Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11/11 – 18/11/2018


Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της εβδομάδας θα είναι δικός σας και όχι άδικα. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε στην επέκταση των σχεδίων σας και εκτός συνόρων, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις ή τη συμμετοχή σας σε ομάδες θα αλλάξετε την  Κοσμοθεωρίας σας. Την Τρίτη είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις  στις φιλικές σας σχέσεις.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του χρόνου για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.  Την Πέμπτη κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες που σας υπόσχονται άλματα στην καριέρα σας. Την Παρασκευή όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας, καθώς ο πλανήτης της δράσης Άρης μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης δράσης. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ρομαντισμό τις σκέψεις σας.  Η  Κυριακή θα είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα μέρα, αφού  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Η ρομαντική και προσηνής σας φύση, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, σας βάζει σε μία κάπως ασυνήθιστη θέση, αναφορικά με τον αισθηματικό τομέα, και αυτή είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός από τα ερωτικά σας. Εξηγούμαστε. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι θα αναζητήσουν τη συμβουλή σας αλλά ταυτόχρονα και το μοναδικό σας ένστικτο, ιδιαίτερα όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάπως να ισορροπήσετε το χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσετε στους φίλους σας, καθώς μπορεί να φέρει γκρίνια και μικρο-αναστάτωση στη σχέση σας, όμως τίποτα σοβαρό που δεν αντιμετωπίζετε. Εξηγήστε στο/στη σύντροφό σας την κατάσταση και θα καταλάβει, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε αν τον/την αφήνετε στο σκοτάδι.

Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει άμεσα το ενδιαφέρον σας, ωστόσο είναι σημαντικό να μη βιαστείτε να προχωρήσετε. Υπάρχουν προοπτικές αυτό να εξελιχθεί σε κάτι μονιμότερο, αλλά μόνο αν το αφήσετε να διαγράψει την πορεία που πρέπει να διαγράψει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!