Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ευχάριστη και ήρεμη για εσάς τους Τοξότες. Την Κυριακή θα δράσετε με ένα εντελώς πρωτότυπο και ανατρεπτικό τρόπο, η καλή σας διάθεση θα είναι μεταδοτική. Την Δευτέρα η όψη  συνόδου Ερμή – ανάδρομης Αφροδίτης, θα σας δώσει ευχάριστες ιδέες οι οποίες πολύ σύντομα θα μπορούν να γίνουν πράξη. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές συνεργασίες, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ριζικές διορθώσεις. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις, ενώ θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στα οικεία σας πρόσωπα. Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Την Κυριακή, θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την εσωτερική του διακόσμηση, αλλάζοντας το χώρο σας θα αλλάξει και η διάθεση σας.

Ερωτικά

Η αυτοπεποίθησή σας, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, κάνει τους άλλους να σας ζηλεύουν, εσάς και την αστείρευτη ζωντάνια σας.

Αν είστε δεσμευμένοι, η γενικότερη δημιουργικότητά σας που χτυπάει κόκκινο, σας κάνει να συνδέεστε ακόμα βαθύτερα με τον άνθρωπό σας, αλλά και με τους άλλους γύρω σας, αφού σας χαρίζει μοναδικοί ενσυναίσθηση, γεγονός που σας κάνει ακόμα πιο αγαπητούς.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε πως η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη από απρόσμενες εξελίξεις, ξαφνικές συναντήσεις και αναπάντεχα ερωτικά “ατυχήματα”. Μη θορυβηθείτε, κάτι τέτοιο δε θα είναι απαραίτητα αρνητικό (η έκβαση της εκάστοτε περίπτωσης εξαρτάται ως επί το πλείστον από το πώς εσείς θα την αντιμετωπίσετε). Θα δοκιμαστούν οι προσαρμοστικές σας ικανότητες και θα σας δοθεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θάλλετε κάτω από την πίεση του απρόβλεπτου. Αυτοσχεδιάστε και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Σε κάθε περίπτωση, μην υποτιμήσετε την τέχνη και αξιοποιήστε τη ως τον καλύτερο δυνατό σύμμαχό σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u