Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Τοξότες, η έμφασή σας αυτόν το μήνα θα πρέπει να δοθεί στον τομέα της εργασίας – οι προσωπικές σχέσεις και κάθε είδους άλλες εμπειρίες θα κινηθούν στο παρασκήνιο (όπου και πρέπει να παραμείνουν για το δικό σας καλό). Φυσικά, δεν εννοούμε ότι όλοι οι υπόλοιποι τομείς πρέπει να ακυρωθούν ή να παραμεληθούν, απλώς θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, στην προσπάθειά σας να τους ικανοποιήσετε όλους. Η ενέργειά σας, καθώς και ο χρόνος σας, θα χρειαστεί να αφιερωθούν κατά βάση στον εργασιακό τομέα, καθώς τα ζητήματα που προκύπτουν είναι τέτοιου βεληνεκούς, ώστε απαιτούν μεγάλες ποσότητες και από τα δύο, προκειμένου να επιλυθούν. Παράλληλα, θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, καθώς θα δείτε ότι η πρωτοτυπία θα διευκολύνει κατά πολύ την ομαλή επίλυση. Από την άλλη, ο Οκτώβριος σάς δίνει την ευκαιρία να αυτοεξελιχθείτε, μέσα από νέες εμπειρίες και γνώσεις (κάτι που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και στη δουλειά σας). Ο μήνας αυτός θα σας ευνοήσει σημαντικά, αρκεί κι εσείς να λάβετε τα ηνία και τον έλεγχο των καταστάσεων ώστε να αξιοποιήσετε αυτήν την εύνοια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να εντάξετε τους συνεταίρους σας περισσότερο, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα που έχει να σας προσφέρει η κατάσταση αυτή. Αν απασχολείστε κάπου, τα πράγματα παίρνουν μια πιο δυναμική αλλά και εύκολη τροπή για εσάς, καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας και μια γενικότερα βελτιωμένη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Απολαύστε το και αξιοποιήστε το.

Ερωτικά

Αυτό το διάστημα είναι πρακτικά ήρεμο και η κατάσταση της αισθηματικής σας ζωής είναι σταθερή, όμως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας χρειάζεται την προσοχή σας, γεγονός που ταράζει την αρμονία σας. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην διαταράξετε τις ισορροπίες σας. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου προσπαθήστε να διατηρήσετε την έμφυτη αισιοδοξία σας και δώστε χώρο και χρόνο, τόσο στο ταίρι σας, όσο και στον εαυτό σας, προκειμένου να επεξεργαστείτε τα προβλήματα που πιθανώς αντιμετωπίζετε και να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι τους. Ο διάλογος είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε μία σχέση, όμως αν δείτε πως η κατάσταση ξεφεύγει αναβάλλετε τη συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή. Είστε καλά με το/τη σύντροφο σας και δεν υπάρχει λόγος  να χαλάσετε το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας για έναν εγωισμό. Οι αδέσμευτοι Τοξότες νιώθετε καλά με την κατάσταση ως έχει. Δυσκολεύεστε να ταράξετε τις ισορροπίες σας και να μοιραστείτε τον χώρο σας με άλλο άτομο, όμως όταν διαισθανθείτε ότι βρήκατε το άτομο που μπορεί να σας κατανοήσει και να σεβαστεί τις “κόκκινες γραμμές” σας θα είστε αμείλικτοι, αλλά και ακαταμάχητοι, αδυνατώντας κι εσείς με τη σειρά σας να αντισταθείτε στη γοητεία του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u