Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει σε αυτή την εβδομάδα είναι μονότονη. Την Κυριακή θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις οι οποίες θα σας χαροποιήσουν καθώς θα είναι από άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που είχατε να δείτε καιρό λόγω απόστασης ή είχατε απομακρυνθεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Την Δευτέρα Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί τις συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα, οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα απαιτούν μερίδιο από την ενέργεια σας. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα ασχοληθείτε με μια οικογενειακή υπόθεση η οποία έχει τις ρίζες της πολύ βαθιά στο χρόνο. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει ενέργεια και χαρά, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα σχέδια σας. Την Πέμπτη είναι πιθανό να εκνευριστείτε και να απογοητευτείτε από τη στάση ενός φιλικού σας προσώπου. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Το Σάββατο οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα χαλαρώσουν. Την Κυριακή, θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

Ερωτικά

Η νέα εβδομάδα σάς βρίσκει σε ιδιαίτερα ερωτικό mood, είτε αυτό σημαίνει ότι ανταλλάσσετε τρυφερά λόγια με το ταίρι σας, είτε με ένα μυστηριώδες άτομο που δεν έχετε γνωρίσει από κοντά. Παρ’ όλα αυτά, η δουλειά σας έρχεται να σας επαναφέρει κάπως απότομα στην πραγματικότητα, καλώντας σας έντονα να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει, ώστε στην αρχή τουλάχιστον της εβδομάδας, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αποκλειστικά με αυτές.

Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναπληρώσετε τις ημέρες αυτές με το ταίρι σας και μάλιστα εν μέσω ενός ιδιαίτερα θερμού και αισθησιακού κλίματος.

Αν είστε αδέσμευτοι, η εβδομάδα θα σας φανεί κάπως φλατ και παρά την ερωτική σας διάθεση, καλείστε κι εσείς να ασχοληθείτε κυριολεκτικά με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα αισθηματικά σας. Μην ανησυχείτε, όμως, το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα ωραίο διάλειμμα για εσάς, αφού θα έχετε μια σύντομη στιγμή ρομαντισμού με ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, έστω προσωρινά. Απολαύστε τις στιγμές αυτές, άλλωστε στα μικρά βρίσκεται η χαρά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u