Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

O Οκτώβριος ξεκινά πολύ ελπιδοφόρα για εσάς, φίλοι Δίδυμοι, καθώς θα δείτε ότι μετά από ένα διάστημα αυτοαμφισβήτησης, πλέον νιώθετε να πιστεύετε πολύ περισσότερο στον εαυτό σας και σε ό, τι μπορείτε να καταφέρετε. Νέες εμπειρίες αλλά και συναρπαστικές περιπέτειες προβλέπονται για αυτόν το μήνα, ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους που έχετε θέσει. Θα κληθείτε να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα και παρά τις αυξημένες σας υποχρεώσεις, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ιδιαίτερα ευχάριστες και  διασκεδαστικές στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, οι απαιτήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα είναι πολλές και για να αντεπεξέλθετε θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη τη δημιουργικότητα και την ευστροφία σας, ενώ είναι κριτικής σημασίας να δράτε άμεσα και χωρίς να υπεραναλύετε την εκάστοτε κατάσταση. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά. Η στάση σας, όσον αφορά στις πρώτες, πρέπει να είναι απόλυτα ψύχραιμη, χωρίς να αφήνει περιθώρια σε κανέναν να σας εκτρέψει από τη θαυμάσια πορεία που έχετε χαράξει. Χρησιμοποιήστε καλύτερα την παρατήρηση ως τρόπο αντιμετώπισης των διάφορων προκλήσεων και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Όσον αφορά στον εργασιακό σας τομέα, είναι σημαντικό να μην πιέζετε υπέρ το δέον τον εαυτό σας. Λειτουργήστε δυναμικά απέναντι στις εκάστοτε περιστάσεις και ορίστε εσείς τους ρυθμούς, με τους οποίους θα κινηθείτε, διατηρώντας ωστόσο πάντα αλώβητη την ταυτότητά σας, καθώς οι ριζικές αλλαγές δεν προτείνονται για αυτό το μήνα. Αυτό που προτείνεται είναι να διαμορφώσετε τώρα μία στρατηγική για την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών σας και να εργαστείτε μεθοδικά πάνω σε αυτό. Εάν δραστηριοποιείστε σε δική σας επιχείρηση, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, δεχτείτε τη βοήθεια κοντινών σας ανθρώπων, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εμπιστευθείτε τυφλά την κρίση τους. Αν απασχολείστε αλλού, είναι μια καλή περίοδος να αξιολογήσετε τη συνολική σας εμπειρία στην εργασία σας και να τη βελτιώσετε -αν μπορείτε- ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά σε δεύτερο χρόνο -αν αυτή δε σας ικανοποιεί-.

Ερωτικά

Σας στριμώχνει στη γωνία ο Οκτώβριος, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με αυτήν την άβολη κατάσταση που όλοι θέλουν την προσοχή και το χρόνο σας και αδυνατείτε να προσφέρετε σε όλους αυτό που θέλουν. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε αυτήν την κατάσταση είναι ο αυτοσχεδιασμός, ό, τι και όπως σας βγει. Είστε καλοί στο να επιλύετε στο “πόδι” τις δυσκολίες σας και αυτό το μήνα καλείστε να αξιοποιήσετε αυτό το ταλέντο σας. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πρέπει να αποφύγετε την “παγίδα” του δίκαιου μοιράσματος του χρόνου σας, διότι είναι σχεδόν βέβαιο πως πάλι θα αδικήσετε, άθελά σας, το ταίρι σας. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να δημιουργήσετε μόνοι σας ένταση στη σχέση σας και τότε θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε. Οι φίλοι σας μπορούν να κατανοήσουν περισσότερα απ’ όσα εσείς πιστεύετε, αν τους εξηγήσετε τα πράγματα μπορούν να γίνουν απλούστερα, χωρίς να πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τον εαυτό με κάποιο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά η κοινωνική σας ζωή σας δε φθίνει, αντιθέτως αναπτύσσεται και φέρνει στο δρόμο σας καινούργιους ανθρώπους που δεν ενσωματώνονται άμεσα στη ζωή σας, όμως κερδίζετε χρόνο, γνωρίζοντάς τους καλύτερα. Μπορεί τώρα και εξαιτίας των συνθηκών να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την αισθηματική σας ζωή, αλλά δεν είναι απαγορευτική η δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u