Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Μετακινήσεις, πολλές μετακινήσεις προβλέπονται για εσάς αυτόν το μήνα. Είτε γίνονται για δουλειά, είτε για ξεκούραση, είτε ακόμα και για δική σας ευχαρίστηση είναι πυκνές και ευχάριστες. Έχετε πολλή ενέργεια και ψάχνετε τρόπους να τη διοχετεύσετε, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μετακινείστε τόσο τακτικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Φροντίστε μόνο να διοχετεύετε σωστά την ενέργειά σας, προκειμένου να μη συσσωρεύεται και να μετατρέπεται σε εκνευρισμό. Τι σας φταίνε οι γύρω σας;

1ο δεκαήμερο [21-31 Μαρτίου]

Μπορεί εδώ και καιρό να έχετε τον Κρόνο να σας κοντράρει, κάτι που θα συνεχίσει για λίγο ακόμα, ωστόσο από τις 8 Νοεμβρίου θα έχετε ισχυρό σύμμαχο το Δία, ο οποίος θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και μια δόση τύχης που δεν την είχατε πάντα. Για περίπου ενάμιση μήνα όλα όσα σας απασχολούν θα γίνονται ευκολότερα απ’ ό,τι πριν, ενώ τα εμπόδια θα τα αντιμετωπίζετε πλέον σαν παιχνίδια που εμφανίζονται μπροστά σας μόνο και μόνο για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη διαδρομή σας. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, οι προϋποθέσεις είναι εξαιρετικές και με την ταυτόχρονη ενίσχυση του Δία, μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να διεκδικήσετε όσα δικαιούστε. Προσοχή όμως, επειδή ο πλανήτης αυτός έχει την τάση να μας κάνει υπερβολικούς και αλαζονικούς και ακριβώς επειδή έχετε την ταυτόχρονη κόντρα του Κρόνου, πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι πως αυτά που διεκδικείτε σας ανήκουν δικαιωματικά και πως έχετε δουλέψει για αυτά το περασμένο διάστημα. Αν πάλι, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχετε κάποιο σημαντικό έργο να επιδείξετε για να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω, μπορείτε κάλλιστα τώρα να δουλέψετε και να επιτύχετε περισσότερο απ’ όσα προσδοκούσατε.

2ο δεκαήμερο [1-10 Απριλίου]

Για εσάς είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα…ναι μεν έχετε την εύνοια του Δία με το μέρος σας, όμως δε σας έχει πλησιάσει ακόμα αρκετά για γίνει αντιληπτή. Ο Νοέμβριος θα είναι πιο χλιαρός μήνας για εσάς, καθώς οι επιρροές που δέχεστε προς το παρόν είναι ανεπαίσθητες. Μπορεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του μήνα να νιώσετε απογοητευμένοι, όχι επειδή συμβαίνει κάτι στην πραγματικότητα, αλλά επειδή η αντίληψή σας είναι λίγο νεφελώδης αυτό το διάστημα. Τα μηνύματα που λαμβάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, είναι εξαιρετικά, όμως η μειωμένη δράση σάς κάνει το παρακάμπτετε. Πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως η ζωή σας δε θα τρέξει στην ταχύτητα που θα θέλατε αυτό το μήνα, γεγονός που σας δίνει ένα πλεονέκτημα σχετικά με τα δώρα που θα σας φέρει ο Δίας όταν πλησιάσει το δικό σας δεκαήμερο. Προετοιμαστείτε γι΄ αυτόν, δουλέψτε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να έχετε κάτι ολοκληρωμένο στα χέρια σας που μπορεί να απογειώσει την καταξίωσή σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

3ο δεκαήμερο [11-20 Απριλίου]

Η ενέργειά σας, τόσο η σωματική, όσο και η πνευματική χτυπάνε κόκκινο αυτό το μήνα. Έχετε μία ζωτικότητα, η οποία ούτε κι εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε από που προέρχεται, αλλά δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να την αξιοποιήσετε, όμως το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύεστε να τη διοχετεύσετε στη ρουτίνα σας. Έτσι αυτό το μήνα φροντίζετε να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε, χωρίς όμως να σχετίζονται με υποχρεώσεις ή δουλειά. Ο μόνος τρόπος για να εργαστείτε αυτό το διάστημα είναι να ασχοληθείτε με κάποιο ομαδικό πρότζεκτ ή μία συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως θα κρύβει και κάποιο έπαθλο. Δε έχει σημασία τι θα είναι αυτό, αρκεί να μη νιώσετε πως χάσατε μάταια το χρόνο σας. Πάντως, είτε καταφέρετε να συγκροτήσετε το μυαλό σας και να εργαστείτε σοβαρά, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά τα καταφέρνετε καλύτερα απ’ όσο κι εσείς οι ίδιοι φανταζόσασταν και αυτή η συνθήκη θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Εφόσον λοιπόν δεν νιώθετε πιεσμένοι με την προσωπική σας καταξίωση, φαίνεται πως αυτό το διάστημα το ρίχνετε έξω, ίσως περισσότερο απ’ όσο χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Αυτήν την περίοδο έχετε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από καλούς φίλους στη ζωή σας, παρά από αναγνώριση.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σας για το Νοέμβριο αναμένεται να είναι σταθερά. Μετά από πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα των φίλων, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα ερωτικά σας και κατά κάποιο τρόπο τα επηρεάζουν, τώρα ηρεμείτε, καθώς σταματούν οι εντάσεις και επανέρχεται η ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σας και φυσικά να σας το ανταποδώσει.

Οι δεσμευμένοι,

εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στη σχέση σας με  θετικότητα και ρομαντισμό. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μαζί ή να περάσετε το χρόνο σας κάπου ρομαντικά. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε από κοινού με το ταίρι σας και να αποκτήσετε περισσότερες κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Υπάρχει έντονος αισθησιασμός και πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, όμως είναι απαραίτητο να βρείτε κι άλλος κώδικες επικοινωνίας, καθώς μία σχέση δεν επιβιώνει μόνο από το σεξ.

Οι αδέσμευτοι,

ενδεχομένως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, που δεν είναι εφικτό να λυθεί, τουλάχιστον όχι άμεσα. Είναι πολύ πιθανό εσείς οι ίδιοι να ενεργήσετε ως εμπόδιο στους δικούς σας στόχους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Χρειάζεται ηρεμία και μεθοδικότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Μόλις είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις προσωπικές υποθέσεις, να είστε σίγουροι πως ο αισθηματικός τομέας θα πάρει το δρόμο του και μπορεί να είναι συναρπαστικός.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!