Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.  Την Τρίτη είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας Την Πέμπτη είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις τόσο στις οικογενειακές όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει τρυφερούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Την  Κυριακή δεν θα βαρεθείτε καθόλου, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Είστε αιώνια εργατικοί και μεθοδικοί, ακόμα και στην ερωτική σας ζωή και θα διαπιστώσετε αυτή την εβδομάδα ότι τα γεγονότα θα σας δικαιώσουν γι’ αυτό. Είτε είστε σε σχέση και παλεύετε καθημερινά για αυτήν, είτε διάγετε έναν ελεύθερο και χαρούμενο βίο, στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε οι κόποι σας να ανταμείβονται.

Οι δεσμευμένοι, περίπου προς το μέσον της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε μία έκπληξη στο/στη σύντροφό σας με κάτι που δε θα περιμένει. Αγοράστε εισιτήρια για μία παράσταση που ανέφερε ότι θα ήθελε να δει ή βγείτε σε ένα ρομαντικό και αναπάντεχο δείπνο. Ό, τι και να επιλέξετε τελικά, να γνωρίζετε ότι η κίνησή σας θα εκτιμηθεί δεόντως και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι δε χρειάζεστε κάποιον για να αξιοποιήσετε τις εκπλήξεις που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Κάντε κάποιο αναπάντεχο δώρο στον εαυτό σας, επιβραβεύστε σας με μία περιποίηση σώματος, κάντε πράγματα για εσάς που γενικά αναβάλλετε λόγω χρόνου και φλερτάρετε χωρίς ντροπή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας αξίζει ένα διάλειμμα. Απολαύστε το!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!