Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Πολύ δραστήριος ο Οκτώβριος για εσάς, κατά τον οποίο ενεργείτε πιο ελεύθερα και σε αρκετές περιπτώσεις με ασυνήθιστο τρόπο για την ιδιοσυγκρασία σας. Έχετε πιο καθαρή αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω σας αυτό το διάστημα, γεγονός που σας παροτρύνει να λαμβάνετε πιο άμεσες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα, που ενδεχομένως υπό διαφορετικές συνθήκες να επεξεργαζόσασταν περισσότερο. Αυτό φαίνεται πως λειτουργεί υπέρ σας, τουλάχιστον για αυτόν το μήνα και η αλήθεια είναι πως κι εσείς απολαμβάνετε αυτή τη νέα συνθήκη, την οποία συνηθίζετε να αποφεύγετε. Φροντίστε μόνο να μην προσεγγίζετε τις υποθέσεις σας με προκατάληψη πως θα είναι μαύρη ή άσπρη, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργείται η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και θεωρείτε πως αξίζουν πραγματικά τον κόπο να είναι γύρω σας, όμως αυτόν το μήνα, ίσως έχει έρθει η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σχέσεις με ανθρώπους που έχετε επιλέξει να αποκλείσετε από τον κύκλο σας. Μπορεί να μην είναι του χαρακτήρα σας οι δεύτερες ευκαιρίες, όμως η συγχώρεση είναι χαρακτηριστικό υπεροχής, που ως γνωστόν, αγαπάτε να έχετε. Οι Αιγόκεροι που αυτοαπασχολείστε θα πρέπει αυτόν το μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας και να κινείστε μόνο κατόπιν σχεδίου και μάλιστα καλοδουλεμένου, διότι είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε λάθη λόγω κακής εκτίμησης. Φροντίστε να είστε εγκρατείς και να είστε ανοιχτοί σε ενδεχόμενη βοήθεια, κυρίως αν προέρχεται από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Στον οικονομικό τομέα πρόκειται να έχετε αρκετά πετυχημένες συναλλαγές, ιδιαίτερα αν έχετε προσχεδιάσει τις κινήσεις σας. Αυτό δε σημαίνει πως όσοι δεν προνοήσατε, δεν θα έχετε και την ίδια εύνοια, αντιθέτως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στις εσωτερικές αναζητήσεις σας. Βρίσκεστε σε μία ιδιαίτερα εσωστρεφή διάθεση, κατά την οποία ξεκαθαρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε. Η καρδία σας είναι ο οδηγός αυτή τη φορά και την ακούτε, ακόμα και για ζητήματα που δεν το συνηθίζετε. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι διανύετε μία αρμονική περίοδο και θέλετε να το διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνετε μέσα σας τις απαντήσεις που θέλετε και έως έναν βαθμό τις βρίσκετε, όμως για να δημιουργήσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να συνομιλήσετε με το/τη σύντροφό σας. Οι απαντήσεις που σας λείπουν βρίσκονται εκεί και είναι απαραίτητο να ανοιχτείτε και εκθέσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου και έχετε ενδιαφέρον για κάποιο άτομο τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνετε την κίνησή σας. Αν πάλι δεν έχετε κάπου στραμμένο το ενδιαφέρον σας, αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας προσφέρει συγκινήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες, τις οποίες οφείλετε να κοιτάξετε κατάματα και κάμψετε. Μην παραιτηθείτε με την πρώτη δυσκολία, διότι ενδέχεται να το μετανιώσετε. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u