Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Τα οικονομικά ζητήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ιδιαίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια για να ταράξουν την καλοσχεδιασμένη ηρεμία και σταθερότητά σας. Μην πανικοβάλλεστε, δεν κάνατε κάτι λάθος, απλώς υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δε βρίσκουν πάντα τις λύσεις τους στο παρόν και μας ακολουθούν και πέρα από αυτό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Καλείστε να επιδείξετε ψυχραιμία, καθώς δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, παρά μόνο εάν εσείς ταράξετε το κλίμα εξαιτίας της ανασφάλειας που σας κατακλύζει σε ανάλογες περιπτώσεις.

1ο δεκαήμερο [21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Αυτός ο μήνας δεν είναι κακός, αλλά τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν τώρα σας κάνουν νευρικούς, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε την έντασή σας στα πιο κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Είναι φυσιολογικό, όλοι το κάνουμε, όμως είναι πιθανό να το παρακάνετε αυτό το μήνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε εντάσεις με τους ανθρώπους που αποτελούν τη σταθερά σας και λειτουργούν ως ψύχραιμος νους, τον οποίο χρειάζεστε και εμπιστεύεστε σε κρίσιμες για εσάς περιόδους, όπως για παράδειγμα αυτή που διανύετε τώρα. Κρατήστε κοντά εκείνους που αγαπάτε κι εμπιστεύεστε, όμως προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που δεν έχουν ούτε λόγο ύπαρξης, ούτε και καμία χρησιμότητα. Δεν αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως αυτό θα το αντιληφθείτε προς το τέλος το μήνα, όταν πια θα έχετε σπάσει τα νεύρα των δικών σας ανθρώπων. Οι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, διαδέχονται η μία την άλλη και λόγω της αγχώδους προσωπικότητάς σας δεν το χαίρεστε όσο πρέπει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε για να διασκεδάσετε, όχι για να τους εκνευρίσετε.

2ο δεκαήμερο [2-11 Μαΐου]

Η δυναμική σας αυτό το μήνα είναι απερίγραπτη. Αντιμετωπίζετε τα πράγματα γύρω σας με μία ασυνήθιστη σιγουριά και πίστη για τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε δημιουργεί μια σιγουριά στους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, ανεξάρτητα από τον τομέα που σας συνδέει. Οι συνεργασίες και οι προσωπικές σας σχέσεις γίνονται τώρα ισχυρότερες από ποτέ, χάρη στην ουσιαστική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας. Επαγγελματικά διανύετε μία ιδιαίτερα παραγωγική και ικανοποιητική περίοδο, καθώς καταρρίπτετε τον ένα στόχο μετά τον άλλο και θέτετε από την αρχή νέους και ακόμα υψηλότερους. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας εμποδίσει από την κατάκτηση της κορυφής, όποια κι αν είναι για εσάς αυτή, και όσο βρίσκετε πρόσφορο έδαφος θα προχωράτε. Στον αντίποδα, τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίση, όχι γιατί κάτι αλλάζει στο παρόν σας, αλλά γιατί κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν σάς βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διευθέτησή τους, διότι είναι πιθανό εξαιτίας του “πανικού” σας να κάνετε αχρείαστα λάθη, που ενδεχομένως σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

3ο δεκαήμερο [12-21 Μαΐου]

  Βρίσκεστε σε υπερένταση αυτό το μήνα, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στην επαγγελματική σας καταξίωση. Επιτυγχάνετε τους στόχους σας, όμως αντί αυτό να σας ικανοποιεί, σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση από την πιθανότητα ότι τώρα οι άνθρωποι που σας εμπιστεύονται εντός του εργασιακού χώρο θα αυξήσουν και τις απαιτήσεις τους. Είναι πιθανό αυτό πράγματι να συμβεί, αλλά μην ωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα μόνο και μόνο για την πιθανότητα. Πάρτε το χρόνο σας και ξεκουραστείτε μέχρι να σας το ζητήσουν και μην ανησυχείτε για την εικόνα και τη φήμη σας τώρα, έχετε αποδείξει την αξία σας και με το παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Είναι απαραίτητο να είστε ξεκούραστοι, διότι η πνευματική σας διαύγεια έχει πάρει φθίνουσα πορεία και αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λάθη, κυρίως οικονομικής φύσης. Βγείτε έξω και συναντήστε φίλους, το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ, μόνο προσπαθήστε να είστε ακριβείς όταν παίρνετε το λόγο ή να είστε σίγουροι ότι έχετε καταλάβει σωστά αυτά που σας λένε οι φίλοι σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανούσιες παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Αρκετά κοινωνική περίοδος αυτή που διανύετε με πολλές επικοινωνίες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτή η κοινωνικότητα επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε μόνο να είστε πολύ συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, ενδεχομένως και λίγο προσεκτικοί, ιδιαίτερα από τις 14 Νοεμβρίου και μετά, καθώς υπάρχει η τάση να παρερμηνεύονται τα λεγόμενα. Μην απομονωθείτε από φόβο μην παρεξηγηθείτε ή παρανοήσετε κάτι. Συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ούτως ή άλλως προς το τέλος του μήνα η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά.

Οι δεσμευμένοι

νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτε με το/τη σύντροφό σας και γι’ αυτό θέλετε να κάνετε σχέδια που να αφορούν το κοινό σας μέλλον. Μη κρατήσετε στο σκοτάδι το ταίρι σας, άλλωστε το αφορά όσο και εσάς και ίσως κάνετε το σχεδιασμό μαζί. Το συναισθηματικό δέσιμο που έχετε είναι πολύ ισχυρό και όταν αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μαζί γίνεστε ακόμα δυνατότεροι. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε και κάποια μετακίνηση μαζί για να ξεκουραστείτε και να έρθετε πιο κοντά.

Οι αδέσμευτοι

εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Το να είσαι ελεύθερος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Δεν νιώθετε μόνοι, έχετε άλλωστε τόσο κόσμο γύρω σας. Η κοινωνικότητά σας είναι συχνά αυτή που δε σας επιτρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή, αλλά από την άλλη είναι και αυτή που πολλές φορές ωφελεί και την ερωτική σας ζωή σας. Απολαύστε λοιπόν την κοινωνικότητά σας, όμως κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσετε το άλλο σας μισό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!