Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την πεζή πραγματικότητα θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ανοίξει τον δρόμο για το όνειρο, ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ανεβάσει σε ένα ροζ συννεφάκι. Το ταξίδι στο όνειρο όσο όμορφο και να είναι δεν διαρκεί πολύ.

Ερωτικά

Οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό κάποιου φίλου / συνεργάτη σας είναι ερωτικές και κατά καιρούς, σας το δείχνει! Αν σας και εσάς σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, κάντε την ανάλογη σας επικοινωνιακή κίνηση. Με τον Ερμή να ευνοεί όλα τα ζώδια του Νερού, πιθανόν και να ξεκινήσει ένας δεσμός που θα έχει δυνατά θεμέλια. Καλύτερα θα είναι και οι εν σχέση, που τώρα ξεπερνούν … μια προσωπική τους κρίση!

 Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι δική σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδια σας, ενώ μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης σήμερα, Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποία θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους(π.χ. Δάνεια, Εφορία), εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την εκμεταλλευτείτε.

Ερωτικά

Οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, είναι να επανενωθείτε με τον πρώην σύντροφο σας, που ακόμη τον αγαπάτε. Θα πρέπει πρώτα όμως να ψάξετε για το αν είναι μόνος του, ή αν έχει προχωρήσει. Οι εποχές εναλλάσσονται γρήγορα και ουδείς θέλει να είναι μόνος του. Αυτοί που έχουν μια προβληματική σχέση, πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες, να σκεφτούν να την λήξουν!

 

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά     16/9 – 23/9/2018

Αρκετά πιο χαλαροί θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ιχθύες. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους και συνεργάτες. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βάλει στην διαδικασία να προβληματιστείτε για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα είναι η αιτία για να προκληθούν ξαφνικοί καυγάδες. Την Τετάρτη θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινωνικού σας κύκλου, αιτία, ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα βελτιώσει την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Παρασκευή θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να έρθετε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την δημιουργία νέων οικονομικών συνεργασιών, ενώ, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί την δημιουργία νέων οικονομικών συνεργασιών, ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο σας αποτρέπει από  μια οικονομική συνεργασία με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ερωτικά

Σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά ζητήματα, φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα η τύχη είναι με το μέρος σας. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ως εκ θαύματος, γεγονός που διεγείρει το ρομαντισμό σας, αλλά και τη φαντασία σας. Οι δεσμευμένοι διανύετε ένα ιδανικό διάστημα με το/τη σύντροφό σας, όλα πάνε εξαιρετικά ανάμεσά σας και η φαντασία σας οργιάζει σχετικά με το κοινό σας μέλλον. Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε, απλώς εσείς ειδικά έχετε την τάση να το παρακάνετε, ξεχνώντας να συμμετέχετε στην πραγματικότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας το “παιχνίδι” περνάει στα χέρια σας και το ταίρι σας σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε εκεί. Κάντε το! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου νιώθετε σαν ήρωες σε παραμύθι. Η τύχη, το πεπρωμένο ή όπως αλλιώς θέλετε, φαίνεται πως για μία φορά δημιουργεί τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες για την αισθηματική σας ζωή που, σχεδόν, μοιάζει με παραμύθι. Το άτομο που θα μπει στη ζωή σας θα σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί, αλλά και πάρα πολύ τυχεροί που βρέθηκε στο δρόμο σας. Αν αξιοποιήσετε σωστά αυτήν την ευκαιρία, μπορεί να ζήσετε πράγματι τον έρωτα της ζωής σας.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβρης σας καλεί, εσάς και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ζώδια, να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας: μην τον παραμελείτε και αποφύγετε να υποπίπτετε στην ατέρμονη συναισθηματική ανασφάλεια που σας διέπει, διότι δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα ωφέλιμο. Ενδεχομένως να σημειωθούν αλλαγές μεγάλης κλίμακας στον επαγγελματικό σας τομέα και δεν αποκλείεται να είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές. Είναι σημαντικό, βέβαια, να μην το παρακάνετε, και να ακούτε την άποψη των φίλων σας όταν σας το επισημαίνουν. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου διατηρεί τις δυναμικές προοπτικές που είχατε και το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες απαιτούν τη δική σας παρέμβαση και δουλειά για να καρποφορήσουν. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο που μπορεί να παρασύρει στην επιτυχία και τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μη  βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και αν ο χρόνος σάς πιέζει, καθώς οι βιαστικές κινήσεις ενδέχεται να καταστρέψουν οποιαδήποτε θετική προοπτική σάς προσφέρεται. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σε σχέση με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά και ιδιαίτερα αν έχετε δική σας επιχείρηση, αποφύγετε να προσεγγίσετε επιδερμικά οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να επηρεαστείτε από εξωτερικούς παράγοντες και χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας συνετά. Αν απασχολείστε υπό την εποπτεία κάποιου, είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε την οπτική σας γωνία, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί είτε να βελτιώσει τη γενικότερη οικονομική σας κατάσταση, είτε να σας απαλλάξει από ανώφελο άγχος. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας, Προστατεύστε τον αν χρειαστεί, αλλάξτε τον χώρο εργασίας σας εάν θέλετε. Δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να ξεκινήσετε αυτές τις αλλαγές.

