Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Γεμάτη ιδιαίτερες και ταυτόχρονα έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας, ενώ παράλληλα εσείς  θα προχωρήσετε σε γλυκά έξοδα για την οικογένεια σας. Την Τρίτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια,  ώστε,  να αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβής τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα γίνουν πολλοί έντονοι, ενώ είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα σας δώσει ευφάνταστες ιδέες. Η  Κυριακή θα είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα της εβδομάδας για εσάς τους Ζυγούς, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη. θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας.

Ερωτικά

Εβδομάδα της υπομονής για εσάς, φίλοι Ζυγοί, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, αλλά μην το θεωρήσετε απαραίτητα κακό. Αντιμετωπίστε το διάστημα αυτό σαν ευκαιρία για μάθηση, για διερεύνηση του εαυτού σας, καθώς και των άλλων γύρω σας.

Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε κάποιες συγκρούσεις απόψεων με το ταίρι σας, όχι σε επίπεδο διένεξης αλλά περισσότερο σε ένα φιλοσοφικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σας απορρυθμίσει σημαντικά, καθώς είναι γνωστό ότι η αρμονία είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς και πηγάζει πρωτίστως από την πνευματική ταύτιση. Δεχτείτε το/τη σύντροφό σας ως έχει και προσπαθήστε εκατέρωθεν να βρείτε τρόπους να μικρύνετε το χάσμα. 

Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, έχετε άλλου είδους “μαθήματα”, καθώς δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, με ασαφείς προθέσεις. Αυτό που θα κληθείτε να κάνετε εσείς, έχει διττή διάσταση: από τη μία θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τα δικά σας συναισθήματα σε σχέση με αυτό το άτομο, καθώς και τις πιθανές συνέπειες της επιστροφής του στη ζωή σας, αλλά και να “μαντέψετε” αν και κατά πόσο η επιστροφή αυτή είναι συνειδητοποιημένη ή προέκυψε από την ανασφάλεια του προσώπου αυτού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!