Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος είναι μία αρκετά διχαστική περίοδος για εσάς, καθώς θα συμβαίνουν εξαιρετικά πράγματα στη ζωή σας από τη μία, αλλά από την άλλη θα πρέπει να περάσετε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να τα κατακτήσετε. Η σημαντικότερη αντιξοότητα που θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα είναι η άγνοια. Δε συνηθίζετε να μη γνωρίζετε τη σωστή απάντηση, όμως τώρα φαίνεται σας να βαδίζετε σε άγνωστη περιοχή και αυτό σας εκνευρίζει.

1ο δεκαήμερο [22-31 Μαΐου]

Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου θα περάσετε τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από τους υπόλοιπους, καθώς υπάρχει ένα πλανητικό “φόρτωμα” απέναντί σας. Το ευχάριστο είναι πως δεν πρόκειται για βαριές όψεις και αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορείτε να περάσετε αυτό το διάστημα με μεγαλύτερη ευκολία απ’ όσο πιστεύατε στην αρχή. Οι προσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες και ο επαγγελματικός τομέας είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Η κινητικότητα είναι μεγάλη σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και οι απαιτήσεις συνεχώς και αυξάνονται. Όπως είναι φυσικό, η κατάσταση αυτή θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό, κυρίως επειδή όλες οι μέθοδοι διαχείρισης που χρησιμοποιείτε, σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία και την πνευματική σας διαύγεια ανέπαφες, διότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε δεν αφορά σε καταστάσεις κρίσης, αλλά στην αδικαιολόγητη, πολλές φορές, υπεροπτική συμπεριφορά των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Φροντίστε, λοιπόν, να αγνοήσετε εκείνες τις συμπεριφορές που σας θυμώνουν και εργαστείτε για το συμφέρον μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας, τουλάχιστον γι’ αυτόν το μήνα.

2ο δεκαήμερο [1-11 Ιουνίου]

Οι συνεργασίες κι ο επαγγελματικός τομέας είναι πολύ σημαντικοί αυτό το μήνα και χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι χαμένες…κάπου στη μετάφραση, καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση αγνοούνται αυτό το διάστημα. Χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο εργασίας. Οτιδήποτε λέτε θα πρέπει να το φιλτράρετε δύο και τρεις φορές πριν να το εκφράσετε, και αυτό με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια στη χρήση των λέξεων που θα κάνετε. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις πληροφορίες που λαμβάνετε αυτήν την περίοδο, καθώς υπάρχει γενικά η τάση να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εξαιτίας της θολής κρίσης, τόσο της δικής σας, όσο και των άλλων. Αυτή η ευτράπελη κατάσταση θα προκαλέσει, έστω και προσωρινά, ένα τεταμένο κλίμα στο χώρο της δουλειάς, που όμως δε μπορεί να σας απομακρύνει από τους στόχους σας ή να αποδομήσει την εικόνα σας ως επαγγελματία. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε καλύτερα και γιατί όχι να κερδίσετε και κάτι επιπλέον ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία των περασμένων ημερών.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουνίου]

Εσείς του 3ου δεκαημέρου περνάτε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα άλλα δύο δεκαήμερα, καθώς δε βρίσκεστε στο μάτι του πλανητικού κυκλώνα, το οποίο έχει δημιουργηθεί στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων. Η αισθηματική σας ζωή και οι φίλοι σας καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε από το περιβάλλον για να αντεπεξέλθετε σε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό τομέα. Αντλείτε δύναμη από τους φίλους ή/και το ταίρι σας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τίποτα δε σας σταματά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, τις στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι/ες να παίρνετε τα αγαπημένα σας άτομα και να κάνετε διαδρομές, είτε μία μακρινή βόλτα, είτε ακόμα και κάποια κοντινή εξόρμηση. Ξέρετε τι είναι αυτό που σας κρατάει όρθιους και δυνατούς και φαίνεται πως αυτό το μήνα έχετε τους τους τρόπους να κρατάτε έξω από τη ζωή σας όλες τις στρεσογόνες καταστάσεις που θέλουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή παίρνει ιδιαίτερα θετική μορφή αυτό το μήνα, αλλά δεν έχει ισχυρή δυναμική. Μπορεί εσείς να θέλετε να πιέσετε καταστάσεις, προκειμένου να γίνει κάτι που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Άρης από τον Υδροχόο, αν και βρίσκεται σε αρμονική όψη με το ζώδιο σας, δεν παύει να σας μεταφέρει νευρικότητα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην ερωτική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι

Δίδυμοι καλό είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε πιθανά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας τώρα που η Αφροδίτη κινείται ακόμη ανάδρομα και ευνοεί σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και μην διστάσετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας εάν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι μια θαρραλέα και έντιμη κίνηση, που θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το/τη σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι

εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε μια σειρά από πιεστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος, γεγονός που σας αποσπά από την ερωτική σας ζωή. Δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τον ήδη υπάρχοντα για χάρη κάποιου/ας άλλου/ης. Ακόμα κι έτσι όμως κάτι παρουσιάζεται στη ζωή σας που σας ταράζει. Ένα άτομο από το παρελθόν με το οποίο υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το αν θα γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!