Ιχθύς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Ιχθύς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο Οκτώβρης έρχεται πολλά υποσχόμενος, δίνοντάς σας ό, τι χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ζητούν επίμονα επίλυση. Το μόνο που σας λείπει είναι η αυτοπεποίθηση. Οφείλετε στον εαυτό σας να κοιτάξετε γενναία προς το μέλλον σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρέμβει στην εξέλιξή σας. Σημαντικοί σύμμαχοι σε αυτή τη “μάχη” είναι η λογική και η συνέπειά σας, στοιχεία που θα λειτουργήσουν ως ασπίδες αν το επιτρέψετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν μια καθαρότερη εικόνα ως προς τα ζητούμενα που έχετε, και αν είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε, η επιμονή είναι η λέξη-κλειδί ώστε να το επιτύχετε. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι γενικά αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να συνδυάσετε σωστά την παθητικότητα με την ενεργητικότητά σας. Αποφύγετε τις υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις, σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα απροσπέλαστο για εσάς. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, έχετε υπόψη πως οι στρεσογόνες καταστάσεις, είναι εκείνες που σας υποδεικνύουν πού πρέπει να δουλέψετε συστηματικότερα, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, είναι μια καλή στιγμή να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, ως προς τον ανταγωνισμό. Αποφύγετε, ωστόσο, τις επεκτάσεις, διότι ο μήνας δεν ευνοεί τέτοιου είδους κινήσεις. Αν απασχολείστε κάπου, χρησιμοποιήστε την παρατήρηση για να συλλέξετε δεδομένα που θα σας φανούν χρήσιμα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις και να εισακουστούν. Επίσης, μπορείτε να εκφράσετε, με ηπιότητα, πιθανές δυσαρέσκειές σας. Γενικότερα, ενεργοποιηθείτε όσο μπορείτε τώρα, καθώς αργότερα υπάρχει κίνδυνος αδρανοποίησης και στασιμότητας.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός φέρνει κάτι παράδοξο μαζί του, ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, τα πάντα είναι όπως πρέπει! Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και σε κάποιες άλλες μπορεί να μη χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες αγνοείτε υποχρεώσεις και προγράμματα, προκειμένου να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το/τη σύντροφό σας. Έχετε και οι δύο ανάγκη την ξεκούραση, αλλά κι ο ένας τον άλλο, έτσι καταφεύγετε σε αυθόρμητες ενέργειες που σας κάνουν να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα. Η σχέση σας βρίσκεται σε άνθιση και καταβάλλετε και οι δύο προσπάθειες, προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου διανύετε τη δική σας προσωπική άνοιξη, είτε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, είτε όχι. Αυτό το μήνα προσηλώνεστε με πάθος με ό, τι κι αν καταπιαστείτε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να νιώθετε σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως με ό, τι κι αν επιλέξετε να καταπιαστείτε θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις κι ευτυχισμένοι! Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, διότι αυτό το μήνα το σύμπαν συνωμοτεί για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u