Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά    14/10 – 21/10/2018

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους. Την Κυριακή θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας. Την Δευτέρα η όψη συνόδου Ερμή –  ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ, ταυτόχρονα ευνοεί τις  νέες γνωριμίες. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, τα δημιουργήματα σας θα αγγίξουν τα βάθη της ψυχής των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στο χώρο της εργασίας σας. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας, χωρίς να εισπράξετε αντιδράσεις. Το Σάββατο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Κυριακή, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αφήσετε στην άκρη τις εντάσεις του παρελθόντος και θα έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας.

Ερωτικά

Αν σχεδιάζατε κάποια ρομαντική εξόρμηση αυτήν την εβδομάδα, φροντίστε να γίνει αφότου θα έχουν τακτοποιηθεί άλλες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας διασκεδάσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο: πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει ή ταξιδέψτε σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναεπισκεφθεί. Ό, τι και να επιλέξετε, να ξέρετε ότι η σχέση σας θα αναζωογονηθεί σημαντικά, κι ας είναι λίγος ο χρόνος που έχετε, κι εσείς και το ταίρι σας, να της αφιερώσετε.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε αν γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας στον πιο αντιερωτικό χώρο που θα μπορούσατε να το συναντήσετε: σε μια τράπεζα, ακόμα και στη δουλειά σας. Η αλλαγή της ρουτίνας σας, πάντως, θα είναι η αφετηρία των όποιων εξελίξεων αναμένονται αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σας και αν αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων, θα το απολαύσετε περισσότερο απ’ όλο περιμένετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u