Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Σε γρήγορους και ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Σκορπιοί. Την Κυριακή θα  βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια πρωτότυπη ιδέα σας, η οποία μπορεί πολύ γρήγορα να σας φέρει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Την Δευτέρα η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα  αναδείξει τον  έντονο μαγνητισμό και την  γοητεία σας. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις απόψεις σας, τα λόγια σας θα έχουν την ικανότητα να αγγίξουν τους συνομιλητές σας στα βάθη της ψυχής τους. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και την διαίσθηση σας. Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Την Κυριακή, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε και με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Ερωτικά

Μπορεί να σας ξενίσει η συμβουλή για την εβδομάδα που μας έρχεται, αλλά σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθηματικά σας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους και να αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο.

Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να  αξιοποιήσετε τις συνθήκες κατά το μέσον της εβδομάδας και να μοιραστείτε κοινωνικές δραστηριότητες με το/τη σύντροφό σας, να συναντηθείτε με φίλους και να χαλαρώσετε από την πίεση της δουλειάς. Μερικές μικροδιαφωνίες δε θα καταφέρουν να χαλάσουν την καλή σας διάθεση.

Αν είστε αδέσμευτοι, αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις (και όταν λέμε έντονες, εννοούμε τις εκρήξεις θυμού που ενίοτε εκδηλώνετε) και δοκιμάστε νέους δρόμους στο ερωτικό παιχνίδι: ίσως οι ιστοσελίδες γνωριμιών ή η γνωριμία μέσω φιλικού προσώπου δεν είναι και τόσο κακές ιδέες. Αν πάλι αυτό δεν είναι το ιδανικό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε το διάχυτο ερωτισμό που υπάρχει στον αέρα. Είστε οι μάστερ άλλωστε.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u