Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Για τους Υδροχόος αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά ενδιαφέρων και θετικός. Είναι όμως σημαντικό, κατά τη διάρκεια του μήνα να διατηρήσετε μία ισχυρή και σταθερή στάση για τη ζωή, προκειμένου να μπορέσετε να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Αν είστε επιφυλακτικοί με ορισμένες καταστάσεις και δεν είστε σίγουροι για το πως να τις διαχειριστείτε, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις και περιμένετε μέχρι να έχετε όλα τα δεδομένα, ούτως ώστε να δράσετε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το ζήτημα της αυτοπεποίθησης, βέβαια, θα παίξει σημαντικότατο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς θα είναι η βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Η αμφιβολία, αν και φίλη σας σε άλλες περιπτώσεις, σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει μόνο ανασταλτικά, κρατώντας σας πίσω. Όταν θα είστε βέβαιοι ότι πατάτε γερά στα πόδια σας, γνωρίζετε τι θέλετε και τι χρειάζεται να κάνετε για να το αποκτήσετε, τότε όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Οι προσωπικές σας σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας είναι μια άλλη ιστορία. Δεν συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα, κάτι που τελικά σας ξεκουράζει και σας βοηθά να αποσυμπιεστείτε. Μια βόλτα με φίλους, ένα πάρτυ, ένα σινεμά, ένα reunion με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, μπορεί να φαντάζουν πολύ ήσυχες δραστηριότητες για έναν περιπετειώδη τύπο, όπως εσείς, αλλά σε αυτήν τη φάση, είναι απαραίτητες προκειμένου να σας δώσουν χαλαρότητα να αντιμετωπίσετε τα φλέγοντα ζητήματα που σχετίζονται με τη σιγουριά σας (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Στα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί, με αποφασιστικές κινήσεις, ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αν αυτοαπασχολείστε, εστιάστε στην εξέλιξη ήδη υπαρχόντων έργων και αποφύγετε τις ενάρξεις, χωρίς να δίνετε σημασία σε τυχόν αντιδράσεις. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και το κάνετε. Αν απασχολείστε κάπου, είναι τώρα ευκαιρία να ενεργοποιηθείτε και να ενδεχομένως να επαναφέρετε σε ισχύ ιδέες που μπορεί να είχατε συλλάβει σε πρότερο χρόνο, πάντα με σύνεση και προσοχή βέβαια.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με τα προβλήματα που αμελήσατε το περασμένο διάστημα. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, έχετε θέματα να λύσετε, τα οποία δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν ήσυχους εάν δε βρείτε τις λύσεις τους. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλείστε αυτό το διάστημα να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας. Μπορεί σα διαδικασία να μη σας είναι ευχάριστη, όμως είναι απαραίτητη για την εξυγίανση του δεσμού σας. Το να μοιραστείτε δραστηριότητες με το ταίρι σας μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας, καθώς υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία μεταξύ σας και είναι σημαντικό να επιδιώξετε να δημιουργήσετε κώδικες επικοινωνίας, προκειμένου να αποφύγετε ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι είστε στα “νύχια”, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Χρειάζεστε αυτό το μήνα το χώρο, προκειμένου να ηρεμείτε και να ανασυγκροτήστε. Οι φίλοι σας προσπαθούν πολύ να σας φτιάξουν τη διάθεση, όμως είστε λίγο αρνητικοί και δε διευκολύνετε την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά δεν είναι πολύ καλή ιδέα να επιμείνετε στο να βρείτε κάποιον/α, ιδιαίτερα με αυτή τη διάθεση. Δεν είναι κακό να μην έχετε διάθεση, συμβαίνει σε όλους, όμως μην “εκβιάζετε” την κοινωνικότητά σας μόνο και μόνο να μη σκέφτεστε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u