Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο Οκτώβριος έρχεται με κάποιες δυσκολίες, είναι η αλήθεια, για εσάς, ωστόσο είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δε θα οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες, αλλά ως επί το πλείστον, σε δικά σας λάθη, γεγονός που καθιστά δυνατό το να αποφευχθούν. Ως εκ τούτου, δεν είναι μία καλή περίοδος για ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου. Ο μήνας αυτός θα σας αφήσει μετέωρους ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, γεγονός που θα σας δυσκολέψει επιπλέον, και ίσως να είναι ο κύριος επιβαρυντικός παράγοντας που θα σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη. Ωστόσο, οι φίλοι σας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την περίοδο, οπότε οι συμβουλές τους μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά να ξεδιαλύνετε το τοπίο, ανεξαρτήτως τομέα που σας προβληματίζει. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τώρα στους ανθρώπους με τους οποίους σας δένουν κοινές εμπειρίες, θα καθορίσουν μακροπρόθεσμα το μέλλον σας.  Παρά τις δυσκολίες, ο μήνας αυτός δε φέρνει ιδιαίτερο στρες, οπότε διατηρήστε μια χαλαρή στάση και προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, τα πράγματα δείχνουν πολύ ευοίωνα, με την δυνατότητα σημαντικού κέρδους, αν το επιχειρήσετε, αρκεί να αποφύγετε τις αμφίβολες καταστάσεις και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αν αυτοαπασχολείστε, μην επιτρέψετε στις αδυναμίες σας να φανούν, καθώς μπορεί να προσελκύσει κακόβουλα άτομα να σας εξαπατήσουν. Παραμείνετε ευέλικτοι, αυτάρκεις και συνεπείς και όλα θα πάνε καλά, ιδιαίτερα αν εξετάζετε το ενδεχόμενο να επεκταθείτε. Όσο για εσάς τους Σκορπιούς που απασχολείστε κάπου, αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά εύκολη και χωρίς προβλήματα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία, ώστε να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας χώρο, διεκδικώντας μάλιστα περισσότερα. Μην απογοητευτείτε αν δε δείτε άμεσα αποτελέσματα. Ο σπόρος έχει σπαρθεί.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος 2018 μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα σ’ ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για κοινωνικότητα είναι περιορισμένη αυτό το διάστημα, όμως η ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή είναι αυξημένη. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, ενδέχεται να επωμιστείτε πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας. Εφόσον το θέλετε και είναι εφικτό να αναβάλλετε κάποιες από αυτές, κάντε το και αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο που δημιουργήσατε, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με το/τη σύντροφο σας, τους φίλους και την οικογένεια σας. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχετε την ίδια διάθεση με το περασμένο διάστημα και προσεγγίζετε την αισθηματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αυτή η νέα στάση μπορεί να σας φέρει μερικές αξιόλογες ευκαιρίες στον δρόμο σας, όμως δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίζετε την κάθε μια από αυτές σαν να είναι η μία και μοναδική εμπειρία της ζωή σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε περισσότερο, χωρίς το άγχος του να δημιουργήσετε κάτι στέρεο και μόνιμο. Ζήστε τις στιγμές σας κι αν κάτι αξίζει πραγματικά τον κόπο θα βρει τον προορισμό του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u