Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο Οκτώβριος εισέρχεται με μία ιδιαιτερότητα: σας επιτρέπει να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, αν όμως είστε απόλυτα καχύποπτοι. Εννοούμε ότι ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι τώρα μεγάλος και όσο πιο προσεκτικοί είστε με τους ανθρώπους, και κυρίως τις προθέσεις τους, τόσο πιο πιθανό είναι να βγείτε νικητές. Είναι, επίσης, ευκαιρία να κάνετε μια συνολική αξιολόγηση των φίλων σας και να δείτε ποιοι σας χρησιμοποιούσαν συστηματικά χωρίς να σας δίνουν τίποτα πίσω, αλλά ταυτόχρονα να αξιολογήσετε και τον εαυτό σας (και κυρίως πώς εσείς συμπεριφερόσασταν μέχρι σήμερα στους άλλους). Δείτε πού έχετε φταίξει, πού δεν έχετε φταίξει και αναδιαρθρώστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές, σπασμωδικές αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, στον εργασιακό τομέα είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια ισχυρή και αξιόπιστη στάση, εμπιστευόμενοι τόσο τα γεγονότα, όσο και το ένστικτό σας (αν και αυτό το μήνα θα χρειαστεί να μάθετε να το καλλιεργείτε συστηματικότερα). Τα οικονομικά σας, δείχνουν να υπόσχονται πολλά, αρκεί κι εσείς με τη σειρά σας να επενδύσετε εγκαίρως σε μακροπρόθεσμες ευκαιρίες. Μη βιάζεστε για κέρδη μέσα στον Οκτώβριο, αλλά κινητοποιηθείτε τώρα, ώστε να δρέψετε τους καρπούς το προσεχές διάστημα. Οι απόψεις ειδικότερων, από εσάς, πάνω στο θέμα, θα είναι σωτήριες. Αν αυτοαπασχολείστε, κινηθείτε αποφασιστικά αλλά χωρίς να εμπιστεύεστε κανέναν, ακόμα και αν αυτό σας είναι δύσκολο με κάποιους ανθρώπους. Αν εργάζεστε κάπου, θα διαπιστώσετε ότι ο Οκτώβριος είναι ένας αρκετά σταθερός μήνας, χωρίς εκπλήξεις, κατά τον οποίο μπορείτε να πάρετε μία ανάσα για να εστιάσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας που ενδεχομένως είχατε παραμελήσει. Αν, παρ’ όλα αυτά, είστε ανάμεσα σε εκείνους τους λίγους που θα αντιμετωπίσουν την κακεντρέχεια κάποιου/ας συναδέλφου, φροντίστε να του/της δώσετε μία σταθερή και αποφασιστική απάντηση.

Ερωτικά

Είναι σημαντικό αυτό το μήνα να γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα όταν αυτές επηρεάζουν κι άλλα άτομα. Η εγωκεντρική σας οπτική αυτό το διάστημα, ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε φροντίσει να μοιράσετε δίκαια το χρόνο σας ανάμεσα στη σχέση σας και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής, κι έτσι τουλάχιστον γι’ αυτόν το μήνα το κλίμα είναι ήρεμο. Η ανάγκη σας για απομόνωση είναι ισχυρή τώρα και έχετε σύμμαχο και υποστηρικτή σε αυτή σας την απόφαση το/τη σύντροφό σας. Είναι μάλιστα, η καταλληλότερη περίοδος για κάτι τέτοιο, καθώς τώρα βρίσκεστε σε μία αρκετά ώριμη φάση, προκειμένου να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να αντιμετωπίσετε όλα εκείνα που σας προβλημάτιζαν το περασμένο διάστημα. Αυτή η εσωτερική αναζήτηση μπορεί να κάνει πολύ καλό, τόσο σε εσάς, όσο και στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι έχετε τη διάθεση κυνηγού συτό το διάστημα και δε διστάζετε να διεκδικήσετε με υπομονή και επιμονή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τη στάση σας απέναντί και να μην προχωρήσετε σε κάποια κίνηση που ενδεχομένως να θελήσετε να αναιρέσετε την αμέσως επόμενη στιγμή. Δεν πρόκειται μόνο για τα δικά σας αισθήματα και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κρατάτε τα αισθήματα κάποιου άλλου στα χέρια σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u