Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Η έλευση του δεύτερου μήνα του φθινοπώρου, σηματοδοτεί σημαντικότατες αλλαγές για εσάς, φίλοι Καρκίνοι. Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξουμε ότι αυτή η περίοδος μπορεί να σηματοδοτήσει μια εντελώς νέα εποχή στη ζωή σας και μάλιστα αρκετά απρόσμενα, χωρίς κάποιο μεταβατικό στάδιο να σας προετοιμάσει γι’ αυτό. Ανατρέξτε στο παρελθόν σας χωρίς φόβο, και πάντα να θυμάστε ότι ακόμη και οι αρνητικές εμπειρίες σας υπήρξαν πολύ σημαντικές, διότι σας επέτρεψαν να μάθετε από τα λάθη σας, αποφεύγοντας να τα ξανακάνετε. Θα διαπιστώσετε πως η εποχή αυτή σας γεννά την ανάγκη να βρείτε νέα πεδία να δραστηριοποιηθείτε, σε όλους τους τομείς και οι συνθήκες θα σας το επιτρέψουν. Ωστόσο, είναι σημαντικό πρώτα εσείς μέσα σας να έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα της αλλαγής. Μερικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται και στον οικονομικό τομέα, αλλά αυτό θα πρέπει να το εκλάβετε ως κάτι απαραίτητα αρνητικό, αλλά περισσότερο ως μία υπόσχεση ευημερίας στο εγγύς μέλλον. Από την άλλη, τα επαγγελματικά φαίνεται να σάς προκαλούν αρκετούς πονοκεφάλους και έννοιες, αλλά η κατάσταση αναμένεται να είναι παροδική και με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο να σας δοκιμάσουν και τελικά να σας δυναμώσουν για το επόμενο βήμα, το οποίο μπορεί να έχει τη μορφή ακόμα και μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αν είστε λεπτομερείς και μεθοδικοί στο σχεδιασμό της δράσης σας, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Χρειάζεται, ωστόσο, προσοχή, στην υπερανάλυση, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Εάν έχετε κάποια δική σας επιχείρηση, οι στόχοι που θέτετε φαίνονται τώρα πιθανότερο να επιτευχθούν, καθώς φαίνεστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν δεν αυτοαπασχολείστε και σχεδιάζετε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή εντός της εργασίας σας ή σε σχέση με αυτή, έχετε κατά νου ότι τώρα τίθενται τα θεμέλια για την πραγματοποίησή της και πως οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να μην είναι πολύ επιτυχημένες. Σε αυτό το κάπως αμφίρροπο και συγκεχυμένο κλίμα του Οκτωβρίου, πολύτιμη μπορεί να είναι η ματιά ενός φιλικού σας προσώπου. Δεχτείτε με ανοιχτό μυαλό τις συμβουλές του, καθώς μπορεί να σας προσφέρει σημαντικές οπτικές που ίσως δεν είχατε σκεφτεί.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις αυτό το μήνα. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας είναι έντονα και σας προσφέρουν ισχυρές συγκινήσεις, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έρθετε αντιμέτωποι με “γρίφους” που θα κληθείτε να λύσετε, οι οποίοι έχουν ως στόχο να ταράξουν την ηρεμία σας. Το σημαντικό είναι να αντιμετωπίσετε σαν παιχνίδι πρόκληση αυτήν την κατάσταση και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να την ερμηνεύσει ως απειλή για τη σχέση σας, διότι τότε μπορεί να μετατρέπει σε τέτοια. Αποφύγετε να προσεγγίσετε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται συναισθηματικά, γιατί μπορεί μία ανούσια κατάσταση να την κάνετε πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Κρατήστε μακριά από τη σχέση σας, τουλάχιστον για αυτόν το μήνα, άτομα από τον κύκλο σας, καθώς δεν αποκλείεται να παίξουν, άθελά τους, το ρόλο της διχόνοιας. Αν κρατήσετε έξω από τη σχέση σας τους ανθρώπους που εκτιμάτε και αντιμετωπίσετε μόνοι σας, ίσως και πιο ανάλαφρα τα ζητήματα που σας προκύπτουν, τότε τα πράγματα θα είναι μια χαρά. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι διανύετε ένα συναρπαστικό διάστημα που δεν παύει να σας εκπλήσσει και να σας ενθουσιάζει. Είναι σχεδόν αδύνατο να γλιτώσετε από το φτερωτό θεό που σας κυνηγάει μανιωδώς αυτό το διάστημα. Είτε από το παρελθόν, είτε από το παρόν σας, ένα άτομο έρχεται στη ζωή σας με σκοπό να σας συναρπάσει και να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως δεν πρόκειται για μία ήπια σχέση. Θα είναι μοιραία και παθιασμένη και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ζήσετε ισχυρές συγκινήσεις μαζί του/της.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u