Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά    14/10 – 21/10/2018

Για  γερούς και ικανούς λύτες θα είναι αυτή η εβδομάδα. Την Κυριακή θα  πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά σας και που τόσο καιρό αναβάλατε και να κάνετε πράξεις τις ιδέες σας. Την Δευτέρα, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Ερμή – ανάδρομης Αφροδίτης θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε  ένα φιλόδοξο και δημιουργικό σας σχέδιο, το οποίο θα κληθείτε να υλοποιήσετε με μεγάλη υπευθυνότητα. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας προβληματίσουν. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ρύθμιση οικονομικών υποθέσεων που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία). Την Πέμπτη δεν θα λείψουν οι εντάσεις σε μια οικονομική συνεργασία. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει  να κάνετε πράξη ένα όνειρο σας. Το Σάββατο θα προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδίου. Την Κυριακή, η ανάγκη σας για γνώση και ταξίδι στο χρόνο θα σας οδηγήσουν στα σκαλιά ενός μουσείου ή ενός αρχαιολογικού χώρου, και θα αφεθείτε στην μαγεία της αφήγησης.

Ερωτικά

Είστε ίσως το πιο δοτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και αυτό μερικές φορές σας κάνει να ξεχνάτε τον εαυτό σας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ασχολείστε με την προσωπική σας αποφόρτιση μια φορά στο τόσο, διαφορετικά δε θα είστε σε θέση να δώσετε τίποτα.

Αν είστε δεσμευμένοι, διατηρήστε την ισορροπία με το ταίρι σας, αποφεύγοντας τις υπέρμετρα συναισθηματικές αντιδράσεις και τις ατέρμονες αναλύσεις. Στην παρούσα φάση, δε θα σας ευνοήσουν σε τίποτα, αντίθετα ενδέχεται να δημιουργήσουν ένα χάος μεταξύ σας, κάτι που σίγουρα δε θα επιτρέπατε υπό άλλες συνθήκες να συμβεί.

Αν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, την ιδιαίτερη αύρα που εκπέμπετε, καθώς η επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και ο τρόπος με τον οποίο τους προσεγγίζετε και συσχετίζεστε μαζί τους, σας κάνουν ακαταμάχητους. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να νιώθετε ότι ο άνθρωπος που είστε μέσα σας δε συνάδει με τον άνθρωποι που βλέπουν οι άλλοι, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη δική σας αντίληψη περισσότερο, παρά εκείνη του περιβάλλοντός σας. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και θα επιτευχθεί η πολύτιμη ισορροπία που χρειάζεστε αυτήν την εβδομάδα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u