Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Έντονη, αλλά γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή οι  πρωτότυπες ιδέες σας, θα σας βοηθήσουν  να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σας, ώστε να νιώσετε μετά από καιρό οικονομικά ασφαλείς. Την Δευτέρα θα καταφέρετε όχι μόνο να προωθήσετε θέματα που αφορούν το εξωτερικό αλλά ταυτόχρονα θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα μπείτε στην ουσία της γνώσης. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας. Την Πέμπτη η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και με τους φίλους σας. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κρύψετε τα μικρά σας ελαττώματα ώστε να γίνετε ακόμα πιο αρεστοί στο φιλικό σας περιβάλλον, ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις εγωιστικές συμπεριφορές. Το Σάββατο η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη. Την Κυριακή, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να ασχοληθείτε σε βάθος με τα αισθηματικά ζητήματα που σας απασχολούν. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι τώρα είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα να εξετάσετε στον πυρήνα τους όλα τα θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή και γιατί όχι να κάνετε ένα βήμα παραπέρα.

Οι δεσμευμένοι εισάγετε στη σχέση σας μία νέα μέθοδο επικοινωνίας και συνεννόησης που μπορεί να ανανεώσει σημαντικά το κλίμα μεταξύ σας. Φροντίστε μόνο να μην επιτρέψετε στα ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας σας να μπουν ανάμεσά σας, γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα χαλάσουν την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη σχέση σας, αλλά και όλες τις προσπάθειες που κάνατε για να τη βελτιώσετε.

Οι αδέσμευτοι νιώθετε έτοιμοι να μπείτε σε κάτι καινούργιο, όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διατηρείτε επιφυλάξεις, κυρίως λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σας. Αυτό φαίνεται πως αλλάζεις προς το τέλος της εβδομάδας και κάνετε ένα βήμα πιο κοντά προς το άτομο του ενδιαφέροντός σας. Το σαββατοκύριακο μπορεί να είναι μαγικό, αν αποφασίσετε να αφεθείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u