Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Σκορπιοί, ο γενέθλιος μήνας σας ξεκινά με πολλές υποσχέσεις καθώς σας προσφέρει λάμψη, δύναμη και επιτυχία. Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάτε, όσο και αν θα θέλατε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι και δεν μπορούν να είναι τέλειοι σε όλα, άλλωστε αυτό είναι κομμάτι της γοητείας τους. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε ορισμένους μόνο τομείς, όπως είναι εκείνος των οικονομικών.

1ο δεκαήμερο [23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Στις αρχές του μήνα αναμένεται ηρεμία και με την είσοδο του Δία στο 2ο οίκο των οικονομικών σας, η ηρεμία συνοδεύεται από τύχη, ωστόσο θα μπορέσετε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό από τα μέσα του Νοέμβρη, οπότε ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που σας ενεργοποιεί ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε όλα αυτά που σας υπόσχεται ο Δίας από το 2ο οίκο σας. Ο υπόλοιπος μήνας, θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερα δραστήριος για όλους τους τομείς ανεξαιρέτως, ενώ προς τα τέλη του θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε μια σοβαρή και σημαντική δέσμευση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Το σε τι θα αφορά αυτή η δέσμευση, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καθώς θα σχετίζεται με ό, τι είναι σημαντικό για εσάς. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν ομαλότατα και μάλιστα δέχεστε τη σημαντικότατη εύνοια, κυρίως ανθρώπων με ισχύ, αλλά στα οικονομικά σας χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί καθώς προς το τέλος του μήνα μπορεί να γίνουν αιτία για προστριβές.

2ο δεκαήμερο [2-11 Νοεμβρίου]

Όσοι και όσες έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας δέχεστε μεγάλη εύνοια από αρκετές θετικές όψεις, ενώ κατά τη διάρκεια του Νοέμβρη θα κυριαρχήσει η ανάγκη σας να ανανεωθείτε, να ανακαλύψετε από την αρχή τον εαυτό σας και να μπείτε σε μία καινούργια περίοδο για εσάς. Κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού συμπίπτει χρονικά με την είσοδο του Δία στο 2ο οίκο σας, μια θέση που σας δίνει τη δυνατότητα, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, να πραγματοποιήσετε σχέδιά σας, είτε είναι καινούργια, είτε είχαν μπει στον πάγο ως ουτοπίες. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιήσετε, γιατί η απροσεξία, η επιπολαιότητα ακόμα και η θολή κρίση, μπορούν να βλάψουν τα οικονομικά σας, ίσως όχι ανεπανόρθωτα, αλλά γιατί να υποστείτε κάτι που μπορείτε να αποφύγετε. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας είναι μία καλή περίοδος να φτάσετε στόχους που έχετε θέσει, ιδίως μετά από μία αλλαγή που αναμένεται αρχές του μήνα στον εργασιακό σας χώρο και η οποία έχει τις προδιαγραφές να μεταβάλει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

3ο δεκαήμερο [12-21 Νοεμβρίου]

Είστε οι λιγότερο ευνοημένοι από τους Σκορπιούς, καθώς θα γίνετε βασικοί αποδέκτες της επίδρασης του Άρη από τη θέση του Υδροχόου, ωστόσο οι όψεις που σχηματίζονται δεν είναι αρνητικές, γεγονός που σας αφήνει ως επί το πλείστον με τη νευρικότητα του Άρη και όχι κάτι χειρότερο. Συνεπώς, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγάλη ένταση στη ζωή σας, όχι απαραίτητα αρνητική, και περισσότερη ζωντάνια αλλά και ξαφνικές εκδηλώσεις θυμού. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσετε δημιουργικά τον εκνευρισμό σας θα είναι να εστιάσετε την ενέργειά σας στο χώρο του σπιτιού και πιθανές επισκευές που πρέπει να γίνουν σε αυτό (αν και καλύτερο είναι να ασχοληθείτε με την εύρεση των κατάλληλων επαγγελματιών για κάθε εργασία και όχι με την επισκευή καθαυτή) ή αν είστε παραδοσιακοί αγχώδεις τύποι, να το ρίξετε στη δουλειά. Υπομονή έως τα μέσα του μήνα, καθώς τότε αποχωρεί από τον Υδροχόο ο Άρης και οι τόνοι πέφτουν. Από εκεί και πέρα, περισσότερο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά, τα οποία θα απαιτήσουν από εσάς εξαιρετικό στρατηγικό σχεδιασμό.

Ερωτικά

Αρκετά σκαμπανεβάσματα αναμένονται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω κακής ποιότητας επικοινωνίας, η οποία συχνά θα προκαλεί εκνευρισμούς και μικροεντάσεις. Το ξεκίνημα και το τέλος του μήνα, όμως, θα είναι σαφώς ευνοϊκότερα διαστήματα, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, συνεπώς καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε αυτές τις φάσεις του μήνα για τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας.

Οι δεσμευμένοι,

έχετε καλή επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, ενώ στην αρχή του μήνα ο αισθησιασμός θα χτυπήσει κόκκινο. Όσο θα προχωρά ο μήνας, προς μεγάλη σας ανακούφιση, θα δείτε ο αισθησιασμός αυτός να μετουσιώνεται σε ρομαντισμό αλλά και ενίσχυση του δεσμού σας, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για τη σχέση σας. Επιπλέον, για το Νοέμβριο θα είστε απαλλαγμένοι από τις ταραχές που έφερε στα αισθηματικά σας ο Ουρανός, κερδίζοντας μερικές στιγμές επιπλέον ξεγνοιασιάς. Αξιοποιήστε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία, ώστε να ανασυντάξετε τη σχέση σας και να την κάνετε ακόμα ισχυρότερη.

Οι αδέσμευτοι,

στο ξεκίνημα του μήνα είτε νιώθετε αρκετά έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, είτε έχετε βρει αυτόν τον ιδιαίτερο/αυτήν την ιδιαίτερη για να κάνετε αυτό το βήμα. Παρ’ όλα αυτά, από το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν διάφορα οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα σας κάνουν απόμακρους και αρκετά ευερέθιστους, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε μία κατάσταση κάπως στάσιμη, ως προς τα ερωτικά σας. Βέβαια, το τέλος του μήνα κρύβει αρκετές εκπλήξεις, με διάφορες συζητήσεις που γίνονται, σε πιο στέρεη πλέον βάση, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμα αυτό το πρόσωπο, μην αποκλείετε τίποτα για το διάστημα αυτό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!