Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Σπουδαίος μήνας για εσάς ο Νοέμβριος, φίλοι Τοξότες, καθώς μπορεί να ξεκινήσει κάπως νωχελικά αλλά θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πραγματοποιήσετε όχι βήματα, αλλά άλματα προς τους επιθυμητούς σας στόχους. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μπείτε προετοιμασμένοι στη μάχη, καθώς όσο ισχυρούς συμμάχους και να έχετε, αν εσείς δεν είστε πανέτοιμοι, τα πράγματα θα παραμείνουν στάσιμα.

1ο δεκαήμερο [22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας περνάει στο ζώδιό σας, απολαμβάνετε στο μέγιστο την εύνοια που απλόχερα σας προσφέρει και τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή να θέσετε στόχους και να τους ακολουθήσετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανική περίοδος να γίνετε (ακόμα) πιο κοινωνικοί, να επωφεληθείτε από τις επαφές που θα κάνετε και να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, καθώς ο Δίας θα παραμείνει στο δεκαήμερό σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προσοχή σε τυχόν υπεροπτικές συμπεριφορές που μπορεί να αναπτύξετε εξαιτίας της τύχης που θα σας χτυπήσει την πόρτα, καθώς εξαιτίας της μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενδέχεται οι απαιτήσεις της οικογένειας ή/και του σπιτιού να σας προκαλούν εκνευρισμό αλλά καλό είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, προκειμένου να μη χαλάσει το κλίμα των προσωπικών σας σχέσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η κατάσταση είναι κάπως χλιαρή, όμως θα πρέπει να την υπομείνετε για λίγο καιρό και να δουλέψετε σκληρά, ούτως ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στα οικονομικά σας.

2ο δεκαήμερο [2-11 Δεκεμβρίου]

Όσοι/όσες έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενδεχομένως, ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα, να βρίσκεστε σε μία προσωπικά χαώδη κατάσταση, ακόμα και πλάνη, κάτι που σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη, παραπλανήσεις, παρανοήσεις κ.ο.κ. Θα πρέπει να περιορίσετε την επίδραση που έχει η οικογένεια ή το σπίτι σας στην προσωπική σας ζωή, γιατί είναι πιθανό όλη αυτή η πνευματική σύγχυση που κυριαρχεί τώρα να τροφοδοτείται (ακόμα και να προκαλείται) από  όλα αυτά τα ζητήματα που σας απασχολούν σε οικογένεια/σπίτι. Οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας πρέπει να διέπονται από απόλυτη σιγουριά και να έχει προηγηθεί προσεκτική προετοιμασία, ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αποτυχίας. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη σταδιοδρομία σας η προσοχή σας οφείλει να είναι πολλαπλάσια, καθώς και ο επαγγελματικός τομέας “υποφέρει” από τη γενικότερη ασάφεια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δυνάμει επιζήμιο. Δεδομένου ότι ο οικονομικός τομέας έχει προοπτικές να εξελιχθεί εξαιρετικά αυτό το μήνα, οι κινήσεις σας στην εργασία οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές, διαφορετικά μπορεί να πετάξετε στα σκουπίδια σημαντικότατες ευκαιρίες.

3ο δεκαήμερο [12-21 Δεκεμβρίου]

Ο Νοέμβριος είναι αρκετά δραστήριος μήνας, αφού φέρνει μαζί του έντονη κινητικότητα σε αισθηματικά, κοινωνικές και φιλικές επαφές. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι θα βρίσκεστε διαρκώς εκτός σπιτιού, ανεξάρτητα από το λόγο που σας οδήγησε εκεί. Η κατάσταση αυτή, όπως είναι φυσικό, σας γεμίζει τις μπαταρίες και σας κάνει πιο ανθεκτικούς απέναντι σε πιθανές αναποδιές στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα, σας ωθεί να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά, να ανεχτείτε ακόμα περισσότερα, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε οικονομικά τους στόχους που έχετε θέσει. Μην αποθαρρύνεστε αν δε βλέπετε τα πράγματα να βελτιώνονται, να είστε σίγουροι ότι έχουν τεθεί σε ισχύ κρυφές διεργασίες που αφορούν στην επιβράβευσή σας, με την όποια μορφή μπορεί να πάρει, γι’ αυτό οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εικόνα που παρουσιάζετε στον εργασιακό σας χώρο. Χαλαρώστε, κάντε πράγματα που σας ηρεμούν και αποβάλετε την όποια ένταση ΠΡΙΝ πάτε στη δουλειά, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα χωρίς απώλειες.

Ερωτικά

Αρκετά δραστήριος και με πολύ πάθος είναι ο Νοέμβριος για την αισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν ερωτικές εξάρσεις που θα έρχονται και θα φεύγουν ξαφνικά. Όχι γιατί κάτι θα συμβαίνει, αλλά γιατί έτσι θα λειτουργείτε εσείς αυτήν την περίοδο. Τα μεγάλα πάθη βέβαια συνδέονται άρρηκτα και με μεγάλο εκνευρισμό, βρίσκεστε σε μία υπερένταση, η οποία τακτικά θα καταλήγει σε ξεσπάσματα και ως είθισται θα την πληρώνει το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας.

Οι δεσμευμένοι

τείνετε αυτό το μήνα να καταπιέζετε τον ερωτισμό σας και να αντιμετωπίζετε το ταίρι σας μόνο με θυμό. Δε σας έχει κάνει κάτι και καλύτερο θα ήταν να μην κουβαλάτε μέσα στη σχέση όσα προβλήματά σας δεν αφορούν άμεσα στο/στη σύντροφό σας. Η συμπεριφορά σας δημιουργεί απογοητεύσεις στο ταίρι σας κι αν αυτό δεν αλλάξει στο εγγύς μέλλον, είναι πολύ πιθανό πως το τέλος του μήνα να δημιουργήσετε έναν ανώφελο εμφύλιο. Συγκρατηθείτε, τουλάχιστον μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και προστατεύστε τη σχέση σας πρώτα από εσάς τους ίδιους κι έπειτα από εξωγενείς παράγοντες.

Οι αδέσμευτοι,

 διανύετε ένα ιδιαίτερα θερμό διάστημα, με πλούσια ερωτική ζωή. Φλερτάρετε ασύστολα και αυξάνετε τις εμπειρίες σας στον σεξουαλικό τομέα, αλλά μέχρι εκεί. Νιώθετε πως η οποιαδήποτε δέσμευση αυτή την στιγμή θα είχε τη μορφή φυλακής στη ζωή σας και από το να ταλαιπωρείτε τους άλλους και να ταλαιπωρείστε κι εσείς, προτιμάτε να καταφεύγετε σε πιο εφήμερες καταστάσεις, χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες. Άλλωστε είναι τόσο έντονη η καθημερινότητά σας που δεν έχετε χρόνο και δεν προτίθεστε να κάνετε λίγο χώρο στη μέρα σας για κάποιον/α άλλο/η, τουλάχιστον για τώρα. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!