Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος έρχεται φέρνοντας μαζί του το πολύ. Πολλές δραστηριότητες, πολλή κινητικότητα, πολλές επικοινωνίες. Ο δυναμισμός και οι έντονοι ρυθμοί σε όλους τομείς αποτελούν ίδιον του μήνα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνετε τις επιλογές σας και να μην “βουτάτε” αδιακρίτως σε όλα. Ξεχωρίστε ποια από όλα αυτά που συμβαίνουν σας αφορούν πραγματικά και δώστε όλη σας την ενέργεια για να τα πραγματοποιήσετε ή να τα εξελίξετε.

1ο δεκαήμερο [22-31 Δεκεμβρίου]

Ήσυχος μήνας σε γενικές γραμμές ο Νοέμβριος για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Οι δραστηριότητές σας κρατάνε σταθερούς ρυθμούς, κάτι που σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Μπορεί να μην έρθετε αντιμέτωποι με πολλές εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όμως διαισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει και προετοιμάζεστε γι’ αυτό. Τα επαγγελματικά συνδέονται άμεσα με τα οικονομικά σας, γι’ αυτό πρέπει να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, που όπως φαίνεται το κάνετε και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιβραβεύεστε. Δραστηριοποιείστε έντονα, προκειμένου να είστε άριστοι στη δουλειά που παραδίδετε, παίρνοντας ακόμα και στο σπίτι δουλειά, εφόσον φυσικά αυτό είναι εφικτό. Είστε τελειομανείς και εκείνοι για τους οποίους εργάζεστε, προσφέρονται να δείξουν την εκτίμησή τους στην πράξη, αυξάνοντας γι’ αυτό το μήνα τις αποδοχές σας. Γενικά, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για την καταξίωσή σας, οπότε φροντίστε αυτό το μήνα να εξασφαλίσετε χρόνο για ξεκούραση, καθώς έχετε δουλέψει αρκετά και το δικαιούστε.

2ο δεκαήμερο [1-9 Δεκεμβρίου]

Παρ’ όλο που δεν το συνηθίζετε, ονειροπολείτε σκεπτόμενοι το μέλλον και όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, αλλά για κάποιο λόγο τα έχετε βάλει στον πάγο. Δε διαρκεί πολύ αυτή η κατάσταση, καθώς πολύ σύντομα αποφασίζετε να κυνηγήσετε αυτά τα όνειρα, όσο ουτοπικά κι αν μοιάζουν και η αλήθεια είναι πως έχετε καλές πιθανότητες να τα κατακτήσετε. Τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο έχετε καταπληκτικές προοπτικές για να αυξήσετε το status και την ισχύ σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μη μείνετε παθητικοί, ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα που σας ευνοούν σημαντικά οι πλανητικές όψεις. Φροντίστε μόνο να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Οι φίλοι σας είναι εκεί για εσάς, ακόμα και αν τους συναντήσετε μόνο για να τους γκρινιάξετε, αυτοί θα φροντίσουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, προκειμένου να συνεχίσετε δυνατότεροι στη κατάκτηση των στόχων σας.

3ο δεκαήμερο [10-19 Ιανουαρίου]

Ο Ουρανός επιστρέφει ξανά για λίγο στον Κριό και σας αναγκάζει σε αλλαγές. Είναι το τελευταίο πέρασμα του πλανήτη στον παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και είναι σίγουρο πως θα απαιτήσει τις αλλαγές που δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της διέλευσής του. Το θετικό είναι πως μέσα στο Νοέμβριο δε σχηματίζει πολλές όψεις. Αυτό για εσάς σημαίνει πως θα νιώσετε την επιρροή του σαν μια ανάγκη για επανάσταση. Μην αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, απλώς ακολουθήστε το και αλλάξτε όλα όσα σας πνίγουν και σας περιορίζουν. Κάποια πράγματα, όπως λειτουργούν στην οικογένεια ή/και στο σπίτι, ενδέχεται να σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια του μήνα κι έτσι θα επιδιώξετε από μόνοι σας κάποιες ανανεώσεις που πιθανώς να μην τολμούσατε υπό διαφορετικές συνθήκες. Άλλος ένας τομέας που θα επηρεαστεί από τη διέλευση του Ουρανού είναι τα οικονομικά. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές, ενδεχομένως στο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε, έστω κι αν είναι προσωρινά, τον επαναστάτη που έχει ξυπνήσει μέσα σας.

Ερωτικά

Μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει αποκτήσει πολύ ένταση και μία κινητικότητα που σας ενοχλεί, όμως ο αισθηματικός τομέας βαίνει καλώς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα το μήνα. Βέβαια, θα ήταν περιττό να αναφέρουμε πως η στάση σας απέναντι στην ερωτική σας ζωή βελτιώνεται μέρα με τη μέρα χάρη στις καλές εξελίξεις που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο. Ποιος δεν ξέρει ότι η λίμπιντο του Αιγόκερω εξαρτάται από την επαγγελματική και οικονομική του άνοδο;

Οι δεσμευμένοι,

 διανύετε μία ανανεωτική περίοδο για τη σχέση σας και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και το ταίρι σας. Ιδιαίτερα στην αρχή του Νοεμβρίου, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και δε θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε πως νιώθετε ξανά ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τώρα, γύρω στις 23 Νοεμβρίου, οπότε και πραγματοποιείται η Πανσέληνος, είναι πιθανό σας στρέψετε όλη σας την προσοχή στη δουλειά, εξαιτίας αμφιβολιών σας που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες που σας κατακλύζουν τώρα είναι ικανές να χαλάσουν όσα χτίζατε με το ταίρι σας το περασμένο διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας και έτοιμος/η να σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστείτε, γι’ αυτό μην τον/την αποκλείεται από τους προβληματισμούς σας.

Οι αδέσμευτοι,

 έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και αυτό κάνετε. Ιδιαίτερα στις αρχές Νοεμβρίου παρουσιάζεται κάτι στη ζωή σας που ακόμα κι αν το προσπαθούσατε, δε θα ήταν εύκολο να αντισταθείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφορά σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας, που όπως τότε, έτσι και τώρα θα ξυπνήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα απασχολήσει πολύ τη σκέψη σας. Προσπαθήστε να παρακάμψετε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας και απολαύστε το!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!