Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η ζωή σας χαρακτηρίζεται από την συνέπεια και την έννοια του μέτρου, γι’ αυτό και σπάνια ξεφεύγετε. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας κάνει να ξεφύγετε από το μέτρο, καθώς θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τις προοπτικές μιας νέας γνωριμίας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Γι ‘ αυτό καλό θα ήταν πρώτα να υλοποιηθεί και μετά να αρχίσετε τους πανηγυρισμούς.

Ερωτικά

Οι προσωπικές σας αντοχές έχουν φτάσει στο όριο τους, και με  έναν σύντροφο που πια δεν σας θυμίζει, αυτόν που κάποτε είχατε ερωτευτεί. Το να συνεχίζετε σε αυτήν την μετριότητα, σίγουρα δεν σας αφορά, άρα μια σοβαρή και για όλα συζήτηση, θα έλυνε πολλές από τις απορίες σας. Όσοι έχουν μείνει εκτός σχέσεων, ας μην κάνουν κάτι παρορμητικό. Ο νέος μήνας του Ζυγού, θα δώσει γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Με το χαμόγελο στα χείλη θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Αιγόκεροι σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι θα σας παρασύρει σε ευχάριστα έξοδα, ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ξεσηκώσει για να κάνετε μια μικρή απόδραση. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας άνοδο και ταυτόχρονα να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

Ερωτικά

Εσείς αυτό τον καιρό, έχετε ερωτευτεί πολύ και δεν θέλετε κανείς να σας το χαλάσει. Η εμπειρία και η σοφία σας, σας λέει πια ότι η ερωτική σας ζωή θα πρέπει να αφορά εσάς και τον άνθρωπο σας και ουδέναν άλλον. Σε πιο καλό κλίμα, θα είναι και τα ζευγάρια που προσπαθούν αυτήν την εποχή να πάρουν πιο καταλυτικές αποφάσεις, για το μέλλον και την πορεία τους.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    16/9 – 23/9/2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Την Τρίτη η κατάσταση στις φιλικές σας σχέσεις, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, θα μυρίζει μπαρούτι. Την Τετάρτη η επιβλητική παρουσία σας και ο έντονος μαγνητισμός θα προκαλέσουν στους άλλους έναν αδιόρατο φόβο. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Την Παρασκευή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής την εξέλιξη της καριέρας σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο δεν θα λείψουν τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις στις επαγγελματικές σας επαφές.

Ερωτικά

Είστε οι πιο πιστοί και ένθερμοι υποστηρικτές της στρατηγικής “οργανώνω-σχεδιάζω-εκτελώ”. Ακόμα και τον έρωτα τον αντιμετωπίζετε σαν μία οικονομική υποχρέωση που χρειάζεται πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτός ο τομέας είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο και όσο καλό κι αν είναι το σχέδιό σας ή ακόμα και το plan B σας, να θυμάστε πως πάντα μπορεί να χαλάσει. Οι δεσμευμένοι είχατε δημιουργήσει το τέλειο πλάνο για εσάς και το ταίρι σας, όμως τα απρόοπτα φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Δε χαλάνε το κλίμα ανάμεσά σας, αλλά σίγουρα καταστρέφουν το καλοδουλεμένο πρόγραμμά σας. Παρ’ όλα αυτά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και μία εβδομάδα με το ταίρι, χωρίς να υπάρχει προγραμματισμός, θα μπορούσε να σας εκπλήξει ευχάριστα, τόσο εσάς, όσο και τον άνθρωπό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αδιαφορείτε για την ερωτική σας ζωή, καθώς είστε αρκετά απασχολημένοι με άλλους τομείς που κρατούν το μυαλό σας μόνιμα απασχολημένο. Κι εκεί που λέτε δε με νοιάζει, δε μ’ απασχολεί, δέχεστε μία ξαφνική πολιορκία από κάποιο άτομο που σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Είναι περιττό να πούμε κάπου εδώ, πως πρέπει κι εσείς να πετάξετε το πρόγραμμά σας στα σκουπίδια, καθώς δε θα έχετε μυαλό για να το ακολουθήσετε. Μην ανησυχείτε συμβαίνει και στους καλύτερους!

