Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Καρκίνοι, ο Νοέμβριος ξεκινά κάπως αυστηρά για το ζώδιό σας, καθώς σας καλεί να εμπιστευθείτε κυρίως τη λογική σας και πολύ λιγότερο το συναίσθημα και τη διαίσθησή σας, γεγονός που σας αναγκάζει να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας και να δοκιμάσετε να τιθασεύσετε περιοχές του εαυτού σας που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.

1ο δεκαήμερο [22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Σε γενικές γραμμές, ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου θα κυλήσει ήρεμα, όσο ήρεμα βέβαια του επιτρέπει ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας και θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα. Το ευτύχημα είναι ότι ο Κρόνος έρχεται με ειρηνικές διαθέσεις, χωρίς να σας προκαλεί προβλήματα, αφού δε σχηματίζει δυσμενείς όψεις για εσάς, συνεπώς η οποιαδήποτε δυσκολία θα είναι παροδική και απόλυτα αντιμετωπίσιμη. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, τα πράγματα θα κινούνται με αρκετά νωχελικούς ρυθμούς, κάτι που ανατρέπεται μετά τις 15 Νοεμβρίου του 2018, οπότε ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες, φέρνοντας ένταση στην καθημερινότητά σας και αναγκάζοντάς σας να δραστηριοποιηθείτε πολύ πιο έντονα στο εξής. Είναι απαραίτητο να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, ώστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα του Άρη, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, που δε θα είναι λίγες, γιατί υπάρχει μια ροπή προς τα μικροατυχήματα, καθώς και στις μικροεντάσεις που μπορεί να φέρουν έντονες προστριβές και ρήξεις χωρίς σοβαρό λόγο.


2ο δεκαήμερο [2-11 Ιουλίου]

Τα πράγματα για εσάς, φίλοι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου, κυλούν κάτι παραπάνω από ομαλά. Η εύνοια που δέχεστε από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, καθώς και από τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις σε όλους ανεξαρτήτως τους τομείς της ζωής σας, κάτι που σας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά, μετά από ένα διάστημα κάπως μουντό. Πιο συγκεκριμένα, τα επαγγελματικά σας αναμένεται να σας κρατήσουν αρκετά απασχολημένους, καθώς ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δραστήριος μήνας, κυρίως ως προς τα εργασιακά σας, και δεν αποκλείεται οι δραστηριότητές σας τώρα να οδηγήσουν σε μία αύξηση των εισοδημάτων σας, είτε σε μόνιμο, είτε σε πιο προσωρινό πλαίσιο. Ενισχύστε τις συμμαχίες σας, ούτως ώστε αυτή η ανέλιξη να λάβει πιο στέρεη μορφή, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή. Φροντίστε μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς να μην ξεχνάτε να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, ακόμα και αν είναι πολύ περιορισμένος, ούτως ώστε να μην εξαντληθείτε οργανικά.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουλίου]

Γύρω στις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός επιστρέφει ξανά στον παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), επηρεάζοντας όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και φέρνοντάς σας μερικές ακόμα αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να αποδειχθείτε. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στις αλλαγές αυτές να σας αναδιαμορφώσουν χωρίς να παλέψετε εναντίον τους. Προς τα μέσα του μήνα, ο Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, κάτι που μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια και αντοχή, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η έντονη αυτή δραστηριοποίησή σας μπορεί να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στα εργασιακά σας, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επιτρέψετε σε καμία περίπτωση στην προσωπική σας ένταση να εκφραστεί με “ηχηρούς” τρόπους στο περιβάλλον της δουλειάς σας, καθώς μπορεί να ανατραπούν οι ισορροπίες. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό και δυνητικά ευεργετικό να προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας αποσυμπιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να αποφευχθούν πιθανά ξεσπάσματα.

Ερωτικά

Για αυτό το μήνα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον αισθηματικό σας τομέα, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε την ανάγκη (και το κάνετε πράξη) να ανανεώσετε γενικότερα τα ερωτικά σας. Σε γενικές γραμμές, θα κυριαρχεί το συναίσθημα κατά το Νοέμβριο, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν και ψήγματα λογικής, αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να εμπιστευθείτε το συναίσθημά σας και το ένστικτό σας, χωρίς να αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας.

Οι δεσμευμένοι,

βρίσκεστε μπροστά στην εξομολογητική διάθεση του/της συντρόφου σας, αλλά παράλληλα και εσείς θα μοιραστείτε σκέψεις μαζί τους και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματά σας είναι πολύ βαθύτερα απ’ όσο περιμένατε (το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ταίρι σας) και έτσι ο δεσμός σας, μέσα από αυτή τη συνειδητοποίηση αμοιβαιότητας, είναι πιο ισχυρός από ποτέ. Το συμπέρασμα που προκύπτει, πλέον χωρίς συναισθηματισμό, αλλά καθαρά ως προϊόν λογικής διεργασίας, είναι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στο επόμενο στάδιο.

Οι αδέσμευτοι,

έχετε την ανάγκη για ρομαντισμό, συντροφικότητα αλλά πάνω απ’ όλα κάτι σταθερό, με ρίζες και βάθος. Αυτό είναι εφικτό και να το βρείτε και να το κάνετε πράξη, αρκεί να αποφύγετε το διάστημα από τις 13 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018 για μια αντίστοιχη απόφαση. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσμενείς όψεις που δε θα ευνοήσουν το όποιο εγχείρημα, οπότε για να δημιουργηθεί κάτι στέρεο είναι αναγκαίο να κινητοποιηθείτε είτε μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2018, είτε μετά τις 26 Νοεμβρίου 2018, οπότε και οι πλανητικές συγκυρίες θα είναι σαφώς ευνοϊκότερες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!