Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά    14/10 – 21/10/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή την εβδομάδα θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή θα προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας , η οποία θα γίνει αποδεκτή από το περιβάλλον σας με μεγάλη ευκολία. Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Πέμπτη θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα η ψυχραιμία και η υπομονή σας, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην διευθέτηση οικογενειακών οικονομικών εκκρεμοτήτων, ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε. Το Σάββατο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Την Κυριακή, θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας αλήθειες. Από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα απεγκλωβιστείτε μόνο όταν τους κοιτάξετε κατάματα.

Ερωτικά

Η διάθεσή σας είναι αρκετά παιχνιδιάρικη αυτήν την εβδομάδα. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι έχετε έναν συνεχή ενθουσιασμό με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας ή με τον κόσμο γενικότερα. Θέλετε να ζήσετε έντονα, να χαρείτε τη ζωή και να διασκεδάσετε.

Οι δεσμευμένοι κυρίως στην αρχή της εβδομάδας θα εστιάσετε στη σχέση σας, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο απ’ ό, τι συνήθως, καθώς μέχρι τώρα το πρόγραμμά σας ήταν τόσο πιεσμένο που το ταίρι σας ένιωθε εντελώς παραμελημένο. Αξιοποιήστε τη γενικότερα καλή σας διάθεση για να στηρίξετε το/τη σύντροφό σας και να κάνετε μαζί πράγματα που μόνο να απογειώσουν τη σχέση σας μπορούν.

Αν είστε αδέσμευτοι, προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε ιδιαίτερα σέξυ και γοητευτικοί, γεγονός που οφείλετε να εξαργυρώσετε, τουλάχιστον με μία έξοδο αποσυμπίεσης. Νιώθετε τα βλέμματα των άλλων, αλλά συνήθως οι καθημερινές υποχρεώσεις δε σας επιτρέπουν να προχωρήσετε πέρα από αυτό. Δώστε στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς στον εαυτό σας, χωρίς, ωστόσο, να μπερδέψετε το απλό φλερτ με κάτι περισσότερο. Λίγη υπομονή ακόμα, σύντομα τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u