Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει αυτή την εβδομάδα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει στο επίκεντρο της  προσοχή σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου δημιουργικού σχεδίου. Την Τρίτη είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με ένα συνεργάτη σας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους συναδέλφους σας γιατί είναι πιθανό κάποιος να προσπαθήσει να σας εκθέσει . Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολλά ταξίδια. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να διαβείτε νέα φιλοσοφικά μονοπάτια, μέσα από τα οποία θα αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν της ταιριάζει είναι αδιάφορη, και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν, από τη μια πλευρά  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Έχετε λίγο τις κλειστές σας, λίγο μία τάση να μένετε στο σπίτι και να κάνετε εκτεταμένη ενδοσκόπηση τόσο για εσάς, σε ατομικό επίπεδο, όσο και για την αισθηματική σας ζωή. Μην ανησυχείτε, στην αρχή της εβδομάδας θα είναι χρήσιμο ότι αποκομίσετε από τη διαδικασία, ωστόσο φροντίστε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί περισσότερο από όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πέσετε σε μία τρύπα εσωστρέφειας.

Οι δεσμευμένοι εστιάστε αυτή την εβδομάδα, και κυρίως προς το μέσον της, στην πνευματική πλευρά του/της συντρόφου σας, κάνοντας πράγματα που διεγείρουν το μυαλό του/της. Επισκεφθείτε ένα μουσείο, παρακολουθήστε μία εκδήλωση με ένα θέμα που γνωρίζετε ότι τον/την ενδιαφέρει πολύ και γενικότερα φροντίστε τη μη υλική διάσταση της σχέσης σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την απεριόριστη ενέργειά σας προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα είστε και πιο ελεύθεροι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, και μάλιστα κάτι τέτοιο θα συμπέσει με τη συνάντησή σας με ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε ότι επικοινωνείτε εξαιρετικά. Δεν αποκλείεται, μέσα σε αυτούς, να βρείτε και το ταίρι που τόσο
χρειάζεστε στη ζωή σας. Προσοχή! Μην περιοριστείτε και εξερευνήστε τις πιθανότητες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!