Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Η εβδομάδα που τόσο καιρό περιμένατε επιτέλους έφτασε για εσάς τους Υδροχόους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ,να εισπράξετε τον θαυμασμό των συνεργατών σας και να μεταμορφώσετε την δημόσια εικόνα σας. Την Τρίτη θα είστε εσωστρεφείς και ανασφαλείς.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας  θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Η Παρασκευή θα είναι η πιο σημαντική ημέρα για εσάς τους Υδροχόους, καθώς ο Άρης μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο σας  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αυξημένα όχι μόνο έσοδα αλλά και έξοδα. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει γλυκά κτητικούς απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αφού  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Μερικές φορές είναι καλύτερο να ακολουθούμε τη ροή των πραγμάτων, ειδικά όταν δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη από αυτά που συμβαίνουν. Κάπως έτσι ξεκινάει, φίλοι Υδροχόοι, η εβδομάδα για εσάς, καθώς τα αισθηματικά σας θα παραμείνουν ένα τεράστιο μυστήριο, το οποίο δε θα καταφέρετε να λύσετε. Μην ανησυχείτε, όμως, ό, τι σας μοιάζει με καθυστέρηση, πισωγύρισμα ή απλώς αναποδιά, είναι η καλύτερη απόδειξη του “όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος”. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε θέματα εντός της σχέσης σας τα οποία απαιτούν οριστική επίλυση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει έναν χωρισμό. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ασφαλές να αποφασίσετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλα μοιάζουν πολύ μπερδεμένα (κυρίως στο μυαλό σας). Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και σύντομα η απάντηση θα γίνει κάτι παραπάνω από προφανής.

Οι αδέσμευτοι είστε σε φόρμα, λαμπεροί, γοητευτικοί, ελκυστικοί, ενώ οι πλανητικές συγκυρίες ενισχύουν τη γοητεία σας βοηθώντας να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος. Χαρείτε το θαυμασμό που εισπράττετε αλλά σύντομα η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί σε κάποιον άλλο τομέα της ζωής σας, τον οποίο φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!