Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Λέοντες, ο Άρης και ο Ήλιος καθιστούν το Νοέμβριο του 2018 έναν εξαιρετικό μήνα για την εύρεση νέων πόρων αλλά και ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα. Μη θεωρήσετε, ωστόσο, ότι η καλή σας τύχη θα είναι απρόσβλητη από τις δικές σας πράξεις, καθώς απερίσκεπτες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειά της.

1ο δεκαήμερο [22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Είστε οι πρώτοι που αρχίζετε να βλέπετε την εύνοια του Δία από το φιλικό σας Τοξότη, ο οποίος θα σας προσφέρει πολύτιμη τύχη, ακόμα και στις πιο αναπάντεχες αλλά και παράδοξες στιγμές, και σας βοηθά να ξεγλιστράτε από τις δυσκολίες αλώβητοι κάθε φορά. Τα επαγγελματικά σας χαρακτηρίζονται τώρα από σημαντικότατη εύνοια και επιτυχίες, την οποία μπορείτε να μετουσιώσετε σε ένα υπέροχο δημιούργημα, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται, καταθέτοντας σκληρή δουλειά και προσωπική αφοσίωση. Θα έλεγε κανείς ότι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε την τύχη αυτή είναι να λειτουργήσετε σαν να μην την είχατε. Το θέμα είναι, όμως, ότι όχι μόνο την έχετε αλλά και σας δίνει και τις προοπτικές να επιτύχετε πολύ μεγάλες νίκες στα εργασιακά σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην ακολουθούν αυτήν τη νικηφόρα πορεία, όμως ο Δίας δε θα επιτρέψει να μείνετε στον άσσο και θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να σας βοηθά να δείτε τις πιθανές λύσεις, ακόμα και με τη μορφή αναδρομικού κέρδους, κυρίως προς το τέλος του μήνα.

2ο δεκαήμερο [2-11 Αυγούστου]

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν το Νοέμβριο, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 4ο οίκο σας, καλώντας σας να διευθετήσετε θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς: ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται για οριστική επίλυση, εκκρεμότητες που αφήνουν υποψία “σκιάς” στο χώρο του σπιτιού τώρα θα αναζητήσουν την οριστική σας απάντηση. Σε γενικές γραμμές, οι υπόλοιποι τομείς κινούνται σε ήπιους ρυθμούς, με ηρεμία και σταθερότητα, γεγονός που σας δίνει την ευχέρεια να εστιάσετε όπου υπάρχει ανάγκη για την αμέριστη προσοχή σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους τομείς, μόνιμη πηγή άγχους άλλωστε για εσάς, καθώς θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις που θα σας στρεσάρουν ιδιαίτερα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εμπιστευθείτε τις ικανότητές σας και την ευεργετική επίδραση του Δία το επόμενο διάστημα. Προς το τέλος του μήνα, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τις προσωπικές σας σχέσεις από τις κοινωνικές δραστηριότητές σας, καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις από το τίποτα.

3ο δεκαήμερο [12-22 Αυγούστου]

Έως και τις 15 Νοεμβρίου 2018, ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας (δηλαδή από το δεκαήμερό σας), γεγονός που συντηρεί το διάχυτο εκνευρισμό σας, όμως μετά την αποχώρησή του, σχηματίζει δύο ιδιαίτερα φιλικές όψεις για εσάς (Αφροδίτη τρίγωνο Άρης, Ουρανός εξάγωνο Άρης), οι οποίες λειτουργούν ευνοϊκά σε όλες σας τις σχέσεις (είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές κ.ο.κ.), δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα με καλή επικοινωνία και συνεργασία καθώς και την απαραίτητη ένταση που χρειάζεστε για να νιώθετε ζωντανοί και δραστήριοι. Έντονη κινητικότητα αναμένεται και στα επαγγελματικά σας και χάρη στις παραπάνω πλανητικές όψεις, μπορεί να οδηγήσει σε θετικότατες εξελίξεις μέσα στη δουλειά, οι οποίες μπορεί να τεθούν και ως βάσεις για μία μονιμότερη ανέλιξη. Πιθανότατα να χρειαστεί να “ταράξετε” το πρόγραμμά σας με μετακινήσεις που θα κληθείτε να κάνετε για χάρη της δουλειά σας, αλλά μην γκρινιάζετε, είναι για καλό. Υπομονή με τα σκαμπανεβάσματα των οικονομικών σας, καθώς σταθεροποιούνται στη συνέχεια, αν φυσικά ενισχύσετε την προσπάθειά σας με σκληρή δουλειά τώρα.

Ερωτικά

Με τη διέλευση του Δία από τον οίκο των αισθηματικών σας αρχίζετε και έχετε ολοένα και εντονότερη την ανάγκη να έχετε ένα/μία σύντροφο με τον οποίο/την οποία να μοιράζεστε όμορφες στιγμές και γενικότερα να περνάτε καλά. Αυτή σας η ανάγκη γεννά μια ιδιαίτερα ζωηρή περίοδο όσον αφορά στα ερωτικά σας, η οποία δε θα περιοριστεί μόνο στο Νοέμβριο αλλά θα διαρκέσει τουλάχιστον για όλο τον επόμενο χρόνο, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς (ακόμα και σπάταλους), καθώς θα αναζητάτε διαρκώς διασκεδάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι,

μπαίνετε σε μία άκρως ερωτική περίοδο με το ταίρι σας, νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ξανανιώνετε και βλέπετε τη σχέση σας να βρίσκεται στα καλύτερά της. Το πάθος σας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και εδώ χρειάζεται προσοχή, καθώς ένας από αυτούς είναι και ο θυμός σας (για ζητήματα που δε σχετίζονται με το ταίρι σας). Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δείτε σαν σάκο του μποξ το/τη σύντροφό σας, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες. Μείνετε στην καλή πλευρά του πάθους σας, το οποίο το Νοέμβριο θα περισσεύει.

Οι αδέσμευτοι,

ζείτε σε έντονους ρυθμούς, με πολύ φλερτ, επικοινωνίες, διασκεδάσεις και επαφές και είστε έτοιμοι να βρείτε το πρόσωπο εκείνο που θα μπορεί να σας τα προσφέρει όλα αυτά σε σταθερή και αποκλειστική βάση. Ωστόσο, ειδικά προς τα μέσα του μήνα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε τυχόν ανάμικτα σημάδια: το εφήμερο από το μόνιμο μπορεί να μην είναι ευδιάκριτα  εκ πρώτης όψεως και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας ώστε να καταλάβετε ποιο είναι τι. Μετά τις 26 Νοεμβρίου, βέβαια, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά, οπότε προτείνεται υπομονή μέχρι τότε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!