Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/10 – 21/10/2018


Γενικά   14/10 – 21/10/2018

Αλλιώς θα ξεκινήσει και αλλιώς θα τελειώσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Την Κυριακή θα  επικοινωνήσετε τα σχέδια αλλά και τους στόχους σας με πρωτότυπο τρόπο. Την Δευτέρα η όψη συνόδου Ερμή – ανάδρομης Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί την επικοινωνία με το εξωτερικό. Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι φιλικές σας σχέσεις θα σας προβληματίσουν, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προσπαθήσετε να πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας με οποιοδήποτε κόστος.  Την Τετάρτη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την ανάγκη σας να χαλαρώσετε και να απομονωθείτε.  Την Πέμπτη το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας θα σας αναστατώσει, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να ελιχθείτε με τον τρόπο που μόνον εσείς ξέρετε . Την Παρασκευή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα όνειρο σας που έχει σχέση με το εξωτερικό. Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας  θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Την Κυριακή η ανάγκη σας για δράση είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες κινήσεις, τις οποίες όμως τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα παρερμηνεύσουν, αλλά αντίθετα θα είναι συνοδοιπόροι σας.

Ερωτικά

Η εβδομάδα σάς βρίσκει προσηλωμένους στον αισθηματικό σας τομέα, γεγονός που αποδεικνύεται σωτήριο, καθώς τώρα είστε σε θέση να εντοπίσετε μια παράμετρο που είχε διαφύγει την προσοχή σας το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας πολύ ευκολότερη την αντιμετώπιση εντός ζητήματος που επιζητούσε επιτακτικά λύση.

Αν είστε δεσμευμένοι, μην υποτιμήσετε τη συμβουλή από ένα κοντινό σας πρόσωπο. Ακούστε τις συμβουλές του/της και φιλτράρετε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσαρμόζοντάς τις στη δική σας σχέση.

Αν είστε αδέσμευτοι, είναι σημαντικό να μη χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα σχεδιάζοντας στο μυαλό σας τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, καθώς οι υπέρμετρες προσδοκίες σας σας εμποδίζουν να σχηματίσετε πραγματικές σχέσεις. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τέλειοι, αλλά όταν ξεπερνάτε την τάση σας να ζείτε εντός ενός δικού σας κόσμου, σχεδιασμένου έως και την τελευταία λεπτομέρεια, τότε μπορείτε να τους δείτε μέσα στην απόλυτα ατελή τους φύση και να σας γοητεύσουν ακριβώς γι’ αυτό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να τους δώσετε την ευκαιρία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u