Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος ξεκινά με αρκετές απαιτήσεις από εσάς και πιο συγκεκριμένα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εσάς τους ίδιους μέσα στον κόσμο. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της κατεύθυνσης μέσα σας (πού πάω, τι θέλω να καταφέρω κ.ο.κ.) και μάλιστα διατηρώντας την ευελιξία σας χωρίς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αμφιβάλει ούτε στιγμή για τις ικανότητές σας.

1ο δεκαήμερο [23-31 Αυγούστου]

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα παραμείνει ήρεμο για εσάς, φίλοι Παρθένοι, που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου πρόκειται να είναι έντονο, καθώς οι πλανητικές επιρροές θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους τομείς του σπιτιού και των επαγγελματικών σας. Οι απαιτήσεις που θα εγείρονται και από τις δύο πλευρές, θα έχει ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν οι δύο αυτοί κόσμοι σας με εσάς στον άβολο ρόλο του εξισορροπιστή. Διατηρήστε την αμεροληψία σας και αποφύγετε να εμπλακείτε συναισθηματικά στις διενέξεις που θα προκύπτουν σε αυτούς τους τομείς, καθώς μόνο έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν (ακόμα και αν είναι ήσσονος σημασίας). Τα οικονομικά σας από την άλλη διέπονται από μία άνθηση, αλλά ακόμα και αυτό δυσκολεύεστε να το χαρείτε, καθώς όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους, οι τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι για εσάς.

2ο δεκαήμερο [1-11 Σεπτεμβρίου]

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου για εσάς είναι πολύ καλό, με τις καθημερινές σας σχέσεις να είναι στο ζενίθ τους, είτε μιλάμε για επαγγελματικές, είτε για προσωπικές σχέσεις. Βέβαια, προς τα μέσα του μήνα, αυτό το θετικό κλίμα μπορεί να μεταβληθεί προς το χειρότερο, εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, το οποίο επηρεάζει αρνητικά όλες τις επικοινωνίες και θολώνει την ορθή κρίση εκατέρωθεν, οπότε συνιστάται προσοχή ώστε να αποφευχθούν ανούσια αλλά σοβαρά λάθη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά, ιδιαίτερα από τις 15 Νοεμβρίου και μετά, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε λάθη τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Τα οικονομικά, αντίθετα, έχουν τις προδιαγραφές να εξελιχθούν πολύ κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά η εστίασή σας πρέπει να παραμείνει στα επαγγελματικά σας, ούτως ώστε να επιτρέψετε σε αυτές τις προδιαγραφές να καρποφορήσουν.

3ο δεκαήμερο [12-22 Σεπτεμβρίου]

Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, δεν έχετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές αυτόν το μήνα, κάτι που σε σχέση με τους νωρίτερα γεννημένους σάς προσφέρει ηρεμία και σταθερότητα. Χάρη σε αυτήν την ήρεμη περίοδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα αυτόν το μήνα, τα οποία θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σας, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρετε να ξεκινήσετε και πράγματα τα οποία αποτελούσαν ένα απωθημένο μέχρι σήμερα για εσάς (π.χ. Μαθήματα κάποιου μουσικού οργάνου ή κάποιου άλλου hobby κ.ο.κ.). Ταυτόχρονα, αρχίζει και μία ανανεωτική περίοδος στο χώρο του σπιτιού για εσάς, με πολλή κινητικότητα, κόσμο και ζωντάνια. Μπορεί να κάνετε μία ανακαίνιση και να φωνάξετε φίλους να δουν το σπίτι σας ή μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα αυθόρμητο πάρτυ. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολήσει στην πραγματικότητα για το Νοέμβριο, είναι να διατηρήσετε άψογα τις ισορροπίες ανάμεσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ούτως ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ τους.

Ερωτικά

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο σας προσφέρονται απλόχερα οι προϋποθέσεις να δημιουργηθούν στέρεες βάσεις στις σχέσεις, είτε τις νέες, είτε τις ήδη υπάρχουσες, οι οποίες βασίζονται σε βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα. Το αν βέβαια θα καρποφορήσουν, είναι στο χέρι σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι έντονα παρούσα στην καθημερινότητά σας, καλώντας σας να ασχοληθείτε μαζί της, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι και να τη φροντίσετε συστηματικότερα.

Οι δεσμευμένοι,

ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί/ές, με μία τάση να θέλετε να διορθώσετε τυχόν κακώς κείμενα της σχέσης σας και να επενδύσετε σε μία ανανεωμένη έκφανσή της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του μήνα και κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας ενός οικογενειακού ζητήματος που ενδέχεται να προκύψει, η επικοινωνία σας δε θα είναι η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εκνευρισμοί και εντάσεις. Αν καταφέρετε να τα περιορίσετε και να μην τους δώσετε περισσότερη έκταση απ’ όση χρειάζεται, τότε προς το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να “διορθώσετε” ό,τι είναι αναγκαίο στη σχέση σας και να την κάνετε πιο ισχυρή.

Οι αδέσμευτοι,

είτε έχετε ήδη κάποιον/κάποια που σας ενδιαφέρει στη ζωή σας, είτε θα τον/τη γνωρίσετε σύντομα, αυτό το μήνα είστε έτοιμοι και θα επιχειρήσετε να κινηθείτε προς το επόμενο επίπεδο, κατά το οποίο θα νιώθετε (και θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) ότι ο πνευματικός  δεσμός που δημιουργήσατε ισχυροποιείται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μιλάμε για μία ίσως όχι παθιασμένη σχέση, αλλά σίγουρα βαθιά ψυχική, η οποία δεν αποκλείεται να χαρακτηριστεί από διάρκεια και σταθερότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!