Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά    14/10 – 21/10/2018

Ευχάριστα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Την Κυριακή η αναζήτηση της γνώσης και της περιπέτειας καλά κρατεί, γι’ αυτό και εσείς,  θα οργανώσετε με τέτοιο τρόπο το χρόνο σας, ώστε να απολαύσετε την χαρά και την διασκέδαση μέσω της γνώσης. Την Δευτέρα οι  νέες οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν σημαίνουν για εσάς νέες ευθύνες. Την Τρίτη εξαιτίας της συνάντησης Σελήνης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα νιώθετε ψυχολογικά πιεσμένοι από τις πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, θα αφήσετε στην άκρη την κούραση των προηγούμενων ημερών και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα φιλικά σας πρόσωπα. Την Πέμπτη θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ είναι αναγκαίο να βάλετε όριο στους φίλους σας αν θέλετε να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Το Σάββατο θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και γιατί όχι, να ονειροπολήσετε. Την Κυριακή, προσπαθήστε να οργανώσετε τις εμπνευσμένες ιδέες σας.

Ερωτικά

Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε αυτήν την εβδομάδα το ενδεχόμενο να ηρεμήσετε για λίγο την προσέγγισή σας στα αισθηματικά ζητήματα και να απολαύσετε απλώς μια μικρή πινελιά ρομαντισμού που σας προσφέρεται πλανητικά. Είναι προτιμότερο να μην πιέσετε καταστάσεις τώρα και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς θα έχετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους για τη σχέση σας, όμως για να είστε σίγουροι πως το ταίρι σας θα ανταποκριθεί θετικά στα σχέδιά σας, θα πρέπει να κάνετε την κίνησή σας προς τα μέσα της εβδομάδας αυτής. Είναι σαφώς ευνοϊκότερα τα πράγματα από εκεί και πέρα και μπορούν με χαρακτηριστική ευκολία να οδηγήσουν σε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο.

Οι αδέσμευτοι από την άλλη μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας ή αν δεν έχετε κάποιο με τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν. Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει προς το τέλος της εβδομάδας και το κλίμα γίνεται ευνοϊκότερο για να κάνετε την κίνησή σας ή εν πάση περιπτώσει να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, θετικά αυτή τη φορά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u