Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Ζυγοί, ο μήνας σας έρχεται φέρνοντας μαζί τους αρκετές δυνατότητες και κυρίως την ευκαιρία (σας) να κάνετε σημαντικές αλλαγές γύρω σας. Είναι ένα καλό διάστημα να διατυπώσετε ξεκάθαρα και χωρίς συστολή τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας και με σιγουριά να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Κάτι τέτοιο, απαιτεί σαφώς μία εκ των προτέρων ενδοσκόπηση και αυτό είναι που σας προσφέρει απλόχερα ο Οκτώβριος: τη δυνατότητα να εστιάσετε μόνο στα σημαντικά, χωρίς να αναλωθείτε σε πολλά μέτωπα. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, είναι μια καλή περίοδος που μπορεί να σας αποφέρει κέρδη ή αύξησή τους μέσα από κάποιας μορφής επένδυση, ακόμα και αν φαίνεται να ενέχει ρίσκο. Οι μεγάλες αγορές θα σας ωφελήσουν, ακόμα κι αν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει γιατί τις χρειάζεστε. Τον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων διέπει η σταθερότητα, κάτι που σας δίνει το χρόνο και την ενέργεια να εστιάσετε στην επίλυση των πιο πιεστικών προβλημάτων που σας απασχολούν. Γενικότερα, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για εσάς, αρκεί να επωφεληθείτε από ό, τι θετικό σας φέρνει, διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν αξιοποιήσετε τα δώρα της, τα πράγματα μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή. Οι επιχειρηματίες εκπρόσωποι του ζωδίου, είναι σημαντικό να μη βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις και να δείτε διεξοδικά όποιο θέμα προκύψει. Ωστόσο, σιγουρευτείτε ότι ενεργείτε με σχετικά αποφασιστικό τρόπο, διαφορετικά μπορεί να φέρετε αντίθετα αποτελέσματα.  Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, αλλά και πόρους, ώστε να κάνετε ότι είναι απαραίτητο, αλλά διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να σας αποσπάσουν από την πλήρη επίτευξη των στόχων σας. Αν είστε υπάλληλοι, ο Οκτώβριος έρχεται να σας διδάξει να κινείστε πιο προσεκτικά και με πιο σίγουρα βήματα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα επιτύχετε μόνο εφόσον έχετε όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σας πριν δράσετε. Φροντίστε να μη γνωρίζουν πολλοί τα σχέδιά σας, ώστε να μη χάσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας αλλά ούτε και τη δική σας αίσθηση του προσανατολισμού στο στόχο σας.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ενδιαφέρων για την αισθηματική σας ζωή. Το πως, όμως, εξαρτάται εξολοκλήρου από εσάς. Είναι σημαντικό όλα όσα συμβαίνουν να τα αντιμετωπίζετε με χαλαρότητα και χωρίς άγχος, προκειμένου να έχουν την έκβαση που εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας και να εξετάσετε εξονυχιστικά όλες τις εναλλακτικές σας. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί διανύετε ένα πολύ δραστήριο διάστημα, το οποίο σας φέρνει κυρίως χαρές. Η σχέση σας είναι τώρα πιο ισχυρή από ποτέ. Περνάτε πολύ χρόνο με το ταίρι σας, κατά τη διάρκεια του μήνα, κάνοντας πράγματα που σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Το μόνο πρόβλημα για αυτό το μήνα, εάν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, είναι πως δε θα σας περισσεύει καθόλου χρόνος για τον εαυτό σας. Στρέφετε όλη την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι δεσμοί σας γίνονται βαθύτεροι και πιο ουσιαστικοί, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν ενοχλήστε ιδιαίτερα που παραμελείτε τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε πολλές γνωριμίες αυτό το διάστημα, όμως δε προσπαθείτε ιδιαίτερα να τις κρατήσετε στη ζωή σας. Υιοθετείτε τη στάση, αν κάποιος/α αξίζει πραγματικά να μείνει, θα μείνει. Αυτό το διάστημα αρκείστε σε μία παθητικότητα, η οποία φαίνεται να σας βγαίνει στην πράξη και έτσι τη διατηρείτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε βιάζεστε για τίποτα, καθώς επιδιώκετε να εξασφαλίζετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε αλλαγές που από καιρό σχεδιάζατε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u