Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Διανύετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς. Την Κυριακή μια  ανατρεπτική ιδέα θα σας δώσει τη λύση που τόσο καιρό ψάχνατε και αφορά την εξέλιξη μιας συνεργασίας, την οποία δεν θα διστάστε να μοιραστείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Την Δευτέρα, κάτω από τη επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα μπείτε στα αχαρτογράφητα και βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την όρεξη σας για γνώση και περιπέτεια. Την Πέμπτη θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε με ιδιαίτερη ευκολία στο χώρο της εργασίας σας, επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με αυτά που θα ακούσετε γιατί πίσω από τα ωραία λόγια κρύβονται και υπερβολές. Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με την εικόνα σας και με αυτό που νομίζετε ότι βλέπουν οι άλλοι σε εσάς. Την Κυριακή, θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα , ενώ παράλληλα θα προχωρήσετε και στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων.

Ερωτικά

Η εβδομάδα έρχεται φέρνοντας μαζί της αρκετή σύγχυση, τόσο ως προς τις σκέψεις σας, όσο και ως προς τις σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Είναι σημαντικό να προλάβετε περαιτέρω σύγχυση λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.

Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας, καθώς οποιαδήποτε ωραιοποίηση μπορεί να λειτουργήσει σοβαρά εις βάρος της σχέσης σας. Μη λέτε πράγματα που νομίζετε ότι θέλει να ακούσει ο/η σύντροφός σας. Διατηρήστε τη θέση σας σαφή και τις προθέσεις σας ξεκάθαρες για να αποφύγετε ανώφελα μπερδέματα και να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας θα το εκτιμήσει δεόντως.

Αν είστε αδέσμευτοι, προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας ή όχι. Η στάση σας απέναντι στα πράγματα, όμως, είναι εκείνη που θα καθορίσει αν πραγματικά θα κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Μην ξεχνάτε, παρ’ όλο το φόρτο σας, ο οποίος σας αναγκάζει να αφιερώνετε ένα τεράστιο  μέρος του χρόνου σας στη δουλειά σας, πως είναι σημαντικό να απολαμβάνετε ποιοτικά το χρόνο σας. Διασκεδάστε, το αξίζετε!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u