Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της γνώσης. Την Δευτέρα, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ, όσοι από εσάς έχετε ανοίξει τα φτερά σας στο εξωτερικό θα δείτε τους στόχους σας σύντομα να υλοποιούνται. Την Τρίτη θα είστε εσωστρεφείς και μελαγχολικοί. Την Τετάρτη με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ασχοληθείτε όχι μόνο με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και με την δημόσια εικόνα σας. Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα φιλικά σας πρόσωπα και να ελέγχετε με προσοχή τις πληροφορίες που θα σας δοθούν, γιατί είναι πιθανό ορισμένες να είναι παραποιημένες . Η Παρασκευή θα είναι ίσως η πιο ευχάριστη ημέρα για εσάς τους Ταύρους, καθώς ο Άρης μετά από πέντε σχεδόν μήνες θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα βάλει μια πινελιά μαγείας στις κοινωνικές σας επαφές. Η Κυριακή μόνο βαρετή δεν θα είναι για εσάς τους Ταύρους, καθώς θα έχουμε δύο πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές, δηλαδή ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ζώδιο του Τοξότη, ενώ η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει αρκετά ανεβασμένους και δεν το κρύβετε. Θέλετε να διασκεδάσετε και θέλετε να περνάνε κι οι γύρω σας καλά, γι’ αυτό κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να έχετε τόσο εσείς, όσο και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας ένα ευχάριστο ξεκίνημα.

Οι δεσμευμένοι κάνετε πράγματα με την πρόθεση να ικανοποιήσετε το ταίρι σας, όμως νιώθετε πως βρίσκετε σε τοίχο. Μην παίρνετε κατάκαρδα ό, τι ακούτε από το/τη σύντροφό σας, καθώς δεν υπάρχει κακή πρόθεση από μέρους του/της, απλώς ίσως είναι ακατάλληλο το διάστημα για “ελαφρότητες” για εκείνον/η. Μην απογοητεύεστε, γιατί το Σαββατοκύριακο το κλίμα μεταξύ σας γίνεται πιο θερμό και το ταίρι σας έχει όλη την καλή διάθεση να επανορθώσει για την ψυχρή του στάση στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, όμως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για εσάς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αντί να αποκαρδιώνεστε, φροντίστε να αξιοποιήσετε την καλή σας διάθεση, περνώντας ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας και αφήστε το πεπρωμένο να σας πλησιάσει όταν θα έχει ωριμάσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας εμφανίζεται ένα πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο έχει αρκετά καλές προοπτικές, αρκεί να μην είστε βιαστικοί/ες. Όλα θα γίνουν, όμως στην ώρα τους. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!