Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Οι τελευταίες ημέρες ήτανε ιδιαίτερα κουραστικές για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να σας θυμίσει ότι πρέπει να δίνετε στον εαυτό σας που και που λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αποσυρθείτε από το προσκήνιο με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ο χρόνος αυτός θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικός, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία, με καθαρό μυαλό, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Ερωτικά

Μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου, θα χρειαστεί να  κάνετε υπομονή, πάνω σε κάποιες απαντήσεις που περιμένετε από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα είναι θετικές και θα σας ανοίξουν δρόμους, για όλα αυτά που έχετε στα πλάνα σας εδώ και μήνες…ακόμη και έναν γάμο. Τυχεροί και οι ελεύθεροι του ζωδίου, που θα βρουν νέο ταίρι, μέσα από μια κοινωνική τους δράση  ή και χόμπι!Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει να μοιάζετε με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση. Αυτή την αίσθηση θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό. Κάτω από την επιρροή της όψης θα  ενισχυθεί  η αγωνία και η προσμονή σας να κάνετε πράξη μια πρωτότυπη ιδέα σας. Υπομονή καθώς σε λίγες ώρες θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας ο πλανήτης της δράσης Άρης.

Ερωτικά

Ότι και να βάλετε στο μυαλό σας, εσείς απλά θα το καταφέρετε. Για το τώρα θέλετε να ολοκληρώσετε έναν κύκλο εργασιών – σπουδών και σε δεύτερο βήμα, να βρείτε και τις ισορροπίες σας με τον άνθρωπο που αγαπιέστε. Ακόμη, και όσοι έχουν ταλαιπωρηθεί μέσα στην μοναξιά τους, θα έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο, που όλο και κάτι θα τους τραβήξει την προσοχή.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της εβδομάδας θα είναι δικός σας και όχι άδικα. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε στην επέκταση των σχεδίων σας και εκτός συνόρων, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις ή τη συμμετοχή σας σε ομάδες θα αλλάξετε την  Κοσμοθεωρίας σας. Την Τρίτη είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις  στις φιλικές σας σχέσεις.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του χρόνου για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.  Την Πέμπτη κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες που σας υπόσχονται άλματα στην καριέρα σας. Την Παρασκευή όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας, καθώς ο πλανήτης της δράσης Άρης μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης δράσης. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ρομαντισμό τις σκέψεις σας.  Η  Κυριακή θα είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα μέρα, αφού  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Η ρομαντική και προσηνής σας φύση, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, σας βάζει σε μία κάπως ασυνήθιστη θέση, αναφορικά με τον αισθηματικό τομέα, και αυτή είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός από τα ερωτικά σας. Εξηγούμαστε. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι θα αναζητήσουν τη συμβουλή σας αλλά ταυτόχρονα και το μοναδικό σας ένστικτο, ιδιαίτερα όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάπως να ισορροπήσετε το χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσετε στους φίλους σας, καθώς μπορεί να φέρει γκρίνια και μικρο-αναστάτωση στη σχέση σας, όμως τίποτα σοβαρό που δεν αντιμετωπίζετε. Εξηγήστε στο/στη σύντροφό σας την κατάσταση και θα καταλάβει, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε αν τον/την αφήνετε στο σκοτάδι.

Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει άμεσα το ενδιαφέρον σας, ωστόσο είναι σημαντικό να μη βιαστείτε να προχωρήσετε. Υπάρχουν προοπτικές αυτό να εξελιχθεί σε κάτι μονιμότερο, αλλά μόνο αν το αφήσετε να διαγράψει την πορεία που πρέπει να διαγράψει.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Η επιτυχία σας ενδεχομένως να φέρει “παραφωνίες” από ανθρώπους κακοπροαίρετους, οι οποίοι θα προτιμούσαν να σας δουν να αποτυγχάνετε παρά να πετύχουν οι ίδιοι. Ο Νοέμβριος μπορεί να έχει αρκετές τέτοιες… “λακκούβες”, εσείς, όμως, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δουλεύετε μεθοδικά, να ζείτε τη ζωή στο έπακρο και να αγνοείτε τις φωνές εκείνες που θέλουν να σας κρατήσουν πίσω.