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, σας καλεί να αποδεχθείτε το ένστικτό σας ως εξίσου καλή στρατηγική λήψης αποφάσεων, εξασφαλίζοντάς σας αρκετές επιτυχίες, αν προσανατολιστείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ορθολογική προσέγγιση τώρα δεν έχει πολλά να σας προσφέρει, οπότε είναι σημαντικό να τροποποιήσετε τις παγιωμένες σας συνήθειες. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει μέχρι και την υγεία σας. Μη βιάζεστε να λάβετε αποφάσεις και να κινηθείτε και εμπιστευθείτε περισσότερο τις ικανότητές σας. Οι ρυθμοί στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να γίνουν πολύ πιο απαιτητικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν και τα απαραίτητα αποτελέσματα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, αντ’ αυτού, θα φέρει πολύ περισσότερες επιτυχίες. Υιοθετώντας πιο προοδευτικές πρακτικές, θα αποδείξετε σε όλους την αξία σας και ιδιαίτερα σε πιθανούς ανταγωνιστές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συνταρακτικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Είναι σημαντικό να μη βιαστείτε, να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να δοκιμάσετε πράγματα που μπορεί να ενέχουν ένα βαθμό ρίσκου, διατηρώντας όμως πάντα μία έξοδο κινδύνου, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως τα σχεδιάζατε. Ένας ήσυχος μήνας που μπορεί να σας βοηθήσει όμως να εδραιώσετε σημαντικά την παρουσία σας.

Ερωτικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την αισθηματική σας ζωή. Πρόκειται να έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, νέες γνωριμίες και συναντήσεις που θα σας συναρπάσουν. Εν ολίγοις μπορείτε απλώς να απολαύσετε αυτό που συμβαίνει στα αισθηματικά σας, χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνουν όπως εσείς θέλετε. Οι δεσμευμένοι φαίνεται πως έχετε ισχυρή επιρροή στο ταίρι αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να πηγαίνουν με τα δικά σας νερά. Δεν πρόκειται να συγκρουστείτε, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, απλώς έχετε τον τρόπο να παίρνετε αυτό που θέλετε. Σε περίπτωση όμως που δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας να θυμάστε πως η καλύτερη μέθοδος επίλυσης των διαφορών σας αυτήν την περίοδο είναι η λύση εδώ και τώρα. Η άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που προκύπτουν είναι η μόνη διέξοδος τώρα. Οι ελεύθεροι φαίνεται πως είτε το θέλετε, είτε όχι, θα δραστηριοποιηθείτε σε αυτόν τον τομέα της ζωής. Οι πειρασμοί που σας περικυκλώνουν είναι τόσο ακαταμάχητοι, που είναι αδύνατο, όσο κι αν διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας, να αντισταθείτε. Είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για εσάς να παραμελήσετε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας στους οποίους έχετε ρίξει όλο σας το βάρος, όμως τώρα θέλοντας και μη, θα συμβεί. Θα θυμηθείτε όλα τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργεί η ερωτική πολιορκία, τόσο που δεν αποκλείεται να σας αρέσει και να επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο.

 

Το έτος 2018 θα φέρει στο προσκήνιο τα κρυμμένα ταλέντα και τους πόρους των Αιγόκερων. Οι πλανήτες θα είναι πιο ευνοϊκοί για να αναπτύξετε και να μεγαλώσετε τη ζωή σας. Θα κερδίσετε πολλή εξουσία κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου. Θα υπάρξει φωτεινότητα και αίσθηση χαράς και ευτυχίας στη ζωή σας. Τα καλύτερα έρχονται, αλλά οι πρακτικές δυσκολίες δεν μπορούν να αποκλειστούν. Η πρακτικότητα σας θα είναι χρήσιμη για να βγείτε και να υπερέχετε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή φέτος. Ο Αιγόκερως θα έχει χιλιάδες ευκαιρίες να υπερέχει στον τομέα της σταδιοδρομίας τους φέτος. Πράγματι, θα έχετε μεγάλη ελευθερία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητες, θα έχετε τη βοήθεια των συνομηλίκων και των ψηλότερων επιχειρήσεων και τώρα. Επίσης, θα υπάρξουν περιστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματικά εμπόδια, αν παραμείνετε ήρεμοι ωστόσο, θα καταφέρετε να λύσετε τα θέματα αυτά. Η μέση του έτους δείχνει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στην καριέρα σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό αυτή τη φορά και θα βγείτε χωρίς εμπόδια. Η ομαδική δουλειά θα αποδώσει καλά για τους Αιγόκερους φέτος. Το τέλος του έτους δίνει δυνατότητες μετεγκατάστασης ή αλλαγής της επαγγελματικής σας πορείας αν είναι πρόθυμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η ερωτική ζωή των Αιγόκερων θα είναι ένα μεγάλο ζήτημα φέτος. Βγείτε από τα όνειρά σας και μπείτε στην πραγματικότητα της ζωής τώρα. Μην καλοπιάνεστε με το σύντροφό σας, αντ ‘αυτού συμβουλεύεστε να ζήσετε και να αγαπάτε. Με αυτόν τον τρόπο, τα μελλοντικά προβλήματα μπορούν να παραγκωνιστούν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τις συμπάθειες σας και τις αντιπάθειες με τον σύντροφό σας. Τότε θα μπορέσετε να διαλύσετε το μυστήριο και το αίνιγμα που σας περιβάλλει. Όσοι είναι αδέσμευτοι αυτήν την περίοδο θα βρουν την κατάλληλη στιγμή για μια αξιολόγηση με αποτέλεσμα μια πραγματικά δεσμευμένη σύμπραξη για τη ζωή. Ο αισθησιασμός και η ρομαντική διάθεσή σας θα ανυψωθούν σε νέο σημείο καθώς το έτος προχωράει. Εκείνοι που έχουν παντρευτεί ή έχουν ήδη μια σχέση θα βρουν στο έτος μια καλή στιγμή για να γνωρίσουν περισσότερα για το ταίρι τους. Οι Αιγόκεροι θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν ομαλά στην οικονομική τους πλευρά φέτος. Αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες και κάντε ένα απόθεμα για το μέλλον. Σχεδιάστε τις οικονομικές σας δαπάνες και δώστε προτεραιότητα στην οικονομική σας εκροή για το έτος. Παρόλο που τα επιτόκια μπορεί να σας προσελκύσουν, να είστε τολμηροί να εγκαταλείψετε κάποια υπερβολή στη ζωή για την οικονομική σας βελτίωση στο μέλλον. Τα μέσα του έτους απαιτούν ιδιαίτερα ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν μπορούν να διακυβευτούν. Ωστόσο, κρατήστε τα οικονομικά σας μέτρα αυστηρά. Το έτος είναι ευνοϊκό για εσάς ώστε να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα. Το τέλος του έτους θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιες οικονομικές δαπάνες που σχετίζονται με την περιπέτεια, τα ταξίδια και την αναψυχή, να προχωρήσετε και να διασκεδάσετε, καθώς η περίοδος είναι καλή για κάτι τέτοιο. Για το έτος 2018, οι Αιγόκεροι θα βλέπουν ένα αυξημένο επίπεδο ενέργειας και ζωτικότητας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα ενέργειας σας κατευθύνονται μέσω των κατάλληλων καναλιών. Μείνετε σε εγρήγορση και επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα άθλημα και να αφήσετε μακριά μερικές κακές συνήθειες που σας έχουν στοιχειώσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Ακολουθήστε ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής και μην ψάχνετε για μια άνετη περίοδο. Πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές για το επόμενο έτος. Φροντίστε για την ψυχική σας υγεία, μιας και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο σημαντικό στρες, το οποίο θα χρειαστεί αρκετή δουλειά από μέρους σας ώστε να το ξεπεράσετε.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Oroskopos.tv

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Oroskopos.tv

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Oroskopos.tv

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πες τι θέλεις !

Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη πληγή των σχέσεων; Ότι δεν λέμε στην αγάπη μας αυτά που ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ζηλεύεις – λατρεύεις;

Το ξέρουμε όλοι βέβαια ότι η ζήλια είναι ταυτισμένη με τον έρωτα. Φυσικά και όταν προσπ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η δύναμη του κρυφού ονόματος

Όπως θα ξέρετε τα ονόματα θεωρούνται από όλες τις θρησκείες και όλες τις δοξασίες ως φ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u