά αποθέματα ενεργητικότητας και πως ή που να τα διοχετεύετε. Αυτή η ισχύς μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος που σας ταλανίζουν καιρό τώρα. Είστε σε θέση να κάνετε σχέδια και να θέσετε ισχυρά θεμέλια για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συμβουλές, ιδιαίτερα από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Σε ότι αφορά στον επαγγελματικό τομέα, οι πρωτοβουλίες μπορούν αυτό το διάστημα να είναι η ασπίδα σας, κατά κάποιο τρόπο, απέναντι σε εκείνους που σας επιβουλεύονται. Φροντίστε να κερδίσετε ηγετικό ρόλο αυτό το μήνα, χωρίς να γίνεστε αυταρχικοί, αλλά και χωρίς να παρακαλάτε. Αν παραμείνετε ο εαυτός σας και χρησιμοποιήσετε τη μεθοδικότητα και το πείσμα σας, μπορείτε να πετύχετε μεγάλη νίκη για την καταξίωσή σας. Δε θα δυσκολευτείτε πολύ να πάρετε τις νίκες που χρειάζεστε, προκειμένου να καταξιωθείτε στο χώρο εργασίας, αλλά θα πρέπει η τακτική σας να είναι ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος και συνεχής. Οι αυτοαπασχολούμενοι Ταύροι μπορείτε τον Οκτώβριο 2018 αυξήσετε σημαντικά τα κέρδη σας. Η ατσάλινη αντοχή που έχετε θα σας φανεί πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα, καθώς η δουλειά ανεβαίνει και για να πετύχετε αύξηση των εισοδημάτων σας είναι απαραίτητο να είστε προσηλωμένοι και 100% εκεί με τη φυσική σας παρουσία. Τώρα σας δίνεται και μία μοναδική ευκαιρία για να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος που, ενδεχομένως, σας κόστισαν σημαντικά το περασμένο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν είναι ο τομέας απασχόλησής σας, είναι μία περίοδος από την οποία μπορείτε να βγείτε νικητές, αρκεί να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις και τις δράσεις σας.

Ερωτικά

Αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε περισσότερη προσοχή στο άτομο του ενδιαφέροντός σας και η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερο έδαφος, απ’ ό, τι αν ενδιαφερόσασταν μόνο για να “θέλω” σας. Οι πλανήτες σας ωθούν να δείξετε τα αισθήματά σας και επιφυλάσσονται να σας ανταποδώσουν αυτήν την κίνηση, προσφέροντάς σας έναν αρμονικό και ερωτικό Οκτώβριο. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλείστε να ενεργήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σιγουριά απ’ ό, τι συνήθως στα ζητήματα της σχέσης σας. Έχει έρθει η ώρα να αποδείξετε ότι νοιάζεστε πραγματικά για την “υγεία” του δεσμού σας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνετε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί σχετικά με αυτά που θέλετε. Η παθητική στάση απέναντι στο/στη σύντροφό σας δεν έχει φέρει αποτελέσματα και πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την παρουσία σας πιο δυναμική. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως πρέπει να γίνετε αδιάλλακτοι. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε και κάντε ένα βήμα πίσω, όταν θα είστε και οι δύο έτοιμοι να συμβιβαστείτε. Οι αδέσμευτοι Ταύροι θέλετε να περάσετε καλά και αυτό κάνετε. Ταυτόχρονα, όμως, δεν νιώθετε έτοιμοι για να εμπλακείτε σε μία πιο σοβαρή και μακροχρόνια κατάσταση. Είναι στο DNA σας να αναζητάτε τη σταθερότητα σε κάθε τομέα της ζωής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση και τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι καλύτερα εάν αγνοήσετε αυτή τη “γονιδιακή” ανάγκη και επιλέξετε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u