Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος μπαίνει φέροντας μαζί του μια συμβουλή και μία προειδοποίηση. Και οι δύο σχετίζονται με τα συναισθήματά σας. Πιο συγκεκριμένα, σας καλεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει στο μέγιστο βαθμό όλα τα συναισθήματα που θα προκύψουν, ακόμα και αν θεωρούνται “αρνητικά” αλλά επιπλέον σας εφιστά την προσοχή περιμένοντας από εσάς να μην υποδουλωθείτε από αυτά.

1ο δεκαήμερο [23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Είστε από τους τυχερούς που απολαμβάνετε την εύνοια του Δία, ο οποίος από τις 8 Νοεμβρίου διελαύνει από τον 3ο οίκο σας, αυτόν της καθημερινότητας, των μετακινήσεων, των επικοινωνιών κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει πως για όσο παραμείνει εκεί ο Δίας, όλοι οι τομείς που σχετίζονται με τον 3ο οίκο σας θα έχουν περισσότερη τύχη και εσείς θα είστε πιο χαρούμενοι. Θα “πατάτε” στην καθημερινότητά σας με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι συνήθως και ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, αυτές θα λύνονται με μία δόση τύχης που σίγουρα σας έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα αναμένονται αλλαγές, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τα οικονομικά σας που με τη σειρά τους θα μεταβληθούν κι αυτά. Το αν οι μεταβολές αυτές θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, εξαρτάται απόλυτα από το πόσο και αν θα κοπιάσετε προκειμένου να βελτιωθούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Ανεβάστε ρυθμούς.

2ο δεκαήμερο [3-12 Οκτωβρίου]

Όσοι γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο δε δέχεστε ιδιαίτερη επιρροή από τις πλανητικές όψεις που σχηματίζονται μέσα στο Νοέμβριο, ως εκ τούτου σάς επιτρέπεται να γίνετε πιο κοινωνικοί, να διασκεδάζετε περισσότερο ακόμα και να ταξιδέψετε. Ένας από τους τομείς που θα σας απασχολήσει πολύ αυτό το μήνα είναι εκείνος των αισθηματικών σας, καθώς τόσο οι ελεύθεροι, όσο και οι δεσμευμένοι θα γίνετε μάρτυρες σημαντικών αλλαγών, οι οποίες θα σχετίζονται με κλεισίματα παλιών εκκρεμοτήτων και γενικότερα απομειναριών του παρελθόντος, αλλά θα είναι για καλό (σας). Επίσης, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε έναν επανασχεδιασμό των οικονομικών σας δραστηριοτήτων και του οικονομικού σας σχεδιασμού εν γένει. Προσπαθήστε, κατά τον επανασχεδιασμό αυτό να μην έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα της εργασίας σας, καθώς μπορεί να οδηγηθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα για εσάς και να βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο επανασχεδιασμός σας. Υπομονή θα χρειαστεί να επιδείξετε εντός του χώρου εργασίας, καθώς οι διαρκείς αλλαγές σας αποσυντονίζουν και μπορεί να οδηγήσουν σε εκνευρισμούς. Ψυχραιμία.

3ο δεκαήμερο [13-22 Οκτωβρίου]

Στις αρχές του μήνα επιστρέφει ο Ουρανός στον Κριό, γεγονός που σας εξαναγκάζει σε αλλαγές τις οποίες δε φαίνεται να μπορείτε να αποφύγετε, ενώ δεν αποκλείεται όσες νομίζατε ότι είχατε αποφύγει, τώρα να δηλώσουν βροντερό παρών και να σας αναγκάσουν να τις υιοθετήσετε. Παρ’ όλα αυτά, ο Ουρανός δεν έχει έντονη δραστηριότητα, οπότε η επίδρασή του θα είναι περιορισμένης εμβέλειας. Βέβαια, θα φροντίσει να σας αφήσει και ένα μικρό δώρο, με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, χαρίζοντάς σας μια επαναστατική διάθεση, την οποία πρέπει να αξιοποιήσετε, αν θέλετε να γίνουν ορισμένα πράγματα που διεκδικείτε εδώ και καιρό, ειδικά στον τομέα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Επιπλέον, μπορείτε να την αξιοποιήσετε κάνοντας αλλαγές σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, τις οποίες από καιρό θέλατε να κάνετε. Τώρα, που έχετε τη δυνατότητα να τις πραγματοποιήσετε, διαπιστώνετε ότι ήταν αναγκαίες, ωστόσο είναι σημαντικό να δράσετε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2018, καθώς μετά από αυτό το διάστημα, η Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας.

Ερωτικά

Αν έπρεπε να δώσει κανείς έναν τίτλο για τα αισθηματικά σας αυτό το μήνα, θα ήταν: “Ζωντάνια, αισθησιασμός και πάθος”, μία κατάσταση που έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει για όλο το Νοέμβριο, αρκεί να μην επιτρέψετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας να παρεμβάλουν στα ερωτικά σας. Το μόνο σημείο στο οποίο θα χρειαστεί να επιστήσουμε την προσοχή σας, είναι η διαχείριση του εκνευρισμού σας καθώς και οι τρόποι που θα επιλέξετε να τον εκτονώσετε. Φανείτε υπεύθυνοι.

Οι δεσμευμένοι,

εκδηλώνετε χωρίς συστολές το πάθος που νιώθετε για το/τη σύντροφό σας, ωστόσο το πάθος αυτό μπορεί να συνυπάρξει και με νευρικότητα, η οποία δεν αποκλείεται τελικά να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Θα ήταν φρονιμότερο να αποφύγετε μακροσκελείς συζητήσεις και ανασκοπήσεις της σχέσης σας μέσα στο μήνα, καθώς μπορεί να προκαλέσει σε ανώφελες διενέξεις. Απολαύστε αυτή τη φάση, εστιάστε στο τώρα και αφήστε καλύτερα τις “μεγάλες” συζητήσεις για μετά το Νοέμβριο.

Οι αδέσμευτοι,

έχετε τη χαρά να βρίσκετε αρκετά ενδιαφέροντα αυτό το μήνα και φροντίζετε να τα αξιοποιείτε όλα, με το πάθος και τον ερωτισμό να φτάνουν στο ζενίθ τους. Προσοχή σε τυχόν λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να προκύψουν από την ταύτιση του πάθους με τον πραγματικό έρωτα. Μπορεί να είναι αρκετά έντονο αυτό που ζείτε τώρα, ωστόσο στην παρούσα φάση δε σας εξασφαλίζει καμία σταθερότητα και κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη μακροβιότητα αυτού που ζείτε τώρα. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν, χαρείτε το παρόν και για την ώρα αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν στο μέλλον, τουλάχιστον μέσα στο Νοέμβριο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!