Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Αγαπητοί Λέοντες, ο Οκτώβριος μπαίνει φέρνοντάς σας ένα εξαιρετικό μάθημα: θα πρέπει να αφήσετε λίγο στην άκρη την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα και να μάθετε να προσαρμόζετε τις αποφάσεις σας στις περιρρέουσες συνθήκες και όχι το αντίστροφο. Έχοντας αυτό κατά νου, θα δείτε ότι η δυναμική της περιόδου αυτής θα αυξάνεται σταδιακά, με αποτέλεσμα τα πιο σημαντικά γεγονότα να λάβουν χώρα προς το τέλος του μήνα. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε σημαίνει αυτόματα πως θα πρέπει να υιοθετήσετε μια παθητική στάση απέναντι στις εξελίξεις, αντιθέτως, η δράση σας είναι εκείνη που θα καθορίσει την έκβαση των εκάστοτε περιστάσεων, οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε σημαντικές αλλαγές. Με μεγάλη σας χαρά, θα δείτε ότι ο μήνας αυτός έρχεται φέρνοντάς σας αρκετή τύχη, κάτι που θα παρατηρούν και οι άνθρωποι γύρω σας. Αν καταφέρετε να κρατήσετε μία θετική στάση, η τύχη αυτή θα λειτουργήσει σημαντικά και ιδιαίτερα σε σχέση με τους άλλους. Αποφύγετε να απογοητεύεστε από διάφορα μικροεμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία και μην λαμβάνετε αποφάσεις εν βρασμώ. Οι εξωτερικές συνθήκες μπορεί να σας δυσκολέψουν λίγο, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και δε θα χάσετε.

Όσον αφορά στην τύχη που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εμφανής σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο μην την αναζητήσετε σε περιπτώσεις που ενέχουν μεγάλο ρίσκο. Αντίθετα, ένα μικρό ρίσκο με αρκετή οξυδέρκεια εκ μέρους σας μπορεί να σας φέρει σημαντικά κέρδη. Αν αυτοαπασχολείστε, θα πρέπει να περιμένετε ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις, ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Αν είστε έντιμοι και ειλικρινείς, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, η επιτυχία είναι πιθανότερη απ’ όσο νομίζετε. Αν εργάζεστε κάπου, είναι σημαντικό κρατήσετε τους στόχους σας σε ένα σημείο στο οποίο μπορείτε να ανταποκριθείτε, χωρίς υπερβολές. Μπορεί να θέλετε να αποδείξετε την αξία σας, αλλά είναι κριτικής σημασίας ο τρόπος που θα επιλέξετε να το κάνετε, ειδικά στο πρώτο μισό του μήνα. Επιτρέψτε στα πράγματα να συμβούν.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος μπορεί να γίνει αρκετά ενδιαφέρων και απρόβλεπτος για την αισθηματική σας ζωή. Παρ’ όλα αυτά, ότι συμβαίνει τώρα στην προσωπική σας ζωή είναι σημαντικό και έχει σκοπό. Πολλά αλλάζουν, αν όχι όλα και μάλιστα τις περισσότερες αλλαγές τις επιδιώκετε εσείς οι ίδιοι. Είναι πιθανό να νιώσετε πως καθοδηγήστε από την καλή σας τύχη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ενέργειες που αφορούν στα αισθηματικά σας, όμως καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε, διότι η τύχη μπορεί να γυρίσει αρκετά εύκολα. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα δείτε τη σχέση να παίρνει τον “ίσιο δρόμο”, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναταραχών. Μπορεί να υπάρχει ακόμα λίγη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, όμως τώρα είναι πιο δημιουργική, η οποία εκτονώνεται με το σωστό τρόπο. Υπάρχει πολύ ενέργεια στη σχέση και αναζητάτε τρόπους να τη διοχετεύσετε, κάνοντας κάτι μαζί. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκαταστήσετε τη “ζημιά” που προκλήθηκε το περασμένο διάστημα στη σχέση και φαίνεται πως αποδίδει στο μέγιστο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας παρουσιάζονται πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να δώσουν χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, τα κριτήριά σας φαίνεται πως γίνονται αυστηρότερα αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να αποκλείεται κάποιον/α από τη ζωή σας, πριν καλά καλά το/τη γνωρίσετε. Μη γίνεστε τόσο αρνητικοί, διότι είναι πολύ πιθανό να απομακρύνετε κάποιο άτομο που ενδεχομένως θα μπορούσε να σας δώσει όλα όσα ζητάτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u