Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Σε πιο ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Υδροχόοι. Την Κυριακή οι  έξυπνες ιδέες σας  θα σας φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο,  το μυαλό σας και το ιδιαίτερο χιούμορ σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου,  η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.  Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης  στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.  Την Πέμπτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις, εξαιτίας της βιασύνης και της ανυπομονησίας σας, προσοχή, γιατί ο επικριτικός σας λόγος μπορεί να πληγώσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες. Την Κυριακή,  η ανάγκη σας να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες, αγοράζοντας όμορφα αντικείμενα χωρίς ουσιαστική χρηστικότητα.

Ερωτικά

Η ενέργειά σας δε θα είναι στο ζενίθ της αυτήν την εβδομάδα, οπότε προτείνεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα.

Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ως φίλοι με το ταίρι σας, κάτι που αποτελεί την ύψιστη μορφή ένωσης για έναν Υδροχόο. Χαρείτε! Οι περισσότεροι άνθρωποι σε σχέση, συνήθως δεν απολαμβάνουν σχεδόν ποτέ αυτήν τη θαυμάσια πλευρά ενός ερωτικού δεσμού.

Αν είστε αδέσμευτοι, αναμένεται να έχετε ιδιαίτερη επιτυχία στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας. Μπορεί, βέβαια, αυτή να εκδηλωθεί σε ένα απρόσμενο μέρος, αλλά κάτι τέτοιο σίγουρα δε σας πτοεί, μάλλον στο στοιχείο σας είναι. Η ζωντάνια σας επανέρχεται προς το τέλος της εβδομάδας, μετά από σύντομη ανάπαυλα λίγων ημερών, γεγονός που σας δημιουργεί την ανάγκη να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να φλερτάρετε (είτε είστε σε σχέση, είτε όχι). Το βασικό ζητούμενο των ημερών είναι πως τα πράγματα φαίνεται πλέον να κινούνται προς τα εμπρός αντί να μένουν στάσιμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u