Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Σιγά – σιγά θα πρέπει να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στο ρόλο του πρωταγωνιστή, αφού και αυτή την εβδομάδα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα αποκτήματα σας. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα ευνοεί τις συζητήσεις στο παρασκήνιο, οι οποίες, πολύ σύντομα θα γίνουν νέες οικονομικές συμφωνίες. Την Τρίτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην είστε κτητικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των οικογενειακών σας υποθέσεων, γιατί είναι πιθανό ορισμένοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ωστόσο αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως, κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα ωθήσει να κάνετε το χώρο του σπιτιού σας ζεστό και χαρούμενο. Την Κυριακή θα είστε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές αφού ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Φίλοι Τοξότες, ήρθε η στιγμή (ή καλύτερα η εβδομάδα) να εκφράσετε με κάθε τρόπο την αυθεντικότητά σας και τη μοναδικότητά σας. Άλλωστε, αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ίσως από τα γοητευτικότερα που έχετε να επιδείξετε και τώρα μπορείτε να το κάνετε για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας ή (όποιον/α θα θέλατε να είναι ταίρι σας).

Οι δεσμευμένοι έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα και κάτι τέτοιο μεταφράζεται κυρίως με το συγχρονισμό και το συντονισμό σας με τους ανθρώπους γύρω σας και κυρίως με το/τη σύντροφό σας. Οι συζητήσεις μεταξύ σας ανεβαίνουν επίπεδο, γεγονός που σας γοητεύει ακόμα περισσότερο εκατέρωθεν και σας ενώνει σε ένα βαθύτερο, πνευματικό επίπεδο.

Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε την τύχη της εβδομάδας, συναντώντας κάποιο ενδιαφέρον άτομο (σε εντελώς αναπάντεχο χώρο ή/και χρόνο) με το οποίο θα διαπιστώσετε ότι σας ενώνουν πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζατε. Μην προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις σας, αλλά ακούστε τις συμβουλές φίλων και δικών σας ανθρώπων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!