Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Πιο ευχάριστες στιγμές κουβαλά στις αποσκευές της αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσει ιδιαίτερη σοβαρότητα στο λόγο σας. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία όποιον στόχο κι αν έχετε βάλει. Την Τρίτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο χειρισμό του λόγου σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.  Την Πέμπτη καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν ψιλά γράμματα. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου θα κυριαρχούν η χαρά της δημιουργικότητας, και η ανάγκη να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα δώσει μια πινελιά μαγείας στα δημιουργήματα σας. Η  Κυριακή θα είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες  της εβδομάδας, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Αν και κάθε εβδομάδα είναι καλή για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, αν έχεις γεννηθεί Σκορπιός, η συγκεκριμένη -ειδικά προς Δευτέρα με Τρίτη- ενδείκνυται ιδιαίτερα για νέα ξεκινήματα, ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή όχι.
Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα εντός της σχέσης σας και να δημιουργήσετε από το μηδέν νέες συνήθειες, νέες παραδόσεις, νέα inside jokes, νέα δεδομένα γενικότερα. Δεν υπάρχει καλύτερο timing για κάτι τέτοιο από το διάστημα αυτό, οπότε μη διστάζετε να αλλάξετε ό,τι πλέον δε σας λειτουργεί, ακόμα και αν είναι το μικρότερο και -φαινομενικά- πιο ασήμαντο.

Οι αδέσμευτοι εκπέμπετε γοητεία και αυτό είναι που θα τραβήξει κοντά σας αρκετούς θαυμαστές ή θαυμάστριες, γεγονός που ευνοεί την έναρξη μιας νέας σχέσης, η οποία έχει τις προδιαγραφές να διαρκέσει. Μην ανησυχείτε, πάντα μπορείτε να αλλάξετε γνώμη αν κάτι δε σας καλύπτει και αυτή είναι η μαγεία αυτής της εβδομάδας. Αξιοποιήστε τη συνετά. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!