Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο του πλανητικού ενδιαφέροντος, ενισχύοντας ταυτόχρονα τόσο την γοητεία όσο και την ανάγκη σας για δράση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές. Την Τρίτη θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα σαφής στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ θα αυξηθούν και οι καθημερινές μετακινήσεις σας. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας γλυκό και τρυφερό. Η Κυριακή θα είναι μια από τις πιο περίπλοκες ημέρες της εβδομάδας, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Έχετε παρατηρήσει πώς με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια που μπορεί να καταβάλλετε στον αισθηματικό τομέα έχετε πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα; Δε χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο ή δύσκολο, μια απλή φιλοφρόνηση ή μια αυθόρμητη κίνηση και αμέσως έχετε την αμέριστη προσοχή του/της συντρόφου σας ή των θαυμαστών σας.

Οι δεσμευμένοι προς τα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσετε να κάνετε πράξη αυτή την προσπάθεια ώστε να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα κάπως…ψυχρό κλίμα στη σχέση σας, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το/τη σύντροφό σας και θα ενισχύσει την “επούλωση” τυχόν μεταξύ σας “ρωγμών”. Μην ξεχνάτε να δείχνετε ότι νοιάζεστε πιο συχνά, θα σας κάνει καλό.

Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μία περίοδο σύγχυσης σε σχέση με τα αισθηματικά σας, καθώς (ασυνήθιστο για εσάς, αλήθεια) φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Χρειάζεται πρωτίστως ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας, αλλά πιο συγκεκριμένα, στο ένστικτό σας, το οποίο τείνετε να αψηφείτε ως ανακριβές ή σωματοποίηση των φόβων σας. Σκεφτείτε έξω από το συνηθισμένο σας τρόπο και σύντομα θα καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!