Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Με πολλές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Την Κυριακή θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας οι οποίες θα σας οδηγήσουν στον μόνο δρόμο που ξέρετε αυτόν της κορυφής. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, ενώ η όψη συνόδου Ερμή – ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σε άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο σας είναι ικανή να μετακινήσει και βουνά. Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες ενώ ταυτόχρονα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα.  Την Πέμπτη είναι πιθανό να υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές σε μια οικονομική συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, ευνοεί την επικοινωνία με το εξωτερικό. Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων σας υπόσχεται πολλές και ευχάριστες συζητήσεις. Την Κυριακή, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μια μικρή απόδραση σε κοντινό προορισμό.

Ερωτικά

Η Δευτέρα σάς επαναφέρει άγρια στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, τόσο που η μόνη επιλογή είναι να διατηρήσετε μια απόλυτα ρεαλιστική στάση απέναντι στον αισθηματικό σας τομέα. Παρ’ όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ιδιαίτερα προς το τέλος της.

Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε τη ζεστασιά και τη συμπόνια, γεγονός που θα σας “ανεβάσει” ακόμα περισσότερο στα μάτια του/της συντρόφου σας, που δε σας έχει συνηθίσει έτσι.

Αν είστε αδέσμευτοι, φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει η αποφασιστικότητά σας στη διεκδίκηση ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει και αυτή σας η στάση θα σας κάνει γενικά γοητευτικούς. Πάντως, αν νιώθετε και μια μικρή ανασφάλεια, να γνωρίζετε ότι είστε οι μάστερ του καμουφλάζ και το άτομο του ενδιαφέροντός σας δε θα καταλάβει τίποτα, οπότε οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι καθόλου μικρές. Μπορεί τα πράγματα να μην πάνε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θα θέλατε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποτύχατε. Τολμήσετε και διασκεδάστε το.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u