1ο δεκαήμερο [19-29 Φεβρουαρίου]

Είναι λίγο έντονο διάστημα αυτό για εσάς του 1ου δεκαημέρου για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Αρχικά, από τις 15 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνεται σημαντικά η ενεργητικότητά σας και γίνεστε πιο δραστήριοι/ες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, πραγματοποιούνται κάποιες όψεις που επηρεάζουν κυρίως το δικό σας δεκαήμερο και πολλές φορές η ενεργητικότητα μετατρέπεται σε εκνευρισμό. Ο τομέας που σας δημιουργεί αυτήν την ένταση είναι κυρίως ο επαγγελματικός, καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις και νιώθετε συνεχή πίεση. Πρέπει να κατανοήσετε, προκειμένου να διαχειριστείτε σωστά τον Άρη, πως αυτό συμβαίνει επειδή σας εμπιστεύονται και όχι όπως πιθανώς νομίζετε επειδή σας εχθρεύονται. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό θα είστε σε θέση να εκτονώσετε σωστά ενέργειά σας στη δουλειά. Φροντίστε όμως να εξασφαλίζετε χρόνο για την ξεκούρασή σας, διότι είναι πολύ πιθανό να εξαντληθείτε, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά και να γίνετε πιο δυσλειτουργικοί στην καθημερινότητά σας.

2ο δεκαήμερο [1-10 Μαρτίου]

Το ξεκίνημα του μήνα σάς βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, με εσάς να κάνετε σχέδια για πράγματα που από καιρό θέλατε να πραγματοποιήσετε, αλλά τα καθυστερούσατε. Τώρα λοιπόν, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια από αυτά, τουλάχιστον τα πιο προσιτά. Έχετε μία εσωτερική χαρά, την οποία μοιράζεστε βασικά με τα φιλικά σας πρόσωπα που κάνουν συχνότερη την παρουσία τους στην καθημερινότητά σας το Νοέμβριο. Από τα μέσα του μήνα και μετά, περιορίζεται ο ενθουσιασμός σας, εξαιτίας της δυσκολίας που παρουσιάζεται στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό το φαινόμενο γίνεται πιο αισθητό στον επαγγελματικό χώρο που τείνει να κάνει, κατά κάποιο τρόπο, εχθρικό το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά τις λέξεις που επιλέγετε όταν βρίσκεστε στη δουλειά ή όταν συνομιλείτε με κάποιον/α, βεβαιωθείτε πως έχετε κατανοήσει πλήρως αυτά που σας λέει, αποφεύγοντας τα βιαστικά συμπεράσματα. Δεν είναι κακό διάστημα, απλώς η επικοινωνία χάνεται και μέχρι να επανέλθει, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή να μπερδευτείτε σε ασάφειες.

3ο δεκαήμερο [11-20 Μαρτίου]

Δεν υπάρχει σημαντική πλανητική δραστηριότητα που να επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει περισσότερη τάξη και ηρεμία στην καθημερινότητά σας, συγκριτικά με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων δεκαημέρων. Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα στη δουλειά γι’ αυτόν το μήνα, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βελτιώσετε σημαντικά τη θέση και την ισχύ σας μέσα στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει κακή συνεννόηση μεταξύ των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς παρεξηγήσεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να κάνετε το διαιτητή, αντισταθείτε, είναι καλύτερα να παραμείνετε αμέτοχοι/ες, τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερη διαχείριση αυτό το μήνα, γιατί ναι μεν είναι καλύτερα από το περασμένο διάστημα, όμως αυτή η βελτίωση σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορείτε να σπαταλάτε χωρίς έλεγχο και κατ’ επέκταση μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Κάπως έτσι καταλήγετε να αναρωτιέστε πως συνέβη αυτό. Μία πιο “σφικτή” διαχείριση μπορεί να διευθετήσει όλες σας τις υποχρεώσεις, ώστε να μην έχετε μετά το άγχος του πως θα καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ερωτικά

Η ανάγκη σας για νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα είναι ισχυρή, όμως έχετε την τάση να ονειρεύεστε μία ουτοπική κατάσταση, η οποία δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί, τουλάχιστον όχι αυτό το διάστημα. Όσο προχωράει ο Νοέμβριος θα το διαπιστώνετε μέρα με τη μέρα, αλλά αντί να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας προκύπτουν, επιμένετε να υποστηρίζετε το σχέδιό σας, και ο ρους των ημερών να το απορρίπτει.

Οι δεσμευμένοι,

από τα μέσα του Νοεμβρίου και μετά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το/τη σύντροφό σας, καθώς υπάρχει τάση για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Είναι απαραίτητο να είστε σαφείς όταν χρειαστεί να μιλήσετε και να γίνετε αναλυτικοί σε αυτά που κατανοείτε, διότι αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από την κακή επικοινωνία και τη θολή κρίση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο υπομονετικοί με το ταίρι σας, ιδιαίτερα όταν πρέπει να επικοινωνήσετε, γιατί αυτή η ασυνεννοησία που υπάρχει σας προκαλεί έναν εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμούς. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όπου θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι.

Οι αδέσμευτοι,

 νιώθετε έτοιμοι να βάλετε στη ζωή σας ένα άτομο και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά εφικτό. Μπορείτε να βρείτε κάποιον/α, αν δεν έχετε ήδη βρει, με τον/την οποίο/α ταυτίζεστε σε πολλούς τομείς. Το ξεκίνημα το μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να κάνετε την κίνησή σας, να βγείτε μαζί του/της και να γνωριστείτε καλύτερα. Αποφύγετε τις συναντήσεις μεταξύ 20 και 25 Νοεμβρίου, γιατί κάποια προσωπικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, ενδέχεται να σας κάνουν λιγότερο ευχάριστους από το συνηθισμένο και ίσως λίγο επιθετικούς.

Οι Ιχθείς θα εισέλθετε σε μια σημαντική φάση στη ζωή σας φέτος. Ορισμένες από τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σας θα πάρουν τώρα φτερά. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καριέρα σας και στη μελλοντική προσωπική ζωή. Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας για να πάρετε τις καλύτερες ανταμοιβές στη ζωή μέσα από αυτό το έτος. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να περιπλανηθούν ελεύθερα, αντί να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας και άλλα προσωπικά σας στοιχεία να μιλήσουν.

Η χρονιά μπορεί να απαιτήσει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά από τους εκπροσώπους των Ιχθύων εάν πρέπει να μιλήσουμε για την ζωή της σταδιοδρομίας τους. Στη συνέχεια όμως μόνο μετά το πρώτο τρίμηνο οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καλά αποτελέσματα. Μην διαφοροποιείτε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες φέτος. Εστίαση σε ένα ή δύο έργα και διοχέτευση της ενέργειας σας εκεί είναι η σωστή τακτική. Εντούτοις, ο ενθουσιασμός σας θα ήταν απλώς εξαιρετικός για μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα φέτος μέσω καλών μισθολογικών αυξήσεων, προωθήσεων, ταξιδιών στο εξωτερικό και των συναφών θεμάτων. Γύρω στα μέσα του έτους, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Αλλά στη συνέχεια η προσκόλληση στο παρόν προφίλ σας μπορεί να σας ευνοήσει. Μην είστε παρορμητικοί, παίρνετε μικρά τολμηρά βήματα όπου η πτώση δεν θα σας βλάψει πολύ σε περίπτωση που συναντήσετε μερικά εμπόδια.

Η ερωτική ζωή σας θα ήταν αρκετά επικίνδυνη φέτος. Το επίπεδο συναισθηματισμού και ψυχολογικής φόρτισης θα είναι στο αποκορύφωμά τους τώρα. Θα πάτε σε αρκετές περιοχές των ονείρων σας και η πρακτικότητα μπορεί να είναι μικρή, χωρίς αμφιβολία. Οι σχέσεις θα πάρουν μια νέα διαδρομή, ωστόσο, να τηρήσετε τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις σας. Ορισμένες προσαρμογές θα απαιτηθούν αυτή τη στιγμή για εγκάρδια σχέση με το σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές θετικές συναντήσεις. Αλλά μην ενεργείτε βιαστικά, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού αναδυθείτε σε μια νέα περιοχή φιλίας ή αγάπης. Σε περίπτωση που προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφορές απόψεων με τον σύντροφό σας, μιλήστε σε αυτόν με την καρδιά σας και διαλύστε όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Το πάθος και ο έρωτας θα είναι στον αέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου, εξαρτάται από εσάς να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό για να ευδοκιμήσουν οι σχέσεις σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος, που θα βρείτε τις πληρέστερες ικανοποιήσεις στην αγάπη, το σeξ και τη γαμήλια ζωή σας.

Η οικονομική ζωή των Ιχθύων θα ήταν εντελώς διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι στις οικονομικές ανάγκες σας, οι δαπάνες και οι επιδοτήσεις σας θα είναι προσεκτικές και χωρίς μεσολάβηση. Αλλά θα πρέπει να ενδώσετε και σε ορισμένους πειρασμούς και θα υπάρχουν φορές που θα πρέπει να αφεθείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το έτος θα ήταν μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα και άλλες συμφωνίες γης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να δείτε τις λεπτότερες λεπτομέρειες προτού αναδυθείτε σε αγορές υψηλής αξίας για την περίοδο. Κάντε μια καλά ισορροπημένη προσέγγιση για τις οικονομικές σας κινήσεις για τώρα. Μην οδηγείτε ενάντια στον άνεμο, καθώς μπορεί να έχετε σκληρότερο περιβάλλον εκεί έξω. Οι επενδύσεις του παρελθόντος χρόνου θα μπορούσαν να αποφέρουν καλές αποδόσεις για ορισμένους φέτος.

Οι Ιχθείς συμβουλεύονται να επιμείνουν στις εργασιακές τους συνήθειες και τις διατροφικές τους συνήθειες για να έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ενέργειας όλο το 2018. Θα σας φορτωθούν δραστηριότητες όλο το χρόνο, ώστε αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια θα δαπανηθεί εύκολα. Επίσης στους Ιχθείς συνιστάται να λαμβάνουν περιοδικά διαλείμματα για να αποφεύγουν νευρικό και φυσικό σπάσιμο. Ο μεταβολισμός σας θα είναι στο αποκορύφωμά του. Φροντίστε να τρώτε φρέσκα τρόφιμα και να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα για την περίοδο. Ορισμένοι Ιχθείς είναι πιθανό να αναπτύξουν ορισμένες ελλείψεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και τα συναφή μπορούν να βοηθήσουν για την αναζωογόνηση της ψυχικής υγείας. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα σας βοηθήσει να χαρείτε την ζωή. Το τέλος του έτους μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα υγείας και γενική κόπωση που πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή το νωρίτερο για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Oroskopos.tv

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Oroskopos.tv

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Oroskopos.tv

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια: Ζημιά με Ζημιά !

Είσαστε ίδιο ζώδιο με τον σύντροφό σου; Ειδική περίπτωση! Μάθε τι σε περιμένει, ποια εί ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σχέσεις: Ο καλός παραμυθάς

Η λέξη «παραμυθάς» συνήθως έχει κακό νόημα. Εμείς όμως στην προκειμένη περίπτωση δίνο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η ηθική της αγάπης

Εάν είστε ανύπαντροι και ψάχνετε τον κύριο ή την κυρία Σωστή, ή αν υποφέρατε πρόσφατα τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!