Ερωτικά

Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός μήνας ο Σεπτέμβριος για την αισθηματική σας ζωή. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι σημαντικά και κυρίως θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία των σχέσεών σας στο μέλλον. Δεν περιμένετε πολλά, απλώς νιώθετε πως αν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα μπορεί να είναι καλύτερα και έως ένα βαθμό αυτή η στρατηγική είναι και σωστή και αποτελεσματική. Οι δεσμευμένοι αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους, μπορεί να μένετε παθητικοί, όμως παρατηρείτε και παρεμβαίνετε όταν χρειάζεται. Είναι πιθανό να εντοπίσετε κάποιες κινήσεις φιλικών προσώπων που ενδεχομένως σας ενοχλήσουν και είστε έτοιμοι να το αλλάξετε ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Βάζετε τα πράγματα σε μία τάξη και στη συνέχεια προχωράτε στην επίλυση όλων εκείνων των ζητημάτων που δεν επέτρεπαν στη σχέση σας να εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ίσως να φταίνε τρίτα πρόσωπα, ίσως πάλι και όχι, αυτή είναι όμως η αποστολή σας αυτό το διάστημα και είστε αποφασισμένοι να βρείτε την άκρη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου δεν ανησυχείτε για την αισθηματική σας ζωή και αυτό ακριβώς είναι που την ενεργοποιεί. Τη στιγμή που λέτε “δε με νοιάζει” συμβαίνει κάτι που σας τραβάει το ενδιαφέρον ξαφνικά “σας νοιάζει” και πάλι. Φλερτάρετε και το διασκεδάζετε πολύ , όμως φαίνεται πως η ησυχία σας σας αρέσει και δεν έχετε σκοπό να τη χαλάσετε, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Οι Ιχθείς θα εισέλθετε σε μια σημαντική φάση στη ζωή σας φέτος. Ορισμένες από τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σας θα πάρουν τώρα φτερά. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καριέρα σας και στη μελλοντική προσωπική ζωή. Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας για να πάρετε τις καλύτερες ανταμοιβές στη ζωή μέσα από αυτό το έτος. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να περιπλανηθούν ελεύθερα, αντί να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας και άλλα προσωπικά σας στοιχεία να μιλήσουν.

Η χρονιά μπορεί να απαιτήσει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά από τους εκπροσώπους των Ιχθύων εάν πρέπει να μιλήσουμε για την ζωή της σταδιοδρομίας τους. Στη συνέχεια όμως μόνο μετά το πρώτο τρίμηνο οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καλά αποτελέσματα. Μην διαφοροποιείτε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες φέτος. Εστίαση σε ένα ή δύο έργα και διοχέτευση της ενέργειας σας εκεί είναι η σωστή τακτική. Εντούτοις, ο ενθουσιασμός σας θα ήταν απλώς εξαιρετικός για μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα φέτος μέσω καλών μισθολογικών αυξήσεων, προωθήσεων, ταξιδιών στο εξωτερικό και των συναφών θεμάτων. Γύρω στα μέσα του έτους, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Αλλά στη συνέχεια η προσκόλληση στο παρόν προφίλ σας μπορεί να σας ευνοήσει. Μην είστε παρορμητικοί, παίρνετε μικρά τολμηρά βήματα όπου η πτώση δεν θα σας βλάψει πολύ σε περίπτωση που συναντήσετε μερικά εμπόδια.

Η ερωτική ζωή σας θα ήταν αρκετά επικίνδυνη φέτος. Το επίπεδο συναισθηματισμού και ψυχολογικής φόρτισης θα είναι στο αποκορύφωμά τους τώρα. Θα πάτε σε αρκετές περιοχές των ονείρων σας και η πρακτικότητα μπορεί να είναι μικρή, χωρίς αμφιβολία. Οι σχέσεις θα πάρουν μια νέα διαδρομή, ωστόσο, να τηρήσετε τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις σας. Ορισμένες προσαρμογές θα απαιτηθούν αυτή τη στιγμή για εγκάρδια σχέση με το σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές θετικές συναντήσεις. Αλλά μην ενεργείτε βιαστικά, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού αναδυθείτε σε μια νέα περιοχή φιλίας ή αγάπης. Σε περίπτωση που προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφορές απόψεων με τον σύντροφό σας, μιλήστε σε αυτόν με την καρδιά σας και διαλύστε όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Το πάθος και ο έρωτας θα είναι στον αέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου, εξαρτάται από εσάς να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό για να ευδοκιμήσουν οι σχέσεις σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος, που θα βρείτε τις πληρέστερες ικανοποιήσεις στην αγάπη, το σeξ και τη γαμήλια ζωή σας.

Η οικονομική ζωή των Ιχθύων θα ήταν εντελώς διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι στις οικονομικές ανάγκες σας, οι δαπάνες και οι επιδοτήσεις σας θα είναι προσεκτικές και χωρίς μεσολάβηση. Αλλά θα πρέπει να ενδώσετε και σε ορισμένους πειρασμούς και θα υπάρχουν φορές που θα πρέπει να αφεθείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το έτος θα ήταν μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα και άλλες συμφωνίες γης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να δείτε τις λεπτότερες λεπτομέρειες προτού αναδυθείτε σε αγορές υψηλής αξίας για την περίοδο. Κάντε μια καλά ισορροπημένη προσέγγιση για τις οικονομικές σας κινήσεις για τώρα. Μην οδηγείτε ενάντια στον άνεμο, καθώς μπορεί να έχετε σκληρότερο περιβάλλον εκεί έξω. Οι επενδύσεις του παρελθόντος χρόνου θα μπορούσαν να αποφέρουν καλές αποδόσεις για ορισμένους φέτος.

Οι Ιχθείς συμβουλεύονται να επιμείνουν στις εργασιακές τους συνήθειες και τις διατροφικές τους συνήθειες για να έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ενέργειας όλο το 2018. Θα σας φορτωθούν δραστηριότητες όλο το χρόνο, ώστε αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια θα δαπανηθεί εύκολα. Επίσης στους Ιχθείς συνιστάται να λαμβάνουν περιοδικά διαλείμματα για να αποφεύγουν νευρικό και φυσικό σπάσιμο. Ο μεταβολισμός σας θα είναι στο αποκορύφωμά του. Φροντίστε να τρώτε φρέσκα τρόφιμα και να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα για την περίοδο. Ορισμένοι Ιχθείς είναι πιθανό να αναπτύξουν ορισμένες ελλείψεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και τα συναφή μπορούν να βοηθήσουν για την αναζωογόνηση της ψυχικής υγείας. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα σας βοηθήσει να χαρείτε την ζωή. Το τέλος του έτους μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα υγείας και γενική κόπωση που πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή το νωρίτερο για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Oroskopos.tv

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Oroskopos.tv

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Oroskopos.tv

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γυναίκες πάλι !

Τι κρύβει η γυναίκα από τον άντρα; Πώς πρέπει να ντύνεται; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε έναν πρίγκιπα στο μυαλό μας. Το θέμα είναι πώς θα τον έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αναγέννηση

Η αναγέννηση είναι ένας μεγάλος στόχος όλων βέβαια των ανθρώπων, αλλά ιδιαίτερα των μυ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u