Υγεία και Σελήνη …


Τα θηλυκά σώματα,

Που ταξιδεύουν για πάντα μέσα από την άμπωτη και τη ροή των φυσικών ρυθμών, αρνούνται να μας ξεχάσουν τη βαθιά αλληλεπίδραση του σωματικού, ψυχικού και συναισθηματικού εαυτού τους.

Τα περισσότερα προβλήματα υγείας πηγάζουν από την ενστικτώδη επιθυμία του σώματος να αποκαταστήσει μια υγιή ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών, με οποιοδήποτε μέσο.

Τα συμπτώματα της κακής υγείας είναι τα προειδοποιητικά φώτα ενός πολύ σοφού συστήματος εσωτερικής καθοδήγησης.

Αυτά τα κόκκινα φώτα πρώιμης δυσλειτουργίας,

Τα οποία συχνά εμφανίζονται λόγω εξάντλησης ή συναισθηματικής δυσφορίας, σημαίνουν μια ανισορροπία που μπορεί να προηγείται πιο σοβαρών προβλημάτων.

Η σύγχρονη ιατρική είναι αργή να αναγνωρίσει τη βαθιά επίδραση της συναισθηματικής και ψυχικής ευεξίας στη λειτουργία του σώματος.

Οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο ευαισθητοποιημένες και επηρεασμένες από τα συναισθήματα, αλλά πιάνονται σε μια κουλτούρα που μας προτρέπει να αγνοήσουμε το συναισθηματικό ένστικτο και να θέσουμε τις ανάγκες των άλλων πριν από τη δική μας.

Ο αστρολογικός χάρτης μπορεί να ξεπεράσει τις σημερινές πολιτισμικές συμπεριφορές για να αποκαλύψει τις αλληλεπιδράσεις του σωματικού, ψυχικού και συναισθηματικού εαυτού.

Έχουμε εξετάσει τη θέση του Ερμή στο διάγραμμα και την επιρροή του στο ψυχικό σώμα και στο νευρικό σύστημα. Τώρα ας δούμε τη Σελήνη.

Η Σελήνη και η Υποστήριξη

Η Σελήνη στο ωροσκόπιο ενός ατόμου είναι ενδεικτική των τρόπων με τους οποίους λαμβάνουμε υποστήριξη και παίρνουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Στο διάγραμμα μιας γυναίκας,

Η  Σελήνη είναι ιδιαίτερα ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές και ορμονικές παλίρροιες και τείνει να είναι ένα σημαντικότερο μέρος της συνειδητοποίησης της γυναίκας απ ‘ό, τι για έναν άνδρα.

Εάν δεν λάβαμε την κατάλληλη διατροφή στα πρώτα μας χρόνια και δεν ενθαρρύνουμε να μάθουμε τους κατάλληλους τρόπους για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας καθώς μεταφέραμε από την παιδική ηλικία, είναι πιθανό να επιστρέψουμε σε πρωτόγονα υποσυνείδητα μοτίβα.

Αυτά μπορεί να μην είναι πλέον κατάλληλα ή υγιή, αν και όταν έχουμε άγχος, χρειαζόμαστε αυξημένη συναισθηματική υποστήριξη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u