Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Το χαμόγελο και η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Δευτέρα Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που σας έχουν τεθεί από τους προϊσταμένους σας, τα δυνατά σας χαρτιά είναι το γρήγορο μυαλό και το πείσμα σας. Την Τρίτη είναι πιθανό να μπει μέσα σας το ζιζάνιο της αμφιβολίας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια. Την Πέμπτη είναι πιθανό να δημιουργηθούν μπερδέματα ανάμεσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας . Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Κυριακή είναι ίσως η μέρα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς τους Διδύμους, αρχικά ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Δευτέρα με Τρίτη καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ρομαντικές προσεγγίσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσουν στο κενό. Δεν είναι ανάγκη να μεταλλαχτείτε για να προσεγγίσετε το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, καθώς θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο μία ειλικρινή κίνηση που θα είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική της προσωπικότητάς σας, παρά οτιδήποτε άλλο.

Οι δεσμευμένοι έχετε τον τρόπο να φτιάχνετε τη διάθεση του/της συντρόφου σας και να την κάνετε να συμβαδίζει με τη δική σας. Είναι γνωστό ότι είστε πολύ καλοί στη χρήση του λόγου και έχετε μεγάλη πειθώ και αυτό ακριβώς είναι που γοητεύει κάθε φορά το ταίρι σας και αδυνατεί να σας αντισταθεί. Έτσι, λοιπόν, διανύετε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα με το το/τη σύντροφό σας, διασκεδάζετε και δημιουργείτε νέους κώδικες επικοινωνίας μέσω κοινών δραστηριοτήτων.

Οι αδέσμευτοι αποφύγετε να πάρετε ρίσκα στην αρχή της εβδομάδας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, καθώς δε θα έχουν την κατάληξη που ελπίζατε. Είναι προτιμότερο να διατηρήσετε μία πιο παθητική στάση, κυρίως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όπου οι πλανητικές όψεις θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή. Από εκεί και πέρα, το κλίμα γίνεται πιο συναισθηματικό και σας δείχνει με σαφήνεια πως τώρα είναι η ώρα να κάνετε την κίνηση σας ή τουλάχιστον να είστε πιο ανοιχτοί και χαλαροί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!