Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με πατρική φιγούρα θα μοιάζετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στα αποκτήματα σας (υλικά και μη). Έτσι σήμερα, θα απλώσετε μια ομπρέλα προστασίας πάνω από ότι αγαπάτε και θεωρείτε δικό σας. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να μην είστε κτητικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος αυτό που θα καταφέρετε θα είναι να εισπράξετε τη δυσαρέσκεια τους.

Ερωτικά

Τίποτα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, δεν είναι μόνιμο. Ξέρει και ο σύντροφος σας, ότι για να σας έχει θα πρέπει να προσπαθεί με κάθε τρόπο για να σας αποδεικνύει την αγάπη του. Εσείς που έχετε απομακρυνθεί πια από δεσμούς – γάμους, από τα τέλη του Σκορπιού, θα δεχτείτε νέα άτομα στην ζωή σας που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε …χωρίς να το καταλάβετε.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Και παρόλο που είστε συνήθως  μετρημένοι και αποφεύγετε τις άσκοπες σπατάλες,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό θα σας ωθήσει να κάνετε έξοδα είτε για την οικογένεια σας είτε για το χώρο του σπιτιού σας.

Ερωτικά

Δεν έχετε και πολλή διάθεση αυτές τις ημέρες, και μάλλον η ερωτική σας ζωή, έχει έρθει η δεύτερη μοίρα. Οι σκέψεις σας, είναι γύρω από το παρελθόν και τις όμορφες τότε στιγμές, που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μάλλον η καρδιά και το μυαλό σας έχουν μπερδευτεί. Με τον Άρη από τους αισθηματίες Ιχθείς, μέσα στον Νοέμβριο, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράματα στην κανονική τους διάσταση.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο του πλανητικού ενδιαφέροντος, ενισχύοντας ταυτόχρονα τόσο την γοητεία όσο και την ανάγκη σας για δράση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές. Την Τρίτη θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα σαφής στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ θα αυξηθούν και οι καθημερινές μετακινήσεις σας. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας γλυκό και τρυφερό. Η Κυριακή θα είναι μια από τις πιο περίπλοκες ημέρες της εβδομάδας, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Έχετε παρατηρήσει πώς με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια που μπορεί να καταβάλλετε στον αισθηματικό τομέα έχετε πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα; Δε χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο ή δύσκολο, μια απλή φιλοφρόνηση ή μια αυθόρμητη κίνηση και αμέσως έχετε την αμέριστη προσοχή του/της συντρόφου σας ή των θαυμαστών σας.

Οι δεσμευμένοι προς τα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσετε να κάνετε πράξη αυτή την προσπάθεια ώστε να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα κάπως…ψυχρό κλίμα στη σχέση σας, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το/τη σύντροφό σας και θα ενισχύσει την “επούλωση” τυχόν μεταξύ σας “ρωγμών”. Μην ξεχνάτε να δείχνετε ότι νοιάζεστε πιο συχνά, θα σας κάνει καλό.

Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μία περίοδο σύγχυσης σε σχέση με τα αισθηματικά σας, καθώς (ασυνήθιστο για εσάς, αλήθεια) φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Χρειάζεται πρωτίστως ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας, αλλά πιο συγκεκριμένα, στο ένστικτό σας, το οποίο τείνετε να αψηφείτε ως ανακριβές ή σωματοποίηση των φόβων σας. Σκεφτείτε έξω από το συνηθισμένο σας τρόπο και σύντομα θα καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. 

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος έρχεται φέρνοντας μαζί του το πολύ. Πολλές δραστηριότητες, πολλή κινητικότητα, πολλές επικοινωνίες. Ο δυναμισμός και οι έντονοι ρυθμοί σε όλους τομείς αποτελούν ίδιον του μήνα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνετε τις επιλογές σας και να μην “βουτάτε” αδιακρίτως σε όλα. Ξεχωρίστε ποια από όλα αυτά που συμβαίνουν σας αφορούν πραγματικά και δώστε όλη σας την ενέργεια για να τα πραγματοποιήσετε ή να τα εξελίξετε.

1ο δεκαήμερο [22-31 Δεκεμβρίου]

Ήσυχος μήνας σε γενικές γραμμές ο Νοέμβριος για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Οι δραστηριότητές σας κρατάνε σταθερούς ρυθμούς, κάτι που σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Μπορεί να μην έρθετε αντιμέτωποι με πολλές εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όμως διαισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει και προετοιμάζεστε γι’ αυτό. Τα επαγγελματικά συνδέονται άμεσα με τα οικονομικά σας, γι’ αυτό πρέπει να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, που όπως φαίνεται το κάνετε και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιβραβεύεστε. Δραστηριοποιείστε έντονα, προκειμένου να είστε άριστοι στη δουλειά που παραδίδετε, παίρνοντας ακόμα και στο σπίτι δουλειά, εφόσον φυσικά αυτό είναι εφικτό. Είστε τελειομανείς και εκείνοι για τους οποίους εργάζεστε, προσφέρονται να δείξουν την εκτίμησή τους στην πράξη, αυξάνοντας γι’ αυτό το μήνα τις αποδοχές σας. Γενικά, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για την καταξίωσή σας, οπότε φροντίστε αυτό το μήνα να εξασφαλίσετε χρόνο για ξεκούραση, καθώς έχετε δουλέψει αρκετά και το δικαιούστε.

2ο δεκαήμερο [1-9 Δεκεμβρίου]

Παρ’ όλο που δεν το συνηθίζετε, ονειροπολείτε σκεπτόμενοι το μέλλον και όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, αλλά για κάποιο λόγο τα έχετε βάλει στον πάγο. Δε διαρκεί πολύ αυτή η κατάσταση, καθώς πολύ σύντομα αποφασίζετε να κυνηγήσετε αυτά τα όνειρα, όσο ουτοπικά κι αν μοιάζουν και η αλήθεια είναι πως έχετε καλές πιθανότητες να τα κατακτήσετε. Τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο έχετε καταπληκτικές προοπτικές για να αυξήσετε το status και την ισχύ σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μη μείνετε παθητικοί, ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα που σας ευνοούν σημαντικά οι πλανητικές όψεις. Φροντίστε μόνο να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Οι φίλοι σας είναι εκεί για εσάς, ακόμα και αν τους συναντήσετε μόνο για να τους γκρινιάξετε, αυτοί θα φροντίσουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, προκειμένου να συνεχίσετε δυνατότεροι στη κατάκτηση των στόχων σας.

3ο δεκαήμερο [10-19 Ιανουαρίου]

Ο Ουρανός επιστρέφει ξανά για λίγο στον Κριό και σας αναγκάζει σε αλλαγές. Είναι το τελευταίο πέρασμα του πλανήτη στον παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και είναι σίγουρο πως θα απαιτήσει τις αλλαγές που δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της διέλευσής του. Το θετικό είναι πως μέσα στο Νοέμβριο δε σχηματίζει πολλές όψεις. Αυτό για εσάς σημαίνει πως θα νιώσετε την επιρροή του σαν μια ανάγκη για επανάσταση. Μην αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, απλώς ακολουθήστε το και αλλάξτε όλα όσα σας πνίγουν και σας περιορίζουν. Κάποια πράγματα, όπως λειτουργούν στην οικογένεια ή/και στο σπίτι, ενδέχεται να σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια του μήνα κι έτσι θα επιδιώξετε από μόνοι σας κάποιες ανανεώσεις που πιθανώς να μην τολμούσατε υπό διαφορετικές συνθήκες. Άλλος ένας τομέας που θα επηρεαστεί από τη διέλευση του Ουρανού είναι τα οικονομικά. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές, ενδεχομένως στο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε, έστω κι αν είναι προσωρινά, τον επαναστάτη που έχει ξυπνήσει μέσα σας.

Ερωτικά

Μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει αποκτήσει πολύ ένταση και μία κινητικότητα που σας ενοχλεί, όμως ο αισθηματικός τομέας βαίνει καλώς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα το μήνα. Βέβαια, θα ήταν περιττό να αναφέρουμε πως η στάση σας απέναντι στην ερωτική σας ζωή βελτιώνεται μέρα με τη μέρα χάρη στις καλές εξελίξεις που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο. Ποιος δεν ξέρει ότι η λίμπιντο του Αιγόκερω εξαρτάται από την επαγγελματική και οικονομική του άνοδο;

Οι δεσμευμένοι,

 διανύετε μία ανανεωτική περίοδο για τη σχέση σας και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και το ταίρι σας. Ιδιαίτερα στην αρχή του Νοεμβρίου, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και δε θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε πως νιώθετε ξανά ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τώρα, γύρω στις 23 Νοεμβρίου, οπότε και πραγματοποιείται η Πανσέληνος, είναι πιθανό σας στρέψετε όλη σας την προσοχή στη δουλειά, εξαιτίας αμφιβολιών σας που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες που σας κατακλύζουν τώρα είναι ικανές να χαλάσουν όσα χτίζατε με το ταίρι σας το περασμένο διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας και έτοιμος/η να σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστείτε, γι’ αυτό μην τον/την αποκλείεται από τους προβληματισμούς σας.

Οι αδέσμευτοι,

 έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και αυτό κάνετε. Ιδιαίτερα στις αρχές Νοεμβρίου παρουσιάζεται κάτι στη ζωή σας που ακόμα κι αν το προσπαθούσατε, δε θα ήταν εύκολο να αντισταθείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφορά σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας, που όπως τότε, έτσι και τώρα θα ξυπνήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα απασχολήσει πολύ τη σκέψη σας. Προσπαθήστε να παρακάμψετε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας και απολαύστε το!

Το έτος 2018 θα φέρει στο προσκήνιο τα κρυμμένα ταλέντα και τους πόρους των Αιγόκερων. Οι πλανήτες θα είναι πιο ευνοϊκοί για να αναπτύξετε και να μεγαλώσετε τη ζωή σας. Θα κερδίσετε πολλή εξουσία κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου. Θα υπάρξει φωτεινότητα και αίσθηση χαράς και ευτυχίας στη ζωή σας. Τα καλύτερα έρχονται, αλλά οι πρακτικές δυσκολίες δεν μπορούν να αποκλειστούν. Η πρακτικότητα σας θα είναι χρήσιμη για να βγείτε και να υπερέχετε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή φέτος. Ο Αιγόκερως θα έχει χιλιάδες ευκαιρίες να υπερέχει στον τομέα της σταδιοδρομίας τους φέτος. Πράγματι, θα έχετε μεγάλη ελευθερία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητες, θα έχετε τη βοήθεια των συνομηλίκων και των ψηλότερων επιχειρήσεων και τώρα. Επίσης, θα υπάρξουν περιστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματικά εμπόδια, αν παραμείνετε ήρεμοι ωστόσο, θα καταφέρετε να λύσετε τα θέματα αυτά. Η μέση του έτους δείχνει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στην καριέρα σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό αυτή τη φορά και θα βγείτε χωρίς εμπόδια. Η ομαδική δουλειά θα αποδώσει καλά για τους Αιγόκερους φέτος. Το τέλος του έτους δίνει δυνατότητες μετεγκατάστασης ή αλλαγής της επαγγελματικής σας πορείας αν είναι πρόθυμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η ερωτική ζωή των Αιγόκερων θα είναι ένα μεγάλο ζήτημα φέτος. Βγείτε από τα όνειρά σας και μπείτε στην πραγματικότητα της ζωής τώρα. Μην καλοπιάνεστε με το σύντροφό σας, αντ ‘αυτού συμβουλεύεστε να ζήσετε και να αγαπάτε. Με αυτόν τον τρόπο, τα μελλοντικά προβλήματα μπορούν να παραγκωνιστούν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τις συμπάθειες σας και τις αντιπάθειες με τον σύντροφό σας. Τότε θα μπορέσετε να διαλύσετε το μυστήριο και το αίνιγμα που σας περιβάλλει. Όσοι είναι αδέσμευτοι αυτήν την περίοδο θα βρουν την κατάλληλη στιγμή για μια αξιολόγηση με αποτέλεσμα μια πραγματικά δεσμευμένη σύμπραξη για τη ζωή. Ο αισθησιασμός και η ρομαντική διάθεσή σας θα ανυψωθούν σε νέο σημείο καθώς το έτος προχωράει. Εκείνοι που έχουν παντρευτεί ή έχουν ήδη μια σχέση θα βρουν στο έτος μια καλή στιγμή για να γνωρίσουν περισσότερα για το ταίρι τους. Οι Αιγόκεροι θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν ομαλά στην οικονομική τους πλευρά φέτος. Αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες και κάντε ένα απόθεμα για το μέλλον. Σχεδιάστε τις οικονομικές σας δαπάνες και δώστε προτεραιότητα στην οικονομική σας εκροή για το έτος. Παρόλο που τα επιτόκια μπορεί να σας προσελκύσουν, να είστε τολμηροί να εγκαταλείψετε κάποια υπερβολή στη ζωή για την οικονομική σας βελτίωση στο μέλλον. Τα μέσα του έτους απαιτούν ιδιαίτερα ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν μπορούν να διακυβευτούν. Ωστόσο, κρατήστε τα οικονομικά σας μέτρα αυστηρά. Το έτος είναι ευνοϊκό για εσάς ώστε να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα. Το τέλος του έτους θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιες οικονομικές δαπάνες που σχετίζονται με την περιπέτεια, τα ταξίδια και την αναψυχή, να προχωρήσετε και να διασκεδάσετε, καθώς η περίοδος είναι καλή για κάτι τέτοιο. Για το έτος 2018, οι Αιγόκεροι θα βλέπουν ένα αυξημένο επίπεδο ενέργειας και ζωτικότητας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα ενέργειας σας κατευθύνονται μέσω των κατάλληλων καναλιών. Μείνετε σε εγρήγορση και επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα άθλημα και να αφήσετε μακριά μερικές κακές συνήθειες που σας έχουν στοιχειώσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Ακολουθήστε ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής και μην ψάχνετε για μια άνετη περίοδο. Πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές για το επόμενο έτος. Φροντίστε για την ψυχική σας υγεία, μιας και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο σημαντικό στρες, το οποίο θα χρειαστεί αρκετή δουλειά από μέρους σας ώστε να το ξεπεράσετε.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Oroskopos.tv

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Oroskopos.tv

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Oroskopos.tv

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Τέλεια σύντροφος

Υπάρχει η τέλεια γυναίκα άραγε; Έχουν νόημα τέτοιες εκφράσεις; Οπωσδήποτε όλοι έχουμε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μετά το πρώτο ραντεβού

Μετά το πρώτο ραντεβού, κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι και χειρότερα, απ’ ό,τι πριν α ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εσωτερική ηρεμία

H εσωτερική ηρεμία είναι κάτι που σε γενικές γραμμές σήμερα λόγω της αστρολογικής κατά ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!