Ιχθύς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018

Ιχθύς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018


Νοέμβριος 2018

Γενικά

Η επιτυχία σας ενδεχομένως να φέρει “παραφωνίες” από ανθρώπους κακοπροαίρετους, οι οποίοι θα προτιμούσαν να σας δουν να αποτυγχάνετε παρά να πετύχουν οι ίδιοι. Ο Νοέμβριος μπορεί να έχει αρκετές τέτοιες… “λακκούβες”, εσείς, όμως, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δουλεύετε μεθοδικά, να ζείτε τη ζωή στο έπακρο και να αγνοείτε τις φωνές εκείνες που θέλουν να σας κρατήσουν πίσω.

1ο δεκαήμερο [19-29 Φεβρουαρίου]

Είναι λίγο έντονο διάστημα αυτό για εσάς του 1ου δεκαημέρου για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Αρχικά, από τις 15 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνεται σημαντικά η ενεργητικότητά σας και γίνεστε πιο δραστήριοι/ες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, πραγματοποιούνται κάποιες όψεις που επηρεάζουν κυρίως το δικό σας δεκαήμερο και πολλές φορές η ενεργητικότητα μετατρέπεται σε εκνευρισμό. Ο τομέας που σας δημιουργεί αυτήν την ένταση είναι κυρίως ο επαγγελματικός, καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις και νιώθετε συνεχή πίεση. Πρέπει να κατανοήσετε, προκειμένου να διαχειριστείτε σωστά τον Άρη, πως αυτό συμβαίνει επειδή σας εμπιστεύονται και όχι όπως πιθανώς νομίζετε επειδή σας εχθρεύονται. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό θα είστε σε θέση να εκτονώσετε σωστά ενέργειά σας στη δουλειά. Φροντίστε όμως να εξασφαλίζετε χρόνο για την ξεκούρασή σας, διότι είναι πολύ πιθανό να εξαντληθείτε, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά και να γίνετε πιο δυσλειτουργικοί στην καθημερινότητά σας.

2ο δεκαήμερο [1-10 Μαρτίου]

Το ξεκίνημα του μήνα σάς βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, με εσάς να κάνετε σχέδια για πράγματα που από καιρό θέλατε να πραγματοποιήσετε, αλλά τα καθυστερούσατε. Τώρα λοιπόν, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια από αυτά, τουλάχιστον τα πιο προσιτά. Έχετε μία εσωτερική χαρά, την οποία μοιράζεστε βασικά με τα φιλικά σας πρόσωπα που κάνουν συχνότερη την παρουσία τους στην καθημερινότητά σας το Νοέμβριο. Από τα μέσα του μήνα και μετά, περιορίζεται ο ενθουσιασμός σας, εξαιτίας της δυσκολίας που παρουσιάζεται στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό το φαινόμενο γίνεται πιο αισθητό στον επαγγελματικό χώρο που τείνει να κάνει, κατά κάποιο τρόπο, εχθρικό το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά τις λέξεις που επιλέγετε όταν βρίσκεστε στη δουλειά ή όταν συνομιλείτε με κάποιον/α, βεβαιωθείτε πως έχετε κατανοήσει πλήρως αυτά που σας λέει, αποφεύγοντας τα βιαστικά συμπεράσματα. Δεν είναι κακό διάστημα, απλώς η επικοινωνία χάνεται και μέχρι να επανέλθει, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή να μπερδευτείτε σε ασάφειες.

3ο δεκαήμερο [11-20 Μαρτίου]

Δεν υπάρχει σημαντική πλανητική δραστηριότητα που να επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει περισσότερη τάξη και ηρεμία στην καθημερινότητά σας, συγκριτικά με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων δεκαημέρων. Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα στη δουλειά γι’ αυτόν το μήνα, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βελτιώσετε σημαντικά τη θέση και την ισχύ σας μέσα στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει κακή συνεννόηση μεταξύ των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς παρεξηγήσεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να κάνετε το διαιτητή, αντισταθείτε, είναι καλύτερα να παραμείνετε αμέτοχοι/ες, τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερη διαχείριση αυτό το μήνα, γιατί ναι μεν είναι καλύτερα από το περασμένο διάστημα, όμως αυτή η βελτίωση σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορείτε να σπαταλάτε χωρίς έλεγχο και κατ’ επέκταση μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Κάπως έτσι καταλήγετε να αναρωτιέστε πως συνέβη αυτό. Μία πιο “σφικτή” διαχείριση μπορεί να διευθετήσει όλες σας τις υποχρεώσεις, ώστε να μην έχετε μετά το άγχος του πως θα καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ερωτικά

Η ανάγκη σας για νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα είναι ισχυρή, όμως έχετε την τάση να ονειρεύεστε μία ουτοπική κατάσταση, η οποία δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί, τουλάχιστον όχι αυτό το διάστημα. Όσο προχωράει ο Νοέμβριος θα το διαπιστώνετε μέρα με τη μέρα, αλλά αντί να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας προκύπτουν, επιμένετε να υποστηρίζετε το σχέδιό σας, και ο ρους των ημερών να το απορρίπτει.

Οι δεσμευμένοι,

από τα μέσα του Νοεμβρίου και μετά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το/τη σύντροφό σας, καθώς υπάρχει τάση για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Είναι απαραίτητο να είστε σαφείς όταν χρειαστεί να μιλήσετε και να γίνετε αναλυτικοί σε αυτά που κατανοείτε, διότι αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από την κακή επικοινωνία και τη θολή κρίση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο υπομονετικοί με το ταίρι σας, ιδιαίτερα όταν πρέπει να επικοινωνήσετε, γιατί αυτή η ασυνεννοησία που υπάρχει σας προκαλεί έναν εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμούς. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όπου θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι.

Οι αδέσμευτοι,

 νιώθετε έτοιμοι να βάλετε στη ζωή σας ένα άτομο και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά εφικτό. Μπορείτε να βρείτε κάποιον/α, αν δεν έχετε ήδη βρει, με τον/την οποίο/α ταυτίζεστε σε πολλούς τομείς. Το ξεκίνημα το μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να κάνετε την κίνησή σας, να βγείτε μαζί του/της και να γνωριστείτε καλύτερα. Αποφύγετε τις συναντήσεις μεταξύ 20 και 25 Νοεμβρίου, γιατί κάποια προσωπικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, ενδέχεται να σας κάνουν λιγότερο ευχάριστους από το συνηθισμένο και ίσως λίγο επιθετικούς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!