Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός μπορεί να αποδειχθεί πολύ ελπιδοφόρος, κυρίως όσον αφορά σε μεταγενέστερο χρόνο, αρκεί να σχεδιάσετε τώρα προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας και να μη λειτουργήσετε βεβιασμένα, βιαστικά ή επιπόλαια. Βασιστείτε σε πρότερες εμπειρίες σας, ώστε να έχετε ένα σημείο αναφοράς, το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν φάρος, ώστε να σας υποδείξει τι και κυρίως με ποιον τρόπο θα κάνετε.

1ο δεκαήμερο [20-29 Ιανουαρίου]

Ο μήνας τουλάχιστον μέχρι τα μέσα θα είναι αρκετά ήπιος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δε θα συμβούν πράγματα. Κατ’ αρχάς ξεκινάει να σας “αγγίζει” η θετική επιρροή του Δία από το φιλικό για εσάς Τοξότη, αυτό από μόνο πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Οι επαφές με τα φιλικά σας πρόσωπα πυκνώνουν, ενώ μπαίνουν στη ζωή σας συνεχώς καινούργια άτομα, που έχουν τις προδιαγραφές γα να παραμείνουν καιρό σε αυτήν. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά αρχίζει ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα, κυρίως για τον οικονομικό σας τομέα, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε περισσότερα μέσω της δουλειάς. Από τις 14 έως τις 25 του μήνα, προσπαθήστε να μην πιέσετε πολύ καταστάσεις και πρόσωπα, ενώ θα ήταν συνετό να είστε διπλά προσεκτικοί στις προσωπικές σας συναλλαγές. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, κάτι που θα το διαπιστώσετε γύρω στις 27-28 Νοεμβρίου, όπου και θα μάθετε πως γίνονται συζητήσεις για αναβάθμιση του ρόλου ή/και των απολαβών σας.

2ο δεκαήμερο [30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Από την αρχή του μήνα σάς προαναγγέλλονται ενάρξεις στο χώρο της δουλειάς και είναι πιθανό αυτά, τα άγνωστα για εσάς ξεκινήματα να σας προκαλέσουν αναστάτωση. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς πρόκειται να είναι ευνοϊκές για εσάς. Πριν καλά καλά το καταλάβετε, θα έχετε υλοποιήσει σημαντικό μέρος των στόχων σας, είτε αφορά στην προσωπική σας καταξίωση, είτε στα οικονομικά, είτε ακόμα και στα δύο. Αποφύγετε από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου να διαχειριστείτε χρήμα, ιδιαίτερα αν δεν είναι δικό σας, γιατί είναι πολύ πιθανό, εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα να γίνει κάποιο λάθος και να βρεθείτε εκτεθειμένοι/ες. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν στη δουλειά, όποια κι αν είναι η θέση τους, και δημιουργήστε συμμαχίες, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν. Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλώς κάποια στιγμή και μάλιστα σύντομα, θα χρειαστείτε τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Έντονη θα είναι και η παρουσία των φίλων σας αυτό το μήνα, προσπαθήστε όμως να μην εμπλακείτε σε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, διότι από μία κακή συνεννόηση μπορεί να διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

3ο δεκαήμερο [9-18 Φεβρουαρίου]

Είστε γεμάτοι/ες ενεργεία και θέλετε να κάνετε τα πάντα αυτό το μήνα. Προσπαθείτε συνεχώς να εκτονώσετε αυτήν την υπερένταση που έχετε, όμως ό, τι κι αν δοκιμάσετε είναι μάταιο. Έτσι θα κυλήσει ο μήνας και πρέπει να το αποδεχτείτε, όχι πως είναι κακό να νιώθετε έτσι, απλώς δε σας αφήνει να βρείτε ησυχία. Γι’ αυτό λοιπόν μέσα στο Νοέμβριο σπάνια θα σας “βλέπει” το σπίτι σας. Δουλεύετε πολύ, γεμίζετε τη μέρα σας με δραστηριότητες και διασκεδάζετε τακτικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οργανώσετε και μεγάλες μετακινήσεις με φίλους ή ακόμα και ταξίδια. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις βιασύνες στις μετακινήσεις σας, γιατί η ζωτικότητα που έχετε σας προκαλεί εκνευρισμό και είναι πιθανό να είστε απρόσεκτοι ή επιθετικοί απέναντι σε τρίτους. Στον επαγγελματικό τομέα τα πάντα πάνε έτσι όπως θέλατε, επομένως δε νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται με τη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο οικονομικός τομέας, καθώς οι δραστηριότητές σας είναι συνήθως δαπανηρές και δεν αποκλείεται πριν τελειώσει ο μήνας να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικά

Χρειάζεστε επειγόντως μία αλλαγή, ίσως και περισσότερες στην ερωτική σας ζωή, καθώς νιώθετε πως βαλτώνετε στην ίδια ανιαρή κατάσταση για μεγάλο διάστημα και αυτό σας κουράζει. Μπορείτε να επιδιώξετε αλλαγές και να τις πετύχετε, όμως φροντίστε να διαχωρίσετε τους τομείς της ζωής και μην προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας, αλλά να ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι δεσμευμένοι,

 διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα. Υπάρχει αλληλοκατανόηση στη σχέση σας και προσπαθείτε και οι δύο πολύ για να διατηρήσετε αυτό το κλίμα. Είστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλο και αφιερώνετε χρόνο για να ακούσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες, ανεξάρτητα με τον τομέα της ζωής σας. Θα έλεγε κανείς πως έχετε πατήσει το κουμπί της εκκίνησης και όλα είναι ρομαντικά και ιδανικά σαν πρώτα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα όμως, είναι απαραίτητο να μοιράσετε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα στη σχέση και τις φιλίες και να μην επιτρέψετε στον έναν τομέα να παρεμβαίνει στον άλλον και αντίστροφα, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.

Οι αδέσμευτοι,

 έχετε ανάγκη τη συντροφικότητα, όμως οι συνθήκες της ζωής σας αυτή τη στιγμή δε σας επιτρέπουν αντιπερισπασμούς. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και βρίσκεστε σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την καριέρα σας. Το πρόβλημα είναι πως όταν μιλάμε για αντιπερισπασμούς αυτό το διάστημα, δε μιλάμε μόνο για τους ερωτικούς πειρασμούς που προσπαθούν να μπουν στη ζωή σας, αλλά και για την απλή φιλική συντροφιά που εσείς, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο,  έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη. Βέβαια, καλά κάνετε και αποστασιοποιείστε αυτήν την περίοδο, γιατί δε θα είστε ιδιαίτερα ευχάριστη παρέα, εξαιτίας των ευθυνών σας. Προστατεύστε τις φιλικές σας σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, όπου θα έχετε περισσότερο χρόνο και καλύτερη διάθεση για να ασχοληθείτε με όλων των ειδών τους αντιπερισπασμούς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!