Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Μόνο βαρετή δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Κριοί. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει πιο αυστηρούς με την  δημόσια εικόνα σας. Την Δευτέρα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, καθώς η  θετική επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια), ενώ παράλληλα ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Την Τρίτη οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας θα δοκιμάσουν την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας ώστε να μην πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης. Την Παρασκευή η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωτερικής αναστάτωσης. Το Σάββατο η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Η Κυριακή θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ημέρα της εβδομάδας καθώς, από την μια πλευρά ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, ενώ από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Αυτή την εβδομάδα επαναπροσδιορίζετε τις προτεραιότητές σας, βάζοντας τη δουλειά πάνω από την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που σας αναγκάζουν σε υποχωρήσεις και δεν έχετε παρά να υπακούσετε. Η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή και εφόσον υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, οφείλετε να τον/την ενημερώσετε πως σύντομα η στάση σας θα αλλάξει.

Οι δεσμευμένοι δεν έχετε την πολυτέλεια να αποστασιοποιηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό αυτό το διάστημα αναζητάτε ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας, προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας καταβάλλετε προσπάθειες να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μείνετε μέσα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι.

Οι αδέσμευτοι δεν έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιο πρόσωπο, τουλάχιστον όχι επίσημες, και αυτό προσωρινά σας ηρεμεί και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε στο μέγιστο με την καριέρα σας. Αν όμως υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, καλό θα ήταν να είστε ξεκάθαροι/ες με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον τώρα για εσάς, τότε είστε ελεύθεροι να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όπως εσείς θέλετε, χωρίς να νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!