Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, και να επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινή σας ζωή.  Την Τρίτη η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι ηλεκτρισμένη. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει στη προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Πέμπτη προσπαθήστε να κλείσετε τα αυτιά σας στα γεμάτα κολακεία λόγια, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι  πολύ καλά για να είναι αληθινά. Η Παρασκευή είναι η μέρα που τόσο καιρό περιμένατε, καθώς ο Άρης μετά από πέντε περίπου μήνες θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και κατ’ επέκταση τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βουτήξει στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Την  Κυριακή σίγουρα δεν θα τη χαρακτηρίσετε βαρετή, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Φίλοι Λέοντες, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις από εσάς, αλλά για καλό σκοπό. Βάλτε όλη σας την ενέργεια, τη γοητεία και τη σκέψη στον αισθηματικό τομέα και δείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε από την αρχή το ταίρι σας, να θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας τράβηξε κοντά του/της εξαρχής και ταυτόχρονα να του/της το θυμήσετε κι εσείς με τη σειρά σας. Η εκ νέου προσέγγιση (ή μάλλον υπενθύμιση όλων των θετικών στοιχείων) της σχέσης σας, θα της δώσει μια νέα πνοή και ταυτόχρονα μια δυναμική ώθηση ώστε να ξεπεράσει θέματα ρουτίνας που ενδεχομένως (και αναμενόμενα) μπορεί να αντιμετώπιζε.

Οι αδέσμευτοι έχετε μπροστά σας μια συναρπαστική εβδομάδα, ιδιαίτερα ενθουσιώδη, κατά την οποία θα γοητεύεστε από όλον τον κόσμο αδιακρίτως. Η ενέργειά σας και ο ενθουσιασμός σας μπορεί, ωστόσο, να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ καθώς μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ανυπόμονους. Διατηρήστε στάση αναμονής και συλλογής πληροφοριών, τόσο για το άτομο που σας ενδιαφέρει, όσο και για τις προσδοκίες σας για το άτομο αυτό. Χωρίς βιαστικές κινήσεις, μπορεί σε λίγο καιρό να μπείτε στο κλαμπ των δεσμευμένων